Πηγα λοιπον με την
Λατιν σοφι.. στο μπελαρουζ, ακομα ενα
κομοδινο απο κολομβια! καταρα εχω μ αυτες
Πιτσιρικα, κανα 20 μαιων με ωραιο αφρατο και μεγαλουτσικο κωλο, μαλλι που φτανει μεχρι το κωλο..βυζι μικρο..προσωπο ομορφο. Ελληνικα προσπαθει να μαθει, αγγλικα καταλαβαινει τα βασικα τουλαχιστον. Αυτα ειναι τα καλααα..
Δωματιο πρωτο αριστερα, μικρο με ντουζιερα..αλλα με ολα τα απαραιτητα.
Στα του αγωνα: Μπηκε..μιλησε λιγο εκατσε διπλα μου..δεν εβγαλε το σουτιεν, πηρε μωρομαντυλο και καθαρισε την περιοχη γυρω απο το πεος..στην αρχη νομιζα θα μου κανει γυμνο..και πηγα να την σταματισω.
αφου καθαρισε καλα αμεσως πηγε να περασει προφυλακτικο. Πιπα που γραφτηκε οτι κανει καλη..ηταν μετρια και για λιγο..ενω δεν μου σηκωθηκε 100% μου ειπε για σεξ. Δαχτυλα δεν αφηνει φιλια δεν δινει.
Στο σεξ εβγαλε το σουτιεν, δεν δοκιμασα να γλειψω βυζγια. πρωτη σταση απο κατω αλλα αρχισε να πεφτει..οποτε την λεω στα 4 οντως εκει πηρα μπρος..και βαρεσα αρκετα, εχει ωραιο πισω συστημα..αλλα δεν τελειωνα, ειχαν και κλειστο το κλιματιστικο..οποτε την λεω ανοιξε το και ελα απο πανω.. μεχρι να το φερει και να το ανοιξει..ψιλο επεσε..και δεν καναμε απο πανω γιατι μου τον ελιωσε λιγο
την γυρισα αυτην απο κατω..εκει μου λεει δυο λεπτα ακομα.. βαρεσα λιγο αλλα μου λεει τελος χρονου..και ετσι εφυγα αχυστος! ζητημα να ειμασταν μεσα δεκα λεπτα. 40 απλο πηρα.
Οπως ειπα και στην αρχη αλλο ενα λατιν κομοδινο..πρεπει να πας τερμα καυλομενος, αλλιως δεν τελειωνεις! δεν την προτεινω εννοειται..αν σας αρεσει η εμφανιση περαστε..ταχα τι ψυχη εχει ενα 40ευρο!