Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φαιντ γκερλς με ξένα γράμματαΠοιο άλλο σαιτ; μοιράστε πληροφορίες
Αυτός μπήκε στο σάιτ του Godiva που ούτε θυμόμουν ότι υπήρχεΑυτό που μπήκες και είδες το πρόγραμμα..μην γίνεστε περίεργοι ρε.
Κράτα μόνο τα βασικά που σου χρειάζονται
Φαιντ γκερλς . ΓρΈχει δίκιο ο συνάδελφος και εγώ έχω το ερώτημα ποιο είναι το άλλο σάιτ
Θα μπήκε καμία 5 ετιας πρίν πρόγραμμα....Φαιντ γκερλς με ξένα γράμματα
Αυτός μπήκε στο σάιτ του Godiva που ούτε θυμόμουν ότι υπήρχε
Άσε το παιδί ,αύριο η Ναταλί έχει διπλό γαμοβαφτιση ..με ένα σπάρο δύο τρυγόνια.Θα μπήκε καμία 5 ετιας πρίν πρόγραμμα....
Αμα γουσταρει ο παιχτης μιλφαρες, τον βλεπω να τρωει ολο το χρημα στην Ναταλι....Νάταλι μόνο... να σε χύσει από πάνω μέχρι κάτω και να πάρεις κυριολεκτικά το βάπτισμα του πυρός
Και εγώ είχα πάει με αυτήν, αλλά δεν θυμόμουν το όνομα της. Ναι σωστά Έλενα νομίζω την είχε πει η τσατσά. Επίσης και σε εμένα ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο. Όποιος την έχει δει σε κάποιο στούντιο ας ενημερώσειΤώρα που μιλάμε για το εν λόγο studio είχα περάσει πριν μερικούς μήνες σε βραδινή βάρδια με μια μελαχρινή, αρκετά αδύνατη, με πεσμένο βυζάκι 2άρι, μικρό κωλαράκι, μαλλί καρέ με φράντζα και αρκετά τατουάζ. Θυμάμαι ήταν έντονα βαμμένη τύπου Goth. Η τσατσά μου την είχε συστήσει σαν Ιταλίδα και καλά, νομίζω Έλενα ή Ελένη κάπως έτσι την είχε πει. Ήταν αρκετά ευδιάθετη και καλή στο social, μιλούσε καλά αγγλικά. Είχα περάσει καλά μαζί της, ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που την είχα δει στο Godiva. Είχα πει θα γράψω κριτική τότε αλλά βαριόμουν και το αναφέρω τώρα, μήπως και την έχει δει κάποιος σε κανά άλλο studio.
Δοκίμασε τη Σουζάνα στο las Vegas (εκεί που ήταν η Ριτα) ή και την Νατάσα στο ξύλινο. Και οι δυο είναι ξηγημένεςΜάγκες σε πρωτάρη που θέλει να ρίξει στα σίγουρα και safe τι θα προτείνατε;
gl που εισαι ρε προεδρε...θελουν να σου πηδηξουν τη ΝταϊάναΑυτός μπήκε στο σάιτ του Godiva που ούτε θυμόμουν ότι υπήρχε
Να πω την αλήθεια δεν ξέρω γιατί πάντα λένε άλλες ηλικίες απο αυτές που ισχύουν, εγώ την κόβω 25-28Πόσο χρονών είναι η Κάρμεν περίπου;
Ξερουμε ωρες κ μαγαζι? Στο ***** δεν την βρηκαμόνο κασκανεριλίκι δεν είναι, εγγύση κατά τη γνώμη μου. αλλά gfe δε νομίζω να βρεις. βέβαια μπορεί και να ταιριάξετε ποτέ δεν ξέρεις.
Εμφανισιακά τι λέει αυτη η λαρα;;Την Λάρα ρε παλικάρια μπόρεσε κανένας να τη χύσει στο στόμα;;;
Είναι ψηλή ξανθιά με γαλανά μάτια και λευκό δέρμα.....Σου κάνει?Εμφανισιακά τι λέει αυτη η λαρα;;