Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.534
- Πόντοι
- 456
Ρε Κριστοφ,η Ιωαννα σταματησε πριν 4-5 χρονιαΑυτήν εννοώ. Στο Βεγκας είναι πάλι; Βραδινή;
Ρε Κριστοφ,η Ιωαννα σταματησε πριν 4-5 χρονιαΑυτήν εννοώ. Στο Βεγκας είναι πάλι; Βραδινή;
τι έπαθες αδερφέ και ρωτάς τέτοια πρωί πρωί??Τα κορίτσια που δουλεύουν στα μπουρδελα-σπιτακια της Θεσσαλονικης κάνουν εξετάσεις για ΣΜΝ ?
τι έπαθες αδερφέ και ρωτάς τέτοια πρωί πρωί??
Αδερφέ ο αγοραίος έρωτας είναι κ λίγο τζόγος... αλλά πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό δεν παθαίνεις τίποτα... αλλιώς θα είχαν όλοι από κάτι.... ειδικά άμα γαμας με προφυλακτικό..... τώρα για τις εξετάσεις των κοριτσιών στα σπίτια δεν έχω ιδέα.. λογικά θα πρέπει να έχουν...ας μας πει κάποιος παλιός...Δεν έπαθα ακόμα...αλλά σκέφτομαι μήπως πάθω!!
ποίος μου λέει οτι αυτές στο paradise και στα σπιτάκια γυρω-γυρω δεν έχουν κάποιο ΣΜΝ ?
Οι κοπέλες είναι υποχρεωμένες ανά δύο εβδομάδες να κάνουν εξετάσεις. Από ότι ξέρω στη Θεσσαλονίκη ζήτημα να πηγαίνουν πέντε κοπέλες στο γιατρό όλες οι υπόλοιπες δουλεύουν παράνομα και διακινδυνεύουμε να πάθουμε αφροδίσιο νόσημα. Αυτές που ξέρω εγώ ότι περνάνε γιατρό είναι η Λιλιανα η Αννια η Εβελίνα η Νικόλ και κάνα δυο ακόμα για τις υπόλοιπες το παίζουμε κασκαντέρ. Στην επαρχία είναι πιο σκληρά τα πράγματα τις κυνηγάνε τις κοπέλες και είναι υποχρεωμένες να πηγαίνουν γιατρό αυτά από την πειρα από τη λίγη που έχω από τους οικουςτης Θεσσαλίας.
Τυπε πιες μια Fanta και εισαι καλλυμενοςΤα κορίτσια που δουλεύουν στα μπουρδελα-σπιτακια της Θεσσαλονικης κάνουν εξετάσεις για ΣΜΝ ?
Κάθε δυο βδομάδες βάση νόμου αν θυμάμαι σωστά!Κανονικά υποχρεούνται όλες οι κοπέλες ανα κάποιο συγκεκριμένο διάστημα να κάνουν εξετάσεις βάσει νόμου. Βάσει λογικής το κάνουν και για τις ίδιες τους. Ιδίως αυτές που το κάνουν χρόνια κατανοούν ότι είναι μέρος της δουλειας τους. Τώρα από εκεί και πέρα αυτά είναι στη θεωρία και δεν ξέρω αν διαφέρει η πράξη. Επίσης μου κάνει εντύπωση που αναφέρει ο φίλος για το paradise πρώτα και μετά για τα υπόλοιπα, από την στιγμή που υπάρχει η Φρίξου η οποία μαζεύει κατεξοχήν όλα τα γυφτακια και κάθε διαλογής σαβούρα. Κατά την άποψη μου τα paradise είναι τα κορυφαία και από άποψη υπηρεσιών και από άποψη εγκαταστάσεων αλλά και καθαριότητας.
Μην τα γενικεύεις φίλε όλα .Οι κοπέλες είναι υποχρεωμένες ανά δύο εβδομάδες να κάνουν εξετάσεις. Από ότι ξέρω στη Θεσσαλονίκη ζήτημα να πηγαίνουν πέντε κοπέλες στο γιατρό όλες οι υπόλοιπες δουλεύουν παράνομα και διακινδυνεύουμε να πάθουμε αφροδίσιο νόσημα. Αυτές που ξέρω εγώ ότι περνάνε γιατρό είναι η Λιλιανα η Αννια η Εβελίνα η Νικόλ και κάνα δυο ακόμα για τις υπόλοιπες το παίζουμε κασκαντέρ. Στην επαρχία είναι πιο σκληρά τα πράγματα τις κυνηγάνε τις κοπέλες και είναι υποχρεωμένες να πηγαίνουν γιατρό αυτά από την πειρα από τη λίγη που έχω από τους ήχους της Θεσσαλίας.
Τότε το καλύτερο που έχουνε να κάνουνε όσοι πάνε μόλις τους αρέσει μία κοπέλα πρέπει να ζητάνε το βιβλιάριο υγείας αλλά δεν το κάνει κανένας όσο για αυτό που είπα είναι από τα λεγόμενα των συγκεκριμένων κοριτσιών ότι πηγαίνουν στο γιατρό μόνο 4 5 και αναρωτιούνται για τις υπόλοιπεςΜην τα γενικεύεις φίλε όλα .
Τι θα πει όλες οι υπόλοιπες;
Επειδή εσύ ξέρεις μόνο 4 κοπέλες που περνάνε γιατρό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες δεν πάνε;
Εκτός αν είσαι ο γιατρός .
Μην λέμε ότι θέλουμε και μαλακίες εδώ μέσα ,τζάμπα τρομάζει ο κόσμος .
Εγώ πιστεύω ότι πολύ μικρό ποσοστό μπορεί να μην πάει σε γιατρό και αυτό θα δουλεύει τελείως παράνομο .
Πρέπει να δηλωθεί η ιερόδουλη για να δουλέψει σε στούντιο ,δεν είναι πιάτσα και απλά ανοίγουν ένα μπουρδέλο γιατί είχαν κέφια .
Εντάξει ,αυτός ο πρόλογος της κάθε μίας..μόνο εγώ πάω ..μόνο εγώ προσέχω ,μαλακίες για να κρατάνε πελάτες .Τότε το καλύτερο που έχουνε να κάνουνε όσοι πάνε μόλις τους αρέσει μία κοπέλα πρέπει να ζητάνε το βιβλιάριο υγείας αλλά δεν το κάνει κανένας όσο για αυτό που είπα είναι από τα λεγόμενα των συγκεκριμένων κοριτσιών ότι πηγαίνουν στο γιατρό μόνο 4 5 και αναρωτιούνται για τις υπόλοιπες
Και αυτό σωστόΕντάξει ,αυτός ο πρόλογος της κάθε μίας..μόνο εγώ πάω ..μόνο εγώ προσέχω ,μαλακίες για να κρατάνε πελάτες .
Όπου και να ζητήσεις εξετάσεις μπορούν να σου δείξουν ,εκτός εάν όντως δεν έχει κάποια .
Μην ακούς πολλά από κοπέλες που κατηγορεί η μία την άλλη .
Πουστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια.. δεν βγήκε τυχαία.
Όπως είπαν οι προλαλήσαντες, βάσει νόμου υποχρεούνται. Τώρα λέμε για τις κοπέλες στα στούντιο, όχι για την πιάτσα ή τα μασάζ...Τα κορίτσια που δουλεύουν στα μπουρδελα-σπιτακια της Θεσσαλονικης κάνουν εξετάσεις για ΣΜΝ ?
Κανονικά υποχρεούνται όλες οι κοπέλες ανα κάποιο συγκεκριμένο διάστημα να κάνουν εξετάσεις βάσει νόμου. Βάσει λογικής το κάνουν και για τις ίδιες τους. Ιδίως αυτές που το κάνουν χρόνια κατανοούν ότι είναι μέρος της δουλειας τους. Τώρα από εκεί και πέρα αυτά είναι στη θεωρία και δεν ξέρω αν διαφέρει η πράξη. Επίσης μου κάνει εντύπωση που αναφέρει ο φίλος για το paradise πρώτα και μετά για τα υπόλοιπα, από την στιγμή που υπάρχει η Φρίξου η οποία μαζεύει κατεξοχήν όλα τα γυφτακια και κάθε διαλογής σαβούρα. Κατά την άποψη μου τα paradise είναι τα κορυφαία και από άποψη υπηρεσιών και από άποψη εγκαταστάσεων αλλά και καθαριότητας.
Τι παίχτηκε δε μας είπες…Το paradise το έφερα σαν παράδειγμα για να καταλάβει ο κοσμος την περιοχή στην οποία αναφέρομαι... δεν εννοούσα κατι για το συγκεκριμένο.
Μιλάω γενικά για τα σπιτακια/μπουρδελα που ειναι εκει.