Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
555
Πόντοι
81
Πρέπει να είσαι πολύ άσχετος για να κάνεις 4 μέρες το σαιτ επισκευή/ αλλαγή. Εγώ αν πλήρωνα τέτοια εταιρεία η κάποιον άνθρωπο θα τον απελυα αν μου έριχνε την δουλειά έτσι δεν ξέρω για εσάς . Υπάρχει τρόπος να φτιάξεις το σαιτ offline και όταν το έχεις έτοιμο απλά το βάζεις σε λειτουργία. Όχι να ρίχνεις το κανονικό σαιτ για να το αλλάξεις. Ε ρε κάτι άνθρωποι που βγάζουν και λεφτα

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.316
Πόντοι
1.056
Τα κορίτσια που δουλεύουν στα μπουρδελα-σπιτακια της Θεσσαλονικης κάνουν εξετάσεις για ΣΜΝ ?

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.316
Πόντοι
1.056
τι έπαθες αδερφέ και ρωτάς τέτοια πρωί πρωί??

Δεν έπαθα ακόμα...αλλά σκέφτομαι μήπως πάθω!!

ποίος μου λέει οτι αυτές στο paradise και στα σπιτάκια γυρω-γυρω δεν έχουν κάποιο ΣΜΝ ?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Δεν καταλαβαίνω τι έχετε πάθει με το σάιτ ..
Δηλαδή όταν δεν υπήρχε το σάιτ δεν γαμουσε κανένας ;
Με το να βλέπετε τις κοπέλες στο σάιτ και να μας λέτε απλά εδώ την γνώμη σας αν είναι μουναρα η όχι δεν έχει νόημα .
Αν δεν πας να δεις από κοντά και να δοκιμασεις , δεν χρειάζεται να ανεβάζεις ηλεκτρονική μπουρδέλοτσαρκα

alexbrac

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
16
Πόντοι
0
Δεν έπαθα ακόμα...αλλά σκέφτομαι μήπως πάθω!!

ποίος μου λέει οτι αυτές στο paradise και στα σπιτάκια γυρω-γυρω δεν έχουν κάποιο ΣΜΝ ?
Αδερφέ ο αγοραίος έρωτας είναι κ λίγο τζόγος... αλλά πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό δεν παθαίνεις τίποτα... αλλιώς θα είχαν όλοι από κάτι.... ειδικά άμα γαμας με προφυλακτικό..... τώρα για τις εξετάσεις των κοριτσιών στα σπίτια δεν έχω ιδέα.. λογικά θα πρέπει να έχουν...ας μας πει κάποιος παλιός...

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Κανονικά υποχρεούνται όλες οι κοπέλες ανα κάποιο συγκεκριμένο διάστημα να κάνουν εξετάσεις βάσει νόμου. Βάσει λογικής το κάνουν και για τις ίδιες τους. Ιδίως αυτές που το κάνουν χρόνια κατανοούν ότι είναι μέρος της δουλειας τους. Τώρα από εκεί και πέρα αυτά είναι στη θεωρία και δεν ξέρω αν διαφέρει η πράξη. Επίσης μου κάνει εντύπωση που αναφέρει ο φίλος για το paradise πρώτα και μετά για τα υπόλοιπα, από την στιγμή που υπάρχει η Φρίξου η οποία μαζεύει κατεξοχήν όλα τα γυφτακια και κάθε διαλογής σαβούρα. Κατά την άποψη μου τα paradise είναι τα κορυφαία και από άποψη υπηρεσιών και από άποψη εγκαταστάσεων αλλά και καθαριότητας.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Δεν έχει σημασία αν η κοπέλα είναι γύφτισσα η Ρωσίδα η Λατίνα .
Κάθε μπουδελο-στουντιο που έχει κανονική άδεια υποχρεούται να κάνει εξετάσεις ,ανά 15 μέρες η μήνα αν δεν κάνω λάθος από τον νόμο .
Σε τυχόν έλεγχο πρέπει να δείξει και τις εξετάσεις.
Οι εξετάσεις κανονικά γίνονται στο αφροδίσιο νομίζω ,δεν γίνονται σε ιδιωτικο γιατρό .
Τώρα αν ένα στούντιο δεν έχει άδεια η παραλείπει να κάνει εξετάσεις είναι στην κρίση του και στης κοπέλας .
Οι νόμοι πάντως στην πραγματικότητα είναι πολλοί πιο δυσκολη από αυτό που φαίνεται,ακόμα και πάνω από μία κοπέλα απαγορεύεται σε στούντιο ...αλλά το θέμα είναι το υγειονομικό να τηρείται.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Οι κοπέλες είναι υποχρεωμένες ανά δύο εβδομάδες να κάνουν εξετάσεις. Από ότι ξέρω στη Θεσσαλονίκη ζήτημα να πηγαίνουν πέντε κοπέλες στο γιατρό όλες οι υπόλοιπες δουλεύουν παράνομα και διακινδυνεύουμε να πάθουμε αφροδίσιο νόσημα. Αυτές που ξέρω εγώ ότι περνάνε γιατρό είναι η Λιλιανα η Αννια η Εβελίνα η Νικόλ και κάνα δυο ακόμα για τις υπόλοιπες το παίζουμε κασκαντέρ. Στην επαρχία είναι πιο σκληρά τα πράγματα τις κυνηγάνε τις κοπέλες και είναι υποχρεωμένες να πηγαίνουν γιατρό αυτά από την πειρα από τη λίγη που έχω από τους ήχους της Θεσσαλίας.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Οι κοπέλες είναι υποχρεωμένες ανά δύο εβδομάδες να κάνουν εξετάσεις. Από ότι ξέρω στη Θεσσαλονίκη ζήτημα να πηγαίνουν πέντε κοπέλες στο γιατρό όλες οι υπόλοιπες δουλεύουν παράνομα και διακινδυνεύουμε να πάθουμε αφροδίσιο νόσημα. Αυτές που ξέρω εγώ ότι περνάνε γιατρό είναι η Λιλιανα η Αννια η Εβελίνα η Νικόλ και κάνα δυο ακόμα για τις υπόλοιπες το παίζουμε κασκαντέρ. Στην επαρχία είναι πιο σκληρά τα πράγματα τις κυνηγάνε τις κοπέλες και είναι υποχρεωμένες να πηγαίνουν γιατρό αυτά από την πειρα από τη λίγη που έχω από τους οικουςτης Θεσσαλίας.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Κανονικά υποχρεούνται όλες οι κοπέλες ανα κάποιο συγκεκριμένο διάστημα να κάνουν εξετάσεις βάσει νόμου. Βάσει λογικής το κάνουν και για τις ίδιες τους. Ιδίως αυτές που το κάνουν χρόνια κατανοούν ότι είναι μέρος της δουλειας τους. Τώρα από εκεί και πέρα αυτά είναι στη θεωρία και δεν ξέρω αν διαφέρει η πράξη. Επίσης μου κάνει εντύπωση που αναφέρει ο φίλος για το paradise πρώτα και μετά για τα υπόλοιπα, από την στιγμή που υπάρχει η Φρίξου η οποία μαζεύει κατεξοχήν όλα τα γυφτακια και κάθε διαλογής σαβούρα. Κατά την άποψη μου τα paradise είναι τα κορυφαία και από άποψη υπηρεσιών και από άποψη εγκαταστάσεων αλλά και καθαριότητας.
Κάθε δυο βδομάδες βάση νόμου αν θυμάμαι σωστά!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Οι κοπέλες είναι υποχρεωμένες ανά δύο εβδομάδες να κάνουν εξετάσεις. Από ότι ξέρω στη Θεσσαλονίκη ζήτημα να πηγαίνουν πέντε κοπέλες στο γιατρό όλες οι υπόλοιπες δουλεύουν παράνομα και διακινδυνεύουμε να πάθουμε αφροδίσιο νόσημα. Αυτές που ξέρω εγώ ότι περνάνε γιατρό είναι η Λιλιανα η Αννια η Εβελίνα η Νικόλ και κάνα δυο ακόμα για τις υπόλοιπες το παίζουμε κασκαντέρ. Στην επαρχία είναι πιο σκληρά τα πράγματα τις κυνηγάνε τις κοπέλες και είναι υποχρεωμένες να πηγαίνουν γιατρό αυτά από την πειρα από τη λίγη που έχω από τους ήχους της Θεσσαλίας.
Μην τα γενικεύεις φίλε όλα .
Τι θα πει όλες οι υπόλοιπες;
Επειδή εσύ ξέρεις μόνο 4 κοπέλες που περνάνε γιατρό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες δεν πάνε;
Εκτός αν είσαι ο γιατρός .
Μην λέμε ότι θέλουμε και μαλακίες εδώ μέσα ,τζάμπα τρομάζει ο κόσμος .
Εγώ πιστεύω ότι πολύ μικρό ποσοστό μπορεί να μην πάει σε γιατρό και αυτό θα δουλεύει τελείως παράνομο .
Πρέπει να δηλωθεί η ιερόδουλη για να δουλέψει σε στούντιο ,δεν είναι πιάτσα και απλά ανοίγουν ένα μπουρδέλο γιατί είχαν κέφια .

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Μην τα γενικεύεις φίλε όλα .
Τι θα πει όλες οι υπόλοιπες;
Επειδή εσύ ξέρεις μόνο 4 κοπέλες που περνάνε γιατρό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες δεν πάνε;
Εκτός αν είσαι ο γιατρός .
Μην λέμε ότι θέλουμε και μαλακίες εδώ μέσα ,τζάμπα τρομάζει ο κόσμος .
Εγώ πιστεύω ότι πολύ μικρό ποσοστό μπορεί να μην πάει σε γιατρό και αυτό θα δουλεύει τελείως παράνομο .
Πρέπει να δηλωθεί η ιερόδουλη για να δουλέψει σε στούντιο ,δεν είναι πιάτσα και απλά ανοίγουν ένα μπουρδέλο γιατί είχαν κέφια .
Τότε το καλύτερο που έχουνε να κάνουνε όσοι πάνε μόλις τους αρέσει μία κοπέλα πρέπει να ζητάνε το βιβλιάριο υγείας αλλά δεν το κάνει κανένας όσο για αυτό που είπα είναι από τα λεγόμενα των συγκεκριμένων κοριτσιών ότι πηγαίνουν στο γιατρό μόνο 4 5 και αναρωτιούνται για τις υπόλοιπες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Τότε το καλύτερο που έχουνε να κάνουνε όσοι πάνε μόλις τους αρέσει μία κοπέλα πρέπει να ζητάνε το βιβλιάριο υγείας αλλά δεν το κάνει κανένας όσο για αυτό που είπα είναι από τα λεγόμενα των συγκεκριμένων κοριτσιών ότι πηγαίνουν στο γιατρό μόνο 4 5 και αναρωτιούνται για τις υπόλοιπες
Εντάξει ,αυτός ο πρόλογος της κάθε μίας..μόνο εγώ πάω ..μόνο εγώ προσέχω ,μαλακίες για να κρατάνε πελάτες .
Όπου και να ζητήσεις εξετάσεις μπορούν να σου δείξουν ,εκτός εάν όντως δεν έχει κάποια .
Μην ακούς πολλά από κοπέλες που κατηγορεί η μία την άλλη .
Πουστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια.. δεν βγήκε τυχαία.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Εντάξει ,αυτός ο πρόλογος της κάθε μίας..μόνο εγώ πάω ..μόνο εγώ προσέχω ,μαλακίες για να κρατάνε πελάτες .
Όπου και να ζητήσεις εξετάσεις μπορούν να σου δείξουν ,εκτός εάν όντως δεν έχει κάποια .
Μην ακούς πολλά από κοπέλες που κατηγορεί η μία την άλλη .
Πουστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια.. δεν βγήκε τυχαία.
Και αυτό σωστό

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Τα κορίτσια που δουλεύουν στα μπουρδελα-σπιτακια της Θεσσαλονικης κάνουν εξετάσεις για ΣΜΝ ?
Όπως είπαν οι προλαλήσαντες, βάσει νόμου υποχρεούνται. Τώρα λέμε για τις κοπέλες στα στούντιο, όχι για την πιάτσα ή τα μασάζ...

Υπάρχει λοιπόν ο Ν.1193/1981 "Περί της εξ αφροδισίων νόσων προστασίας και ρυθμίσεις." το οποίο ενημερώθηκε/επικαιροποιήθηκε με τον Ν.2734/1999 "Εκδιδόµενα µε αµοιβή πρόσωπα και άλλες διατάξεις." που αναφέρει στο άρθρο 1, παρ. 1, εδάφιο γ. "∆εν πάσχει από σεξουαλικώς µεταδιδόµενη ή άλλη µολυσµατική νόσο. Οι νόσοι αυτές καθορίζονται µε απόφαση του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας.", όπως και στο Άρθρο 2,παρ.2 "Πρόσωπα, που κατέχουν πιστοποιητικό που προβλέπεται στο προηγούµενο άρθρο, υποχρεούνται, κάθε δεκαπέντε (15) ηµέρες, να υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση, µε µέριµνα των υγειονοµικών υπηρεσιών των Νοµαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. Το αποτέλεσµα κάθε ιατρικής εξέτασης αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας."

Αν βρεθεί κοπέλα χωρίς τα παραπάνω μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως 2 ετών.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.316
Πόντοι
1.056

Το paradise το έφερα σαν παράδειγμα για να καταλάβει ο κοσμος την περιοχή στην οποία αναφέρομαι... δεν εννοούσα κατι για το συγκεκριμένο.

Μιλάω γενικά για τα σπιτακια/μπουρδελα που ειναι εκει.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Το paradise το έφερα σαν παράδειγμα για να καταλάβει ο κοσμος την περιοχή στην οποία αναφέρομαι... δεν εννοούσα κατι για το συγκεκριμένο.

Μιλάω γενικά για τα σπιτακια/μπουρδελα που ειναι εκει.
Τι παίχτηκε δε μας είπες…
Το χώσες με ενθουσιασμό; Ακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom