Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
πηγα γαμησα ρεβεκα

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
όχι αδερφέ ,είναι απέναντι απο το medusa και δουλεύει Η Ελενα(Ραίσα )με τα τατουαζ που δουλεψε Βένους απο ότι κατάλαβα....δεν γραφει όμως πουθενά έξω pussycat....
Η
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
και τα δύο νομίζω μέτρια.....δεν διέκρινα να έχει μεγάλα βυζιά ,φτιαγμένα η μή......ο κώλος φαινόταν νορμαλ γιατί φορούσε κάτι που τον κάλυπτε....σαν φουλάρι ενα πράγμα....Δεν νομίζω να δίνει....αφου δεν ειπώθηκε κάτι στο πρόγραμμα.......
Κωλο δεν δίνει,πίπα αδιάφορη και βυζί νούμερο 1..
Είπαμε αγοράζεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες,στο Μεταξουργείο θα τα έπαιρνε τα 10€ άνετα!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
αλλος ανεβαζει αγκαλιτσες και φιλακια στα fb...
Τουλάχιστον εγώ με Λαρες και με υπόλοιπες πουτανες δεν έχω σχέσεις και νταλαβερια σαν και σένα και τους υπόλοιπους αγαπουληδες

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τελικά πόσων ετών είναι η Νικόλ;
Σε εμένα πάντως δεν είπε κάτι....
Εγώ λέω ότι είναι κάπου στα 50+.Αλλοι λένε για 60. Btw η θεία κωλαράκι δίνει? Πολύ στενομουνα ειναι. Μηπως είναι πιο ανοιχτή από την πίσω κινήση? :buck2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Δίνει με 90€.Παλιοτερα ήταν πιο προσιτό το εισιτήριο για την πίσω πόρτα.
Αν το κωλαράκι της είναι στενό σαν το μουνακι της τοτε δεν αξίζει. Η θεία έχει θέμα με τις μεγάλες και χοντρές πουτσες.Ενω ξέρει να τσιμπουκωνει καλά και να δουλεύει το εργαλείο έχει θέμα στις μεγάλες ψωλες.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Να κανω μια ερωτηση παιδες; Οταν λετε στο μαγαζι της Εφης ποιον οικο εννοειτε;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Αν το κωλαράκι της είναι στενό σαν το μουνακι της τοτε δεν αξίζει. Η θεία έχει θέμα με τις μεγάλες και χοντρές πουτσες.Ενω ξέρει να τσιμπουκωνει καλά και να δουλεύει το εργαλείο έχει θέμα στις μεγάλες ψωλες.
Στένεψε και από το ότι μετά από τρία μνημόνια μειώθηκαν οι υποψήφιοι να πάνε από την πίσω πόρτα....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Κατάντια το site....
Αντι για ενημερωσεις, ορισμένοι το εχετε δει ως πεδιο αντιπαραθεσεως εκ του ασφαλούς.
Δεν καταλαβαινετε οτι εχετε κουρασει υπερβολικά; Οτι κανετε σαν σχολιαροπαιδα;
Και οτι συνεχεια γραφετε τα ιδια και τα ιδια, σαν να λεμε ποιος την εχει πιο μεγαλη.
Λοιπόν, βαλτε μια τελεία γιατί ειναι θέμα χρόνου είτε να μείνετε 2-3 νοματαιοι μονο που θα λετε συνέχεια τις ιδιες μαλακιες, ειτε να ανοιξει καποιο καινουργιο που θα ειναι πιο υγιές και θα ελεγχεται το spam καλυτερα.
Παράλληλα, ας το παρουν οι διαχειριστές ως ενα μήνυμα - πρόταση αυτο το πραγμα για να μπει επιτέλους μια ταξη εδω μεσα.
Η μαλακια πρέπει να έχει ένα όριο και ορισμένοι το ξεπεράσατε...
Παιχταρα μου χωρις να διαφωνω σε τιποτα με οσα λες, η πορεια του thread ειναι αναλογη της ποιοτητας των κοριτσιων στα μπυρδελα. Θα θυμασαι οτι παλιοτερα σπανια ειχαμε τετοιες καταστασεις στο thread.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Καταρχήν η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με λατινική Αμερική,από Γκάνα είναι,από κει και πέρα πληρώνεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Συναδελφε αμα ηταν απο εκει..θα εγραφαν Αφρικη στο σαιτ τους ?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Παιχταρα μου χωρις να διαφωνω σε τιποτα με οσα λες, η πορεια του thread ειναι αναλογη της ποιοτητας των κοριτσιων στα μπυρδελα. Θα θυμασαι οτι παλιοτερα σπανια ειχαμε τετοιες καταστασεις στο thread.
Βαλε μεσα και το οτι τα μισα σχεδον στουντιο εδω και καιρο ενημερωνουν πλεον ιντερνετικα.
Βαλε και την εποχη που ζουμε.. λιγο οτι εχει μειωθει το εισοδημα λιγο οι καραντινες και γενικα η κατασταση που επικρατει λογο ιου.
Εγω το βρισκω λογικο να πεσει αρκετα και το θρεντ.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Τουλάχιστον εγώ με Λαρες και με υπόλοιπες πουτανες δεν έχω σχέσεις και νταλαβερια σαν και σένα και τους υπόλοιπους αγαπουληδες
ε τι να κανουμε ,εμεις τα ομορφοπαιδα εχουμε και τα τυχερα μας....και μην λες και πολλα γιατι σε εχω φωτογραφια με λουλουδακια στο χερι,ασε τα σαπια σου αζαζελακο ♥️♥️♥️♥️♥️

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom