Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Η Ραισα κωλαράκι πια δεν κάνει, όποιος πρόλαβε πρόλαβε...... Γενικά την είδα καλά αλλά μου είπε η υπηρεσία για λόγους υγείας το σταμάτησε..... Από το κακό στο χειρότερο πάμε, σε λίγο δεν θα έχουμε επιλογές ούτε για anal ούτε για τίποτα.....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
μαλλον ειναι μικρος στο σπορ και δεν ξερει.
Η Ραισα κωλαράκι πια δεν κάνει, όποιος πρόλαβε πρόλαβε...... Γενικά την είδα καλά αλλά μου είπε η υπηρεσία για λόγους υγείας το σταμάτησε..... Από το κακό στο χειρότερο πάμε, σε λίγο δεν θα έχουμε επιλογές ούτε για anal ούτε για τίποτα.....
Τελικα θα αποφασισεις? Πριν καποια μηνυματα μας ειπες οτι υπαρχουν πολλες καλες επιλογες σε επιπεδο λαρας και τωρα μας γραφεις οτι τελικα δεν υπαρχει τιποτα.
Οσο για ελληνικα αυτοκινητα εγω θα ηθελα ενα, το ΧΑΟΣ. αλλα ρε γαμωτο κανει 5 εκατομμυρια.... χμμ....

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα κύριοι. Ένα στούντιο το pussycat Πέτρου ερημίτη 2 στο άλλο σάιτ και που έχει να δουλεύει μια Έλενα είναι το στούντιο αριστερά από το Medusa που δουλεύει η Έλενα η βυζαρού με τα πράσινα μάτια;

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
μαλλον ειναι μικρος στο σπορ και δεν ξερει.

Τελικα θα αποφασισεις? Πριν καποια μηνυματα μας ειπες οτι υπαρχουν πολλες καλες επιλογες σε επιπεδο λαρας και τωρα μας γραφεις οτι τελικα δεν υπαρχει τιποτα.
Οσο για ελληνικα αυτοκινητα εγω θα ηθελα ενα, το ΧΑΟΣ. αλλα ρε γαμωτο κανει 5 εκατομμυρια.... χμμ....
Τι να αποφασίσω ρε φίλε? Ακόμα παραμένει μια επιλογή αλλά όχι για anal. Ενημέρωση κάνω.....

Τελευταία τροποποίηση:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Κατάντια το site....
Αντι για ενημερωσεις, ορισμένοι το εχετε δει ως πεδιο αντιπαραθεσεως εκ του ασφαλούς.
Δεν καταλαβαινετε οτι εχετε κουρασει υπερβολικά; Οτι κανετε σαν σχολιαροπαιδα;
Και οτι συνεχεια γραφετε τα ιδια και τα ιδια, σαν να λεμε ποιος την εχει πιο μεγαλη.
Λοιπόν, βαλτε μια τελεία γιατί ειναι θέμα χρόνου είτε να μείνετε 2-3 νοματαιοι μονο που θα λετε συνέχεια τις ιδιες μαλακιες, ειτε να ανοιξει καποιο καινουργιο που θα ειναι πιο υγιές και θα ελεγχεται το spam καλυτερα.
Παράλληλα, ας το παρουν οι διαχειριστές ως ενα μήνυμα - πρόταση αυτο το πραγμα για να μπει επιτέλους μια ταξη εδω μεσα.
Η μαλακια πρέπει να έχει ένα όριο και ορισμένοι το ξεπεράσατε...

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Κατάντια το site....
Αντι για ενημερωσεις, ορισμένοι το εχετε δει ως πεδιο αντιπαραθεσεως εκ του ασφαλούς.
Δεν καταλαβαινετε οτι εχετε κουρασει υπερβολικά; Οτι κανετε σαν σχολιαροπαιδα;
Και οτι συνεχεια γραφετε τα ιδια και τα ιδια, σαν να λεμε ποιος την εχει πιο μεγαλη.
Λοιπόν, βαλτε μια τελεία γιατί ειναι θέμα χρόνου είτε να μείνετε 2-3 νοματαιοι μονο που θα λετε συνέχεια τις ιδιες μαλακιες, ειτε να ανοιξει καποιο καινουργιο που θα ειναι πιο υγιές και θα ελεγχεται το spam καλυτερα.
Παράλληλα, ας το παρουν οι διαχειριστές ως ενα μήνυμα - πρόταση αυτο το πραγμα για να μπει επιτέλους μια ταξη εδω μεσα.
Η μαλακια πρέπει να έχει ένα όριο και ορισμένοι το ξεπεράσατε...
Συμφωνώ φίλε, λίγοι ενημερωνουν και δυστυχώς οι επιλογές λιγοστεύουν..... Άλλες φεύγουν και θα γυρίσουν μετά από μήνες άλλες σταματάνε οριστικά..... Αντί να δούμε όλοι μας πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση κάποιοι θέλουν να το παίξουν "έξυπνοι". Λυπάμαι δεν θα ασχοληθώ, έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω.... Καλημέρα σε όλους και καλή τύχη.......

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
ανοιχτο το εχει χθες μιλησαμε!!για αυτους που αναρωτιουνται θα γυρισει...τωρα σε 2 μηνες θα ειναι σε 3...δεν ξερει ουτε η ιδια...απλα θα αραιωσει τις καθοδους σιγα σιγα μεχρι να σταματησει...
Σαλιαρη αγαπουλη

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Εγώ λίγο που γύρισα μια βόλτα από δω και από κει χθες στα σπιτάκια είδα ότι τα πράγματα είναι καταθληπτικα. Μέτριες παρουσίες στα περισσότερα που ζητάνε υπερβολικά πολλά λεφτά για τα σημερινά δεδομένα της κοινωνίας μας. Η πόλη έχει πιάσει πάτο από την στιγμή που βλέπεις ότι η μόνη σου επιλογή για brazzers exp είναι η παλαίμαχος Νικολ η οποία είναι σίγουρα πατημένα 50.Ναι μπορεί να μην είναι η 25 μουναρα αλλά όποιος γουστάρει μιλφοκαταστασεις brazzers θα περάσει καλά.Απο κει και πέρα αν εξαιρέσεις μια Μιρελα η οποία έχει ομορφια αλλα και πάλι πρόγραμμα δεν κάνει οπότε τρώει Χ από εμένα. Εμάνουελα η ξανθιά είναι φόλα. Ελενα με γαλάζια ματιά κομοδίνο που δεν κάνει τίποτα μεσα.Η Ραισα-Ελενα είναι με τις μέρες της. Την μια είναι όλο χαρά και βγάζεις γούστα και την άλλη είναι σαν τον επιτάφιο. Φαίνεται ότι αυτό που κάνει το κάνει από ανάγκη και λόγο κανενος 'νταβα'. Με λίγα λόγια! Όποιος ψάχνει brazzers και τσοντοσκηνικα οι επιλογές είναι ελάχιστες έως και καθόλου. Όποιος θέλει να πάει να βάλει μια πουτσα σε ένα μουνι και να σπρώξει μέχρι να τελειώσει μπορεί να πάει όπου θέλει. Αυτά τα ολίγα από εμένα.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Εγώ λίγο που γύρισα μια βόλτα από δω και από κει χθες στα σπιτάκια είδα ότι τα πράγματα είναι καταθληπτικα. Μέτριες παρουσίες στα περισσότερα που ζητάνε υπερβολικά πολλά λεφτά για τα σημερινά δεδομένα της κοινωνίας μας. Η πόλη έχει πιάσει πάτο από την στιγμή που βλέπεις ότι η μόνη σου επιλογή για brazzers exp είναι η παλαίμαχος Νικολ η οποία είναι σίγουρα πατημένα 50.Ναι μπορεί να μην είναι η 25 μουναρα αλλά όποιος γουστάρει μιλφοκαταστασεις brazzers θα περάσει καλά.Απο κει και πέρα αν εξαιρέσεις μια Μιρελα η οποία έχει ομορφια αλλα και πάλι πρόγραμμα δεν κάνει οπότε τρώει Χ από εμένα. Εμάνουελα η ξανθιά είναι φόλα. Ελενα με γαλάζια ματιά κομοδίνο που δεν κάνει τίποτα μεσα.Η Ραισα-Ελενα είναι με τις μέρες της. Την μια είναι όλο χαρά και βγάζεις γούστα και την άλλη είναι σαν τον επιτάφιο. Φαίνεται ότι αυτό που κάνει το κάνει από ανάγκη και λόγο κανενος 'νταβα'. Με λίγα λόγια! Όποιος ψάχνει brazzers και τσοντοσκηνικα οι επιλογές είναι ελάχιστες έως και καθόλου. Όποιος θέλει να πάει να βάλει μια πουτσα σε ένα μουνι και να σπρώξει μέχρι να τελειώσει μπορεί να πάει όπου θέλει. Αυτά τα ολίγα από εμένα.
Φίλε έτσι είναι η κατάσταση δυστυχώς..... Η Ειρήνη σταμάτησε, η Τσαρινα δουλεύει ως call girl σε κλειστό κύκλο.....Η Έφη η πιπινα έφυγε Αθήνα... Ούτε Αναστασία ούτε Αλιονα..... Έφυγε η Λάρα έφυγε και η Ρίτα.... Οι επιλογές είναι πια λιγότερες..... Και παρεμπιπτόντως η Νικόλ κοντά στα 60 είναι..... Αν δεν φέρουν νέες γυναίκες σίγουρα με τις ίδιες και τις ίδιες δεν παλεύεται για πολύ καιρό ακόμα.... Ακόμα και το paradise πολύ ακριβό και με το χρονόμετρο στο χέρι αν και έχει κάνα δύο αξιόλογες κοπέλες.... Δεν ξέρω τι θα γίνει, κοινή γαρ η τύχη το δε μέλλον αόρατον....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα κύριοι. Ένα στούντιο το pussycat Πέτρου ερημίτη 2 στο άλλο σάιτ και που έχει να δουλεύει μια Έλενα είναι το στούντιο αριστερά από το Medusa που δουλεύει η Έλενα η βυζαρού με τα πράσινα μάτια;
όχι αδερφέ ,είναι απέναντι απο το medusa και δουλεύει Η Ελενα(Ραίσα )με τα τατουαζ που δουλεψε Βένους απο ότι κατάλαβα....δεν γραφει όμως πουθενά έξω pussycat....
Η

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Δεν ξέρω απο επιλογές και εγω σκέφτομαι να γυρίσω λίγο τα "αλλα"μαγαζιά γιατι βαρέθηκα...
Απο Paradise η μόνη που με φτιάχνει και περνάω σχετικα καλά ειναι Η Αλεξάνδρα,έχει βυζάρες και κωλάρα ,υπο κανονικές συνθήκες θα την χαρακτηρίζαμε και χοντρούλα ,αλλα είναι πέτρα ντο κορμί της......και απο φάτσα είναι μέτρια.
Είδα και την Ροξάνη ωραία σαραντάρα νομίζω, ωραίο κορμί......

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Καλησπερα συναδελφε! ναι εχει μια λουση που καταγεται απο λατινικη αμερικη :embarrased: καινουργια χωρα θα ειναι μαλλον ?
ξέχασα και αυτή την είδα ,ωραίο κορμί......απο πρόσωπο .ο.κ δεν ειναι και η πιο όμορφη αφρικάνα που είδα.......αλλα απο κορμί είναι πολύ καλή.....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
ξέχασα και αυτή την είδα ,ωραίο κορμί......απο πρόσωπο .ο.κ δεν ειναι και η πιο όμορφη αφρικάνα που είδα.......αλλα απο κορμί είναι πολύ καλή.....
Καταρχήν η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με λατινική Αμερική,από Γκάνα είναι,από κει και πέρα πληρώνεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Καταρχήν η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με λατινική Αμερική,από Γκάνα είναι,από κει και πέρα πληρώνεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Nαι για αυτό είπα αφρικάνα.....η κοπέλα που εχουν στις φωτογραφίες φαίνεται σαν λατινοαμερικάνα ....Αυτη δεν έχει καμία σχέση......Δεν έχω και καλές εμπειρίες με όσες αφρικάνες πέρασα οπότε απέφυγα να περάσω μαζί της.......

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Nαι για αυτό είπα αφρικάνα.....η κοπέλα που εχουν στις φωτογραφίες φαίνεται σαν λατινοαμερικάνα ....Αυτη δεν έχει καμία σχέση......Δεν έχω και καλές εμπειρίες με όσες αφρικάνες πέρασα οπότε απέφυγα να περάσω μαζί της.......
Από βυζι και κωλο τι λέει? Βασικά δίνει κωλο?

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες σε αυτό που δούλευε παλιά η καρινα πίπα. Εμφανίστηκε ενα τουμπανακι απο απόσταση που με καβλωσε και μπηκα. Μανια κάπως το ονομα. Απαράδεκτη στο δωμάτιο. Μου είπε και το κορυφαίο στο τέλος αν έδινα εξήντα ευρώ θα ηταν καλύτερη στην απόδοση

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Από βυζι και κωλο τι λέει? Βασικά δίνει κωλο?
και τα δύο νομίζω μέτρια.....δεν διέκρινα να έχει μεγάλα βυζιά ,φτιαγμένα η μή......ο κώλος φαινόταν νορμαλ γιατί φορούσε κάτι που τον κάλυπτε....σαν φουλάρι ενα πράγμα....Δεν νομίζω να δίνει....αφου δεν ειπώθηκε κάτι στο πρόγραμμα.......

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ρε παιδιά τελικά πόσων ετών είναι η Νικόλ;
Σε εμένα πάντως δεν είπε κάτι....