Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Οχι .Ποια ειναι αυτη στα τρίδυμα η Νικολ ?
Οχι .Ποια ειναι αυτη στα τρίδυμα η Νικολ ?
ειναι λιγο νταρτνανα όπως πολλές αλλες...αλλα οχι κ τραβεστι....υπερβολες!Φοβαμαι μηπως δεν προκειται για ψηλη με πιασιματα,αλλα για πρωην ψηλο. Μου φανηκε πολυ ογκωδης μεγαλα ακρα ,μπουτια κλπ.Ισως να κανω λαθος αλλα δεν περασα.
Την είδα κ εγώ σε ένα σύντομο πέρασμα που έκανα και μου άφησε την ίδια εντύπωση!Φοβαμαι μηπως δεν προκειται για ψηλη με πιασιματα,αλλα για πρωην ψηλο. Μου φανηκε πολυ ογκωδης μεγαλα ακρα ,μπουτια κλπ.Ισως να κανω λαθος αλλα δεν περασα.
Μπορει να γυμναζετε..Φοβαμαι μηπως δεν προκειται για ψηλη με πιασιματα,αλλα για πρωην ψηλο. Μου φανηκε πολυ ογκωδης μεγαλα ακρα ,μπουτια κλπ.Ισως να κανω λαθος αλλα δεν περασα.
Συναδελφε επρεπε να του δωσεις και κανα δυο κλωτσιες του βρωμιαρη.Την είδα κ εγώ σε ένα σύντομο πέρασμα που έκανα και μου άφησε την ίδια εντύπωση!
Εδώ στο συγκεκριμένο σπιτάκι, όποτε το βλέπεις ανοιχτό σε κάνει η αίσθηση να μπεις μπας κ έχει κάτι ενδιαφέρον, αλλά τζίφος. Κάπου τον Αύγουστο βάλανε για λίγες μέρες την Νίνα την ελληνίδα από την πιάτσα κ εξαφανίστηκε σύντομα, προτιμούσαν να το έχουν κλειστό μετά!
Πέρασα κ από το paradise 1 ... Είχε ένα ωραίο μωρό την Κέλλυ με ωραίο πίσω σύστημα!
Και ένα tips από την βόλτα... πίσω στα Τριδυμα ένας επενδυτής από τους πολλούς που έχει η περιοχή με ρωτάει στα αγγλικά...you speak English??
Του απαντώ...No και του σήκωσα το δαχτυλάκι
Έμεινε παγωτό ο μλκ μου...
ακριβως ετσι ειναι. χαθηκε εντελως...αυτη στο igognito ηταν καλη που ειχε η εφη αλλα χαθηκε μετα απο τη καραντινα , ειχε κανει και καποια εσκορτ αμα εχει κανεις ινφο ας πει και στο viber χαθηκε επισης
Πισω απο το sex in the cityακριβως ετσι ειναι. χαθηκε εντελως...
Παιδες ενα στουντιακι που βλεπω στο αλλο σαιτ, poison, που ειναι αυτο? εχει μια λυδια εκει που φαινεται αξιας δοκιμης , στο google maps μου βγαζει την διευθυνση καπου στην τουμπα....
Δούλευε στο sex and the city και μετά στο efi studio.... Τώρα μπορεί να φύγει από το afros και να πάει πίσω στα τριδυμα με εβελινα και Νικόλ.....Που δούλεψε παλιά η Ιζαμπελα ?την είδα πριν κάνα μήνα αλλά δε τη θυμόμουν... Και κάπως φορτωμένη μαγκιά στο σαλόνι, επειδή έκατσα και μιλήσαμε λίγο με την τσατσα που είναι παλιά μου γνώριμη αυτή στραβωσε και κάτι φώναξε στην τσατσα μέσα από το κουζινακι
Έλα ρε που δεν την ήξερες ??Μπα δε την ήξερα. Γεια σου GAMEOVER παλιοσειρά
Ε δεν είμαστε καλά... Ούτε καν τη θυμάμαι ούτε καν θυμόμουν αυτή την κριτική τώρα που τη διάβασαΈλα ρε που δεν την ήξερες ??
Για σου ρε Al ηγέτη
πισω απο το sex and the city δεξια μεσα στο στενο περασα χθες κιεγω γιαυτην αλλα ηταν κλεισταακριβως ετσι ειναι. χαθηκε εντελως...
Παιδες ενα στουντιακι που βλεπω στο αλλο σαιτ, poison, που ειναι αυτο? εχει μια λυδια εκει που φαινεται αξιας δοκιμης , στο google maps μου βγαζει την διευθυνση καπου στην τουμπα....
Καλά ρε...και μαζί έχουμε στείλει μηνύματα και σου έλεγα να πας....τώρα είδα κι εγώ την κριτική σου και διαφώνω (για εκείνη την περίοδο ήταν καλή)Ε δεν είμαστε καλά... Ούτε καν τη θυμάμαι ούτε καν θυμόμουν αυτή την κριτική τώρα που τη διάβασα
Μπα δε τη θυμόμουν ούτε σαν παρουσία ούτε σαν κριτική... Βέβαια από αυτά που διάβασα είδα ότι ήταν δεκτική, γράφω και γλωσσοφιλα και πουτσοτριψίματα αλλά δε τα θυμάμαι καθόλουΚαλά ρε...και μαζί έχουμε στείλει μηνύματα και σου έλεγα να πας....τώρα είδα κι εγώ την κριτική σου και διαφώνω (για εκείνη την περίοδο ήταν καλή)
Φιλε μακρια απο Ναστια τελειως ξεπετα ειναι δεν αφηνει τιποτα και ειναι με το ρολοι στο χερι...εγω οταν περασα στο 10λεπτο αρχισε τα "time finish"...με το το ζορι εχυσα...τσαμπα το 40αριπερασμα με ντενις ωραιο προσωπο για τα γουστα μου βυζι μεγαλο αλλα πεσμενο, καλη πιπα τον επαιρνε ολο μεσα χωρις να μουρμουραει και καλη συμμετοχη γενικα. σκεφτομαι να δοκιμασω ναστια εχεις κανεις καποια εμπειρια μαζι της;
Ας ελέγξουν πρώτα πόσα στούντιο έχουν pos η κόβουν αποδείξεις και μετά ας ξεκινήσουν και με τα εμβόλιαΥποθέτω είναι όλα υποχρεωμένα αλλά τα περισσότερα γνωρίζουν ότι θα χάσουν κόσμο αν αρχίσουν τέτοιες μλκιες, δε βλέπω όμως πώς θα μάθουμε σίγουρα.
Αναρωτιέμαι πως μπορεί να επιβάλει το κράτος τέτοιο μέτρο στα στούντιο, θα μπαίνει αστυνομία τυχαία σε στούντιο και θα μας ζητάνε QR code ενώ γαμάμε και αν δεν έχουμε μπλέκουμε και εμείς και το στούντιο?
Φίλε πέρασα μαζί της πριν λίγες μέρες, αρκετά καλή για τα γούστα μου, έκανε τίμια πίπα και γενικα ευχάριστη παρουσίαΠερασα μια βολτα το πρωι απο το venus και πετυχα την sonia καλουτσικη μου φανηκε σιγουρα οχι 23 εκτος αν δεν προσεχε καθολου το σωμα της γιατι μου φανηκε χαλαρο για 23... δεν την ηξερα και ειπα να μην παω, την εχει δοκιμασει κανεις;