Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Καλη η ηρα..αλλα ηταν σαν τον ηρακλη ειχε 5 ατομα την ημερα. :grin:
Η βερονικα χαλαρα πρεπει να επιανε τα 20-25 ασε την πρωτη φορα που ελειψε κανα μηνα
θυμαμαι ειχε ουρες και ατομα που περιμεναν μεχρι και απ εξω απο το ρδελο!
Τυπε σιγα την ξεπετα που εχετε θεοποιησει μια φορα μπηκα μαζι της και με τις μαλακιες που ελεγε εκτος απο το ξενερωμα που εφαγα εφαγα και αχυστος βεβαια ειχα σκασει στα γελια με τις πιπες της μονο γι αυτο ηταν καλή να σε κανει να γελας

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.131
Πόντοι
506
Μόλις έκανα βόλτα στην μπουρδέλο περιοχή, είμουν φουλ γκαυλομενος και ξεγκαυλοσα, τα μισά σπίτια κλειστά και στα υπόλοιπα μπάζα. Πολύ χάλια κατάσταση. Τα μόνα καλά μούνια που είδα ήταν εκεί στα νυχτερινά μαγαζιά που είναι το βίλα πριβέ. Το πρωί επικρατεί η ίδια κατάσταση;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
Μόλις έκανα βόλτα στην μπουρδέλο περιοχή, είμουν φουλ γκαυλομενος και ξεγκαυλοσα, τα μισά σπίτια κλειστά και στα υπόλοιπα μπάζα. Πολύ χάλια κατάσταση. Τα μόνα καλά μούνια που είδα ήταν εκεί στα νυχτερινά μαγαζιά που είναι το βίλα πριβέ. Το πρωί επικρατεί η ίδια κατάσταση;
Ναι!

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Καλησπέρα
Καταδρομική έφοδος προχθές μεσανιλυχτα ν.ουρανου 20.

Βλέπω την Άννα Ελληνίδα(ο οίκος είπε είναι δικός της)

Καλή εμφάνιση με ωραία ταττοο, ευγενέστατη και πολύ εξυπηρετική. Θα την προτιμούσα πολύ πιο ανωμαλιαρα γιατί έχει το ίματζ και μπορεί.

Πίπα καλή με καλό παιχνίδι στ αρχιδια. Δεν έχει όμως διάρκεια,σου ζητάει στάση κατευθείαν.ωραια ήταν...όρθιος εγώ και στο κρεβάτι στα 4 αυτή με συγκόλληση πισωκολλημα ο πουτσος...αδειασαμε και τέλος.

Δεν γάμησα πάντως...έκανα σεξ...

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Έχει πάρει κάποιος ένα μιλφ ψηλό που δουλεύει βράδια στο ερωτικά? Με ενδιαφέρει..ονομα δεν ξερω

• Like
Αντιδράσεις: tonika

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα
Καταδρομική έφοδος προχθές μεσανιλυχτα ν.ουρανου 20.

Βλέπω την Άννα Ελληνίδα(ο οίκος είπε είναι δικός της)

Καλή εμφάνιση με ωραία ταττοο, ευγενέστατη και πολύ εξυπηρετική. Θα την προτιμούσα πολύ πιο ανωμαλιαρα γιατί έχει το ίματζ και μπορεί.

Πίπα καλή με καλό παιχνίδι στ αρχιδια. Δεν έχει όμως διάρκεια,σου ζητάει στάση κατευθείαν.ωραια ήταν...όρθιος εγώ και στο κρεβάτι στα 4 αυτή με συγκόλληση πισωκολλημα ο πουτσος...αδειασαμε και τέλος.

Δεν γάμησα πάντως...έκανα σεξ...
Ξεπετα ειναι αυτη..
Κι εμενα μου αρεσε οταν την ειδα και περασα..αλλα μεσα μηδεν προκαταρκτικα,μετρια πιπα και γενικα αντε τελειωνε να φυγουμε.
Λεει και για την ωρα..τουλαχιστον στο απλο που την ειχα παρει εγω.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Ουτε τα ξυλινα ανοιχτά εκει στο Las vegas?
Ουτε Λιλιανα?

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.961
Πόντοι
9.297
Τυπε σιγα την ξεπετα που εχετε θεοποιησει μια φορα μπηκα μαζι της και με τις μαλακιες που ελεγε εκτος απο το ξενερωμα που εφαγα εφαγα και αχυστος βεβαια ειχα σκασει στα γελια με τις πιπες της μονο γι αυτο ηταν καλή να σε κανει να γελας
Και γελιο και ζμπρωξιμο...στο θεατρο μονο γελας και δεν ζμπρωχνεις...μεσα στον πολιτισμο η Θεσσαλονικη!Ολα σε ενα οικονομικα και νοικοκυρεμενα!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Αυτή η Ιζαμπέλα στο Λας τόσο καλή που περιμένει λαός έξω κάθε βράδυ?

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Η Αθηνα στο βενους μου εδωσε την ευκαιρια να γαμησω πρωην τσατσα.Πολλες φορες την χαλβαδιαζα επι μηνες με τις φυσικες βυζαρες πανω κατω. Μου εβγαλε μεγαλη γκαβλα,θα ακολουθησει κριτικη.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Tωρα μολις ειδα οτι βγηκε απο το προγραμμα του βενους,καλα που προλαβα το σαββατο το μεσημερι.

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Η Αθηνα στο βενους μου εδωσε την ευκαιρια να γαμησω πρωην τσατσα.Πολλες φορες την χαλβαδιαζα επι μηνες με τις φυσικες βυζαρες πανω κατω. Μου εβγαλε μεγαλη γκαβλα,θα ακολουθησει κριτικη.
Με συγχωρεις φιλε αλλα επειδη λογω εποχης covid ειχα χασει επαφη με τα μαγαζια.αυτη η τσατσα που λες δουλευε σαν τσατσα κ της εκανες προταση κ ανταποκριθηκε?δεν καταλαβα.ειναι τσατσα δτο βενους?επισης ρε παιδια επειδη τωρα θ αρχισω να διαβαζω κ πιο πισω η ειρηνη η μιλφ που εκεθειαζετε που ακριβως δουλευει?οπως κ που η λιλιανα?στα ξυλινα?σας ευχαριστω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.961
Πόντοι
9.297
Οταν λεμε "πρωην τσατσα" τωρα ειναι κατι αλλο;Με μπερδεψε η διατυπωση.Μαλλον μιλαει για ΝΥΝ τσατσα και οχι πρωην.
Φυσικα περιμενουμε την κριτικη.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Οταν λεμε "πρωην τσατσα" τωρα ειναι κατι αλλο;Με μπερδεψε η διατυπωση.Μαλλον μιλαει για ΝΥΝ τσατσα και οχι πρωην.
Φυσικα περιμενουμε την κριτικη.
Τ ην αποκαλεσα πρωην γιατι μπηκε σε κανονικο προγραμμα στο βενους σαββατο 27 αυγ.μερα που την επισκεφτηκα.Μου ειπε οτι θελει να δουλεψει παλι ,ομως τελικα βγηκε παλι απο το προγραμμα του βενους,και βεβαια δεν ξερω το γιατι.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Αυτή κανονικά πρέπει να μας πληρώνει μισθο για να της κάτσουμε... όχι να την δίνουμε και 30ευρα..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.961
Πόντοι
9.297
Αυτή κανονικά πρέπει να μας πληρώνει μισθο για να της κάτσουμε... όχι να την δίνουμε και 30ευρα..
Αν ειναι αυτη που φανταζομαι ...αστην εσυ και θα την αναλαβω εγω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom