argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.961
- Πόντοι
- 9.297
Ο Ηρακλης του ποδοσφαιρου εννοεις;
Τυπε σιγα την ξεπετα που εχετε θεοποιησει μια φορα μπηκα μαζι της και με τις μαλακιες που ελεγε εκτος απο το ξενερωμα που εφαγα εφαγα και αχυστος βεβαια ειχα σκασει στα γελια με τις πιπες της μονο γι αυτο ηταν καλή να σε κανει να γελαςΚαλη η ηρα..αλλα ηταν σαν τον ηρακλη ειχε 5 ατομα την ημερα.
Η βερονικα χαλαρα πρεπει να επιανε τα 20-25 ασε την πρωτη φορα που ελειψε κανα μηνα
θυμαμαι ειχε ουρες και ατομα που περιμεναν μεχρι και απ εξω απο το ρδελο!
Ναι!Μόλις έκανα βόλτα στην μπουρδέλο περιοχή, είμουν φουλ γκαυλομενος και ξεγκαυλοσα, τα μισά σπίτια κλειστά και στα υπόλοιπα μπάζα. Πολύ χάλια κατάσταση. Τα μόνα καλά μούνια που είδα ήταν εκεί στα νυχτερινά μαγαζιά που είναι το βίλα πριβέ. Το πρωί επικρατεί η ίδια κατάσταση;
Ξεπετα ειναι αυτη..Καλησπέρα
Καταδρομική έφοδος προχθές μεσανιλυχτα ν.ουρανου 20.
Βλέπω την Άννα Ελληνίδα(ο οίκος είπε είναι δικός της)
Καλή εμφάνιση με ωραία ταττοο, ευγενέστατη και πολύ εξυπηρετική. Θα την προτιμούσα πολύ πιο ανωμαλιαρα γιατί έχει το ίματζ και μπορεί.
Πίπα καλή με καλό παιχνίδι στ αρχιδια. Δεν έχει όμως διάρκεια,σου ζητάει στάση κατευθείαν.ωραια ήταν...όρθιος εγώ και στο κρεβάτι στα 4 αυτή με συγκόλληση πισωκολλημα ο πουτσος...αδειασαμε και τέλος.
Δεν γάμησα πάντως...έκανα σεξ...
Ουτε τα ξυλινα ανοιχτά εκει στο Las vegas?Μόλις έκανα βόλτα στην μπουρδέλο περιοχή, είμουν φουλ γκαυλομενος και ξεγκαυλοσα, τα μισά σπίτια κλειστά και στα υπόλοιπα μπάζα. Πολύ χάλια κατάσταση. Τα μόνα καλά μούνια που είδα ήταν εκεί στα νυχτερινά μαγαζιά που είναι το βίλα πριβέ. Το πρωί επικρατεί η ίδια κατάσταση;
Θα ανοιξουν το απόγευμα η Λίλιαν.α δουλεύει το βράδυ .μην πας πρωινές ώρες μετά τις 7 πήγαινε.Ουτε τα ξυλινα ανοιχτά εκει στο Las vegas?
Ουτε Λιλιανα?
Και γελιο και ζμπρωξιμο...στο θεατρο μονο γελας και δεν ζμπρωχνεις...μεσα στον πολιτισμο η Θεσσαλονικη!Ολα σε ενα οικονομικα και νοικοκυρεμενα!Τυπε σιγα την ξεπετα που εχετε θεοποιησει μια φορα μπηκα μαζι της και με τις μαλακιες που ελεγε εκτος απο το ξενερωμα που εφαγα εφαγα και αχυστος βεβαια ειχα σκασει στα γελια με τις πιπες της μονο γι αυτο ηταν καλή να σε κανει να γελας
Φιλος την Σουζανα θα λες...Εγω την πηραΈχει πάρει κάποιος ένα μιλφ ψηλό που δουλεύει βράδια στο ερωτικά? Με ενδιαφέρει..ονομα δεν ξερω
Με συγχωρεις φιλε αλλα επειδη λογω εποχης covid ειχα χασει επαφη με τα μαγαζια.αυτη η τσατσα που λες δουλευε σαν τσατσα κ της εκανες προταση κ ανταποκριθηκε?δεν καταλαβα.ειναι τσατσα δτο βενους?επισης ρε παιδια επειδη τωρα θ αρχισω να διαβαζω κ πιο πισω η ειρηνη η μιλφ που εκεθειαζετε που ακριβως δουλευει?οπως κ που η λιλιανα?στα ξυλινα?σας ευχαριστω.Η Αθηνα στο βενους μου εδωσε την ευκαιρια να γαμησω πρωην τσατσα.Πολλες φορες την χαλβαδιαζα επι μηνες με τις φυσικες βυζαρες πανω κατω. Μου εβγαλε μεγαλη γκαβλα,θα ακολουθησει κριτικη.
Τ ην αποκαλεσα πρωην γιατι μπηκε σε κανονικο προγραμμα στο βενους σαββατο 27 αυγ.μερα που την επισκεφτηκα.Μου ειπε οτι θελει να δουλεψει παλι ,ομως τελικα βγηκε παλι απο το προγραμμα του βενους,και βεβαια δεν ξερω το γιατι.Οταν λεμε "πρωην τσατσα" τωρα ειναι κατι αλλο;Με μπερδεψε η διατυπωση.Μαλλον μιλαει για ΝΥΝ τσατσα και οχι πρωην.
Φυσικα περιμενουμε την κριτικη.
Αυτή κανονικά πρέπει να μας πληρώνει μισθο για να της κάτσουμε... όχι να την δίνουμε και 30ευρα..Η Αθηνα στο βενους μου εδωσε την ευκαιρια να γαμησω πρωην τσατσα.Πολλες φορες την χαλβαδιαζα επι μηνες με τις φυσικες βυζαρες πανω κατω. Μου εβγαλε μεγαλη γκαβλα,θα ακολουθησει κριτικη.
Αν ειναι αυτη που φανταζομαι ...αστην εσυ και θα την αναλαβω εγω!Αυτή κανονικά πρέπει να μας πληρώνει μισθο για να της κάτσουμε... όχι να την δίνουμε και 30ευρα..