Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (6 μέλη και 73 επισκέπτες)

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
256
Πόντοι
21
Να γράψω και εγώ για τις επισκέψεις μου την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα με τη Ρίτα στο venus μέτρια η κοπέλα από εμφάνιση αλλά από service σκίζει πέρασα και με τη βλάντα στο villa erotica και αυτή από εμφάνιση μέτρια είναι αλλά το service είναι άπαιχτο εκεί όμως που δεν περίμενα ήταν με τη Λιλιάνα στο free house πολύ βρωμιά ρε παιδιά μαλωμένοι με το σαπούνι είναι δεν ξέρω εσύ δεν το έχετε προσέξει τόσο καιρό και υπόψιν ότι πάω πάντα πλυμένος καθαρός και με πρόγραμμα των 50 να τελειώσω με την Εβελίνα η οποία είναι σταθερή αξία και πολύ καλή στη συμπεριφορά της με τους πελάτες της
Εσυ φιλε... χτυπησες ολα τα στανταρ στις καλες υπηρεσιες και συμπεριφορα στους πελατες, (εκτος απο την Λιλιανα που δεν πηγα ποτε γιατι δεν μου αρεσε εμφανισιακα). Οποτε καλες υπηρεσιες συναντησες. Ολα πολυ καλα δηλαδη. Σου εμεινε η Νικολ... που ειναι λιγο μεγαλη αλλα κρατιεται καλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.008
Πόντοι
4.766
Μιας και δε πήρα απάντηση……

Καλησπερα παλληκάρια μου. Ψάχνω δυό ιέρειες που λόγω της ηλικίας μου γούσταρα και έβγαζα γούστα. Είχα και τηλέφωνα τους ο μαλάκας αλλά έχασα το κινητό και γαμηθηκε το σύστημα. Μόνικα (γιαγιά) στο Μινώταυρου και Λουίζα στο Ερημίτη 3.
Αν ξέρει κάποιος κάτι θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
Η Λουίζα είναι εξαφανισμένη πολλά χρόνια τώρα... Μόνικα αν εννοείς την Καζακστανη την μιλφ που τώρα θα έγινε τουλάχιστον 50 χρόνων κάποιος την είδε πριν κάτι μήνες μέρα στο free house με κοντά μαλλιά πλέον και του ζητούσε κάτι 50αρια... κάνε μια αναζήτηση στα ποστς ίσως το βρεις

steroto

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Επίσκεψη και κατάθεση πριν από λίγο στο σπιτάκι επί της οδού Φρίξου 15.

30 ευρώ το απλό παράβολο

Μελαχρινή, κοντούλα, δήλωσε 20 χρονών (όντως πιτσιρίκα ήταν), Αθηναία. Άννα μου συστήθηκε. Ήρθε Θεσσαλονίκη για λίγες ημέρες.

Στα του αγώνα, πέρασε την καπότα, κλαρίνο με αίσθηση δοντιού. Ο παίχτης ανταποκρίθηκε άμεσα καθώς το σώμα της από μόνο του μπορεί να σε καυλώσει (ωραία βυζιά με μεγάλες ρόγες). Καθημερινή κοπέλα που μπορεί να γνωρίζατε οπουδήποτε χωρίς να πάει το μυαλό σας. Γλυκό πρόσωπο, με λίγο ασυνήθιστη μύτη. Όχι άσχημη, όχι μουνάρα. Γλυκιά κοπέλα, απλά.

Με ρώτησε τι στάση θέλω και την είπα να ξαπλώσει και να ανοίξει τα πόδια της. Εφόσον έβαλε μπόλικο λιπαντικό στο μουνί της ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό όπου κρατούσε συνεχώς το κεφάλι της όρθιο ώστε να βλέπει την ψωλή να μπαινοβγαίνει. Μετά από κάποια λεπτά σφυροκοπήματος (πρόθυμα το άντεξε με τα μουνόχειλά της εμφανώς να έχουν ανοίξει καλά και να έχει μετατραπεί το μουνάκι σε μουνάρα και οι ρόγες από τα μεγαλούτσικα νεανικά βυζιά της να έχουν τσιτώσει) ζήτησα να έρθει από επάνω, ανέβηκε χωρίς να δυσανασχετήσει και λίγο μετά τελείωσα.

Φιλιά, δάχτυλα κλπ δεν έπαιξαν (δεν επιχείρησα καν, καθώς δεν ψήνομαι).

Γενικά, τίμια η εμπειρία. Αξίζει η δοκιμή.

Άσχετο:
Αν κάποιος συνάδελφος έχει να προτείνει καμιά κοπέλα με όχι τελείως ξυρισμένο μουνί, είτε σε μπορντέλο ή σε οτιδήποτε άλλο (call girl, μασατζίδικο που γαμάς) ας κάνει τον κόπο να μου στείλει πμ.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
19
Like
724
Πόντοι
311
Εσυ φιλε... χτυπησες ολα τα στανταρ στις καλες υπηρεσιες και συμπεριφορα στους πελατες, (εκτος απο την Λιλιανα που δεν πηγα ποτε γιατι δεν μου αρεσε εμφανισιακα). Οποτε καλες υπηρεσιες συναντησες. Ολα πολυ καλα δηλαδη. Σου εμεινε η Νικολ... που ειναι λιγο μεγαλη αλλα κρατιεται καλα.
Η Νικόλ είναι πολύ καλή την είχα πάρει στη Λάρισα όταν δούλευε και την πήρα και εδώ απλούστατα μου φαίνεται πολύ γερασμένη πλέον παρεμπιπτόντως πήγα και στη Γαλήνη στο red diamond ένα κοντό κοριτσάκι με μεγάλα βυζιά και μέτριο πρόγραμμα πάντως τα μαγαζιά πρέπει να προσέξουμε οι κοπέλες να είναι εξυπηρετικές με τους πελάτες λεφτά δίνουμε όχι κουμπιά και όσο για τον άλλον που απάντησε για την Ηλιάνα έχω να πω ότι δεν είπα για το μαγαζί για την ίδια είπα και διέκρινα και μία ξεπέτα στη συμπεριφορά της

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.342
Πόντοι
746
Η Νικόλ είναι πολύ καλή την είχα πάρει στη Λάρισα όταν δούλευε και την πήρα και εδώ απλούστατα μου φαίνεται πολύ γερασμένη πλέον παρεμπιπτόντως πήγα και στη Γαλήνη στο red diamond ένα κοντό κοριτσάκι με μεγάλα βυζιά και μέτριο πρόγραμμα πάντως τα μαγαζιά πρέπει να προσέξουμε οι κοπέλες να είναι εξυπηρετικές με τους πελάτες λεφτά δίνουμε όχι κουμπιά και όσο για τον άλλον που απάντησε για την Ηλιάνα έχω να πω ότι δεν είπα για το μαγαζί για την ίδια είπα και διέκρινα και μία ξεπέτα στη συμπεριφορά της
Για την Λιλιάνα λες;

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.315
Πόντοι
6.817
αυτη η καινουρια η τζουλιανα στο Hot lady, μηπως ετιμηθη απο καποιον συναγωνιστη;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Παντως και εγω δεν ξετρελαθηκα με την Βερονικα στον Βαρδαρη που ολοι ειχαν εντυπωσιασθει μαζι της...η καρδια μου ανηκε στην Ηρα....για εμενα αυτη ηταν η Βασιλισσα του Βαρδαρη!??
Σ αυτο τυπε θα συμφωνησω η Ηρα ηταν η βασιλισσα του βαρδαρη

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Η Βικτώρια από το paradise πως είναι στο δωμάτιο; Έξω το παίζει ντίβα και ψιλιαζομαι ξεπετα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.018
Πόντοι
9.297

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.732
Πόντοι
736
Ευχαριστώ για την απάντηση- ας ελπίσουμε μέσα να συνεχίζει να είναι το ίδιο καλή:grin:.

Κρίμα- την Αλίνα την είχα πριν από 3 έτη και είχα καλή εντύπωση [είχα ανεβάσει και κριτική]... Στο ενδιάμεσο λόγω
συγκυριών δε βόλεψε να πάω, αλλά το είχα στο νου μου. Αν προλάβαινα να μπω στο νήμα πριν να κάνεις την επίσκεψη
αυτό θα σου έλεγα. Δυστυχώς από αυτά που έγραψες φαίνεται ότι και αυτή χάλασε πολύ και δεν αξίζει πλέον...

Όσο για αυτό που έγραψε ο paparokas εγώ που πέρασα κάποια στιγμή τις προάλλες δεν παρατήρησα κάτι σχετικό
με την έλλειψη καθαριότητας ούτε στη Λιλιάνα ούτε στο ίδιο το Free House

Φαίνεται πάντως ότι, τουλάχιστον στην τρέχουσα χρονική συγκυρία, οι καλές επιλογές στη Θεσσαλονίκη μειώνονται σταθερά.
Σχετικά με την Αλίνα , επειδή και εγώ σκεφτόμουν να πάω για πρώτη φορά σε αυτήν (αλλά δεν βόλεψε ακόμα) παρακολουθούσα το πρόγραμμά της στο άλλο σάιτ , και η αλήθεια είναι πως ηταν λίγο φορτωμένο τελευταία , κάποιες φορές μάλιστα απο βραδυνή γυρνούσε σε πρωινή με κανα 6ωρο ενδιάμεσα , οπότε ίσως να την πέτυχε σε καμιά τέτοια μέρα η μήπως την πέτυχε σε νορμάλ μέρα αλλά να ήταν προς το τελείωμα της βάρδιας ... μπορεί βέβαια απλά να χάλασε όπως λές , αλλά μπορεί να ήταν και λόγω κούρασης ποιός ξέρει.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Αξεπεραστη...μου λειπει!
Μεγαλο το κενο της και στον Βαρδαρη δεν καλυφθηκε ποτε.
Εμενα να δεις τυπε μονιμος κατοικος του εν λογο δελου ειχα καταντησει για παρτη της

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
Καλη η ηρα..αλλα ηταν σαν τον ηρακλη ειχε 5 ατομα την ημερα. :grin:
Η βερονικα χαλαρα πρεπει να επιανε τα 20-25 ασε την πρωτη φορα που ελειψε κανα μηνα
θυμαμαι ειχε ουρες και ατομα που περιμεναν μεχρι και απ εξω απο το ρδελο!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.018
Πόντοι
9.297
Καλη η ηρα..αλλα ηταν σαν τον ηρακλη ειχε 5 ατομα την ημερα. :grin:
Η βερονικα χαλαρα πρεπει να επιανε τα 20-25 ασε την πρωτη φορα που ελειψε κανα μηνα
θυμαμαι ειχε ουρες και ατομα που περιμεναν μεχρι και απ εξω απο το ρδελο!
Ουκ εν τω πολλω το ευ...γλειφοκωλαδα στην Βερονικα νομιζω δεν περιλαμβανοταν στο προγραμμα...διεκπαιρεωτικη και μονο για ζμπρωξιμο...καταλληλη για οσους δεν θελουν δυνατες συγκινησεις...ακαταλληλη δηλαδη για μενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom