Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Η κίνηση έπεσε. Την γαλήνη δεν την πέτυχα μεσημέρι που βολταρα. Τα μέτρα που προβλέπονται φυσικά και είναι αδύνατο να εφαρμοστούν όπως είπε ο ασκητής.
Συναγωνιστές έπεσε καθόλου η κίνηση; Μην έρχομαι τσάμπα από Κατερίνη. Επίσης, πέρασε κανείς με τη Γαλήνη να μας πει για τυχόν τήρηση μέτρων;
Η Μανταλένα είναι ωραίο καυλακι...η άλλη η Αλβανίδα η Ιωάννα που είναι θα εμφανιστεί?
Th φολα εφαγαν στις βιλες δηλαδη?
Φίλε αν δεν τους αφήνουν να μπαίνουν στα μπουρδέλα θα αρχίσουν να βιάζουν οποία βρουν στον δρόμο... δηλαδή τι προτιμάς από τα δύο.. εγώ έτσι κι αλλιώς μόνο στις βίλλες παω πλέον που εκεί δύσκολα βρίσκεις.. οποίος σιχαίνεται υπάρχουν και άλλοι δίοδοι..Και να αναφερω επισης οτι κοπελες ειδικα στου εμιριτη και καποια στο λας βεγκας βαζουν μεσα πακια και μαροκανους.Στο ενα δεν μας ανοιγε η τσατσα κανα 20λεπτο και μαντεψτε γιατι?Να μην δουμε τον υπανθρωπο πακιστανο που ηταν μεσα.Η μονη κοπελα που οντως δεν παιρνει πακια και το ειδα live να τους διωχνει η τσατσα ειναι η μανταλενα ολες οι αλλες μια χαρα τους βαζουν μεσα.Οποτε το παραμυθακι που πουλανε οτι δεν τους βαζουν μεσα ειναι τερμα fake..
Φίλε αν δεν τους αφήνουν να μπαίνουν στα μπουρδέλα θα αρχίσουν να βιάζουν οποία βρουν στον δρόμο... δηλαδή τι προτιμάς από τα δύο.. εγώ έτσι κι αλλιώς μόνο στις βίλλες παω πλέον που εκεί δύσκολα βρίσκεις.. οποίος σιχαίνεται υπάρχουν και άλλοι δίοδοι..
Αυτό είναι απάντηση απλής λογικήςΑυτό είναι απάντηση αριστερόλιμπεραλ αγαπητέ...
Αυτό είναι απάντηση απλής λογικής
Δεν θα αρχίσω τέτοιες γελοιοτητες...Θα μας πεις που δουλεύει η Μιρέλα να πάμε να την καρφώσουμε εμείς οι μοντελολαγνοι..Αντε καλά. Το μιτσοβ τι είναι? Ρωσσοποντιακο?
Άσε σύντροφε δεν ισχύει 3 μήνες κλειστά τα δέλα και δεν είχαμε έκρηξη βιασμών....Σύντροφε εγώ πληρώνω και απαιτώ να μην μπαίνουν λάθρο ....και διαβάζω και θα κάνω από εβδομάδα και αυτοψία, και όπου μπαίνουν λάθρο και δεν θα πάω και θα ξεφωνίζω.....τα μαγαζιά ας κάνουν τις επιλογές τους, από που θα παίρνουν τα λεφτά από αυτούς ή από εμάς, άλλα να προσέξουν το στίγμα ....στην τελική ας ανοίξουν τα δέλα τους στις δομέςΦίλε αν δεν τους αφήνουν να μπαίνουν στα μπουρδέλα θα αρχίσουν να βιάζουν οποία βρουν στον δρόμο... δηλαδή τι προτιμάς από τα δύο.. εγώ έτσι κι αλλιώς μόνο στις βίλλες παω πλέον που εκεί δύσκολα βρίσκεις.. οποίος σιχαίνεται υπάρχουν και άλλοι δίοδοι..
Δεν θα αρχίσω τέτοιες γελοιοτητες...Θα μας πεις που δουλεύει η Μιρέλα να πάμε να την καρφώσουμε εμείς οι μοντελολαγνοι..
Δηλαδή είτε είμαι Βούλγαρος ή Τούρκος αλλάζει τίποτα αν με νοιάζει που μπαίνουν οι αλλοδαποί?Και εγώ σιχαίνομαι εύκολα όπως πχ σιχαίνομαι όταν πάνε κάτι μπαρμπαδες 60 και 70 χρόνων..τι να κάνω δηλαδή να βρω γυναίκα να γαμαω μόνο αυτή?Μία απλή ερώτηση όταν.πηγαινουν τζιπσις στα μπουρδέλα δεν σιχαίνεσαι? Μόνο με Μαροκινους Αλγερινούς και Πακιστανούς είναι το κόλλημα?Μα δεν το έγραψα για αστειο. Η απάντηση που δίνεις παραπάνω είναι κάποιου ο οποίος δεν θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα. Γι αυτό και ρωτσω μήπως έχεις καταγωγή από κάπου αλλού. Οπότε δεν θα είσαι ακαδεκτος με τους λαθρο. Το ότι οι βίλες δεν βάζουν μέσα πακιστανους(και δεν το γνωρίζουμε 100% αυτό) σημαίνει ότι θα πρπεει να μπαίνουν στα άλλα μαγαζιά?Με το σκεπτικό σου τους παραχωρείς τα συγκεκριμένα σπιτάκια και τους δίνεις το δικαίωμα να γίνουν αυτοί πελάτες και να τρώνε τα 'οποία καλά κομμάτια έρχονται'. Διότι εγώ και αρκετοί άλλοι δεν γουστάρουμε να μπαίνουμε να χώνουμε στα ίδια σπιτάκια με αυτούς. Λοιπόν επειδή το θέμα πάλι πάει να πολιτικοποιηθει το αφήνω. Η Μιρελα δουλεύει στου ερημίτη 2 στο μεσαίο σπιτάκι. Μην μπείτε στο δίπλα που δούλευε η ανναμπελ δεν αξίζει.
Δεν έχει χρυσό περιδέραιο το δικό μας ;;;;;Το χρήμα είναι πάνω απ' όλα, εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι τα δικά μας 30€ είναι με χρυσό περιδέραιο γύρω γύρω!
Δεν έχει χρυσό περιδέραιο το δικό μας ;;;;;
Γμτ, λάθος νόμιζα τόσα χρόνια .....
σωστός πρόεδρε απλά λέω ας διαλέξουν ποια 30 ευρώ θέλουν.... εγώ πιστεύω ότι αν επιμείνουν στα πακια το σύνολο των 30ευρων θα τους είναι λίγοτερα.... και πάντως τα δικά μου θα απουσιάζουνΤο χρήμα είναι πάνω απ' όλα, εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι τα δικά μας 30€ είναι με χρυσό περιδέραιο γύρω γύρω!