ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.823
- Πόντοι
- 34.538
Σταματησε η αντιστροφη μετρηση βλεπω..Σας το πα;δεν σας το πα!!!14 μερούλες
Σταματησε η αντιστροφη μετρηση βλεπω..Σας το πα;δεν σας το πα!!!14 μερούλες
ανοιγουν τελος με αρχες του μηνα ρε.τι να μετρησω...εμενα εβγαινε μεχρι 25,τσαμπα κοποςΣταματησε η αντιστροφη μετρηση βλεπω..
τζημιαδη αλλαξε η ημερομηνία?ανοιγουν τελος με αρχες του μηνα ρε.τι να μετρησω...εμενα εβγαινε μεχρι 25,τσαμπα κοπος
πεταχτηκες να την πεις την εξυπναδα σου δεν αντεξες!!
ε αφου στο ειπε!!τζημιαδη αλλαξε η ημερομηνία?
Εμενα ιερόδουλη του χωρου μου είπε 15 Ιουνίου ενω μια αλλη οταν ανοίξουν τα γυμναστήρια.
Εσυ που το έμαθες τελη του μηνα η αρχες οτι θα ανοιξουν?
εσενα ποιος στο ειπε?ε αφου στο ειπε!!
μετρησα τα αστρα και την ταχυτητα του ανεμου ....εσενα ποιος στο ειπε?
Ρε ΤΖΙΜ..μετρησα τα αστρα και την ταχυτητα του ανεμου ....
ακριβως...αλλα θα επεφτα εξω......να σου πω..εχεις προφιλ στο erodate εσυ;8 και σήμερα (θα έλεγε ο jimiadis)
όχι ρε Εγώ είμαι καλό παιδί δε κάνω τέτοιαακριβως...αλλα θα επεφτα εξω......να σου πω..εχεις προφιλ στο erodate εσυ;
εγω πιστευω τα εδω μελοι της Επιτροπής και πολιτικοί αντιγραφουν τα αλλα ευρωπαϊκά κράτη.οποτε αν η Αυστρία Γερμανία κλπ τα ανοιξουν αυτοματως θα τα ανοίξουν και εδω.κατα τον αυγουστο δηλαδη??
Γινεται ευκολα..τις δινουν λεφτα οι νταβαδες που εχουν και ειτε τα κρατανε απο τα λεφτα που εχουν να παρουν οι κοπελες η κανουν αποσβεση μετα οταν ξαναδουλεψουν..αυτες ειναι οι τελευταιες που θα πεινασουν να ξερεις.Τελικα γινεται πως θα ζησουν οι κοπελες!