Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οχι μακρια , οι ελληνιδες εχουν 6.000.000 λεξεις για να γκρινιαξουν οταν η μεση ευρωπαικη γλωσσα εχει 200.000Ελληνιδα να παρει!
οχι μακρια , οι ελληνιδες εχουν 6.000.000 λεξεις για να γκρινιαξουν οταν η μεση ευρωπαικη γλωσσα εχει 200.000Ελληνιδα να παρει!
Ελληνιδα να παρει!
οχι μακρια , οι ελληνιδες εχουν 6.000.000 λεξεις για να γκρινιαξουν οταν η μεση ευρωπαικη γλωσσα εχει 200.000
Το καλο πραγμα αργει να γινει πατερ!για ελληνιδα θελει υπομονη και παρακαλετο, απο οσο μας ειπε ομως δεν μπαινει σε διαδικασια να παρακαλεσει, αρα για ελληνιδα πολυ χλωμο...
Το καλο πραγμα αργει να γινει πατερ!
οσο γνωρισα τις ελληνιδες τοσο εκτιμησα τις ξενες
Τις ουκρανες τις εχουμε ΜΟΝΟ για να της πηδαμε στα μπουρδελα!ναι αν ειναι να περιμενει άλλα 10 χρόνια μεχρι να ωριμασει λιγο ακομη η κατασταση , μεχρι τοτε ομως θα εμφανιστει και ο Αντίχριστος απο την αποκαλυψη....
μολις τελειωσει η καραντινα και πλεον δεν θα αποτελεί απειλή ο covid-19 για την ανθρωποτητα σε περιπου 3 με 6 μηνες απο οσο λενε οι επιστημονες. Να παρει την πρωτη πτηση που θα βρει για Ουκρανια.
Εδω τοσα και τοσα προβληματικά άτομα με κουσούρια πολλά (κοινώς ΑΜΕΑ) εκαναν την τυχη τους στην Ουκρανια.
Τις ουκρανες τις εχουμε ΜΟΝΟ για να της πηδαμε στα μπουρδελα!
Ο γάμος, αδερφέ, είναι σαν το λαγό στιφάδο. Τον τρως στις 8 το βράδυ και τον απολαμβάνεις, και κατά τις 10 αρχίζεις να λες : Δεν έπρεπε να τον φάω ο πουστης ...κατι ξερουμε
καποια πειρα εχουμε
και εμενα πριν παντρευτω μου λεγανε παντρεψου να δεις τι ωραια που ειναι
ε και ειδα τι ασχημα που ειναι.
οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ
Θελεις να πεις οτι ειναι γυναικες για σπιτι; :oλαθος αντιληψη εχεις για τις Ουκρανες... σου ειπα να μην διαβαζεις πολυ kman2...
Θελεις να πεις οτι ειναι γυναικες για σπιτι; :o
Που αμα σπιτωσεις καμια τετοια θα χαρει ολη η γειτονια..μην σου πω ολη η πολη!
1ον. Δεν εχω διαβασει κμαν2 βασικα δεν ξερω ποιος ειναι αυτος.γενικα μην διαβαζεις πολυ kman2 και μην βγαζεις συμπέρασμα απο τις απο τις κοπελες που εργαζονται στον αγοραιο ερωτα.
επανω Ουκρανια μόνο, θα βρεις κανονικες κοπελες της διπλανης πορτας και οχι επαγγεματιες του αγοραιου σεξ... ;)
1ον. Δεν εχω διαβασει κμαν2 βασικα δεν ξερω ποιος ειναι αυτος.
2ον. Φιλαρακι μου ειχε παει πιτσιρικας εμπορικο ναυτικο για λιγο διαστημα και μετα τα παρατησε γιατι δεν την παλευε..προλαβε να παει αρκετα ταξιδια,βραζιλια,αμερικη,αφρικες και ουκρανια..παντου οταν πηγαινε γιατι ειχαν μερες στο πλοιο..εψαχναν για ιεροδουλες..σε ολες τις χωρες κανονικα η μπουρδελα η ξενοδοχεια..στην ουκρανια στο σπιτι της και στο αλλο δωματιο ηταν οι γονεις της που την αφηναν να το κανει γιατι ηταν το μονο τους εισοδημα,μαλιστα πριν φυγει του κανανε και το τραπεζι στο σπιτι.
Δεν εγραψες το πιο βασικο για ενα γαμο φιλε..γενικα μην διαβαζεις πολυ kman2 και μην βγαζεις συμπέρασμα απο τις απο τις κοπελες που εργαζονται στον αγοραιο ερωτα.
επανω Ουκρανια μόνο και οχι εδω στην Ελλαδα, θα βρεις κανονικες κοπελες της διπλανης πορτας και οχι επαγγεματιες του αγοραιου σεξ... ;)
αλλά συνηθως το 80% που γραφει στα ανατολικα νηματα και ανεβαινει επανω Ουκρανια ψαχνει μονο για πουτανες και οχι για κανονικες κοπελες.
Δλδ εγώ ρε αδελφούλη μαθουσαλας είμαι;;;;;;φανταζομαι αναφερεσαι για εποχες που ειναι για μαθουσαλες γιατι αυτα που περιγραφεις αφορουν την δεκαετια του 80 και του 90.
εγω σου ειπα παλι οτι πρεπει να ψαξεις για κανονικες κοπελες της διπλανης πορτας με νορμαλ δουλειά και οχι κοπροσκυλα που συχναζουν στα κλαμπ τυπου carribean και ψαχνουν τουριστα για βιζιτες ή βιζιτουδια απο μασατζιδικα, σαουνες και salon του Κιεβου
Λιγο πριν το 2010 ηταν..την γνωρισε σε καφε, πιτσιρικα ουτε 20 και αυτος τοσο ηταν περιπου..και δε του πηγε το μυαλο οτι ηταν ιεροδουλη...αφου νομιζε οτι θα βγαλει γκομενα! ρε συ επαθε πλακα το παιδι..φαινοταν οταν μας τα ελεγε.φανταζομαι αναφερεσαι για εποχες που ειναι για μαθουσαλες γιατι αυτα που περιγραφεις αφορουν την δεκαετια του 80 και του 90.
εγω σου ειπα παλι οτι πρεπει να ψαξεις για κανονικες κοπελες της διπλανης πορτας με νορμαλ δουλειά και οχι κοπροσκυλα που συχναζουν στα κλαμπ τυπου carribean και ψαχνουν τουριστα για βιζιτες ή βιζιτουδια απο μασατζιδικα, σαουνες και salon του Κιεβου
Δεν εγραψες το πιο βασικο για ενα γαμο φιλε..
Οτι θα παρεις αφραγκη...με το βρακι της μονο..
Θα δουλευεις ολη μερα για να ταιζεις την οικογενεια,
με κινδυνο να γινεις και κερατας...