οταν ανοιξουν τα μαγαζια θα εχουν πολυ κινηση γιατι οι πελατες θα εχουν στερηθει ΠΟΛΥ, ενω θα εχουν φτωχυνει ΛΙΓΟ.
ο μεροκαματιαρης των 30 σημερα και τιποτα αυριο, ετσι κι αλλιως δεν συχναζε να τα ξοδευει εκει.
αυτοι που συχναζουν εκει ειναι γιατροι, επιχειρηματιες κλπ που για αυτους το 30ρι ειναι μικρο μερος του "μεροκαματου" τους.
και ο πακιστανος θα παει, οπως πηγαινουν και αλλοι μεταναστες εδω και χρονια αλλα σπανια θα περασει.
επισης υπαρχει η νοοτροπια απο τα μαγαζια της θεσσαλονικης οτι ειναι ΣΤΟΥΝΤΙΟ και οχι μπουρδελα σαν τα μπουρδελα της φυλης ή του
μεταξουργειου.
οποτε αν θελετε μπουρδελα, δηλαδη με 10-20 ευρω να σας δινουν και κωλο ή να γλυφουν ακαποτα στην αθήνα. εδω λοιπον εχουμε ΜΟΝΟ στουντιο και οπως τα στουντιο της αθήνας η τιμη ειναι 40-50 και χατηρικως 30...
κοπελα η πρωτελευταια που πηρα, επειδη με ηξερε ως πελατη μου εκανε ακαποτο τσιμπουκι στην κανονικη τιμη των 30, βεβαια αυτα αν τα διαβασουν οι κατω, που με 20, αυτο το εχουν στανταρ οπως και το κωλαρακι για οσες το δινουν, θα γελανε. θρασυτατη τσατσα θυμαμαι να μου λεει πως ναι εδω η ταδε παιρνει τοσα αλλα τα μαγαζια ειναι νομιμα και καινουρια, λουξ, οποτε της απαντησα να μου πει που εχει παρανομα και παλια και βρωμικα γιατι δεν με ενδιαφερει το μαγαζι , για την κοπελα ερχομαι οχι για το μαγαζι , και την ιδια την εχω γαμησει στην αθήνα με 20.