Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Γερός να εισαι παλλίκαρε,αλλα ζεις μαλλον στον κόσμο σου...Δεν ζεις μονος σου,ή να στο πω αλλιως,ποσο καιρο θα εισαι έτσι,όταν αρχισεις να βλεπεις γυρω σου την ανεργια,τη δυστυχια,το θανατο...και σε λιγο ετοιμασου,ας ετοιμαστουμε θα ελεγα ολοι μας,να δουμε σκηνες, να κλεβει και να σκοτωνει ο ενας τον αλλον για ενα πιατο φαγητο..Οσο ακραιο σου φαινεται αυτο που σου γραφω τωρα,φαντασου ποσο ακραιο μας φαινονταν ολους μας αυτο που σημερα,ενα μηνα πριν..Δεν σου λεω 5 χρονια πριν..Ενα μηνα μονο...Επομενως,καλες οι πουτανες,το σεξ κτλ...αλλα αυτη τη στιγμη ιεραρχειται πολυ πιο χαμηλα οταν απειλειται η ιδια η επιβιωση μας

Φιλε το οικονομικο καπως θα λυθει...απο οσο διαβαζω θα δωθουν επιδοματα σε εργαζομενους και επιχειρηματιες και μαλλον θα  παρουν φορολογικα μετρα απο κει και περα δεν θα σταματησουμε να αναπνεουμε..!Οι ευπαθεις ομαδες να κατσουν μεσα στα κωλοσπιτα τους και οσοι ερχονται απο εξωτερικα και αλλα τετοια να παλουκωνονται σε καραντινα τουλαχιστον ενα μηνα.Οι υπολοιποι σε τι ακριβως φταιμε?

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
26
σταρχιδια τους οι γεροι και οι γριες ισχυει και εγω μια βολτα με το αμαξι βγηκα λιγο να ξελαμπικαρω εξω ολοι χωρις μασκες οι περισοτεροι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Γερός να εισαι παλλίκαρε,αλλα ζεις μαλλον στον κόσμο σου...Δεν ζεις μονος σου,ή να στο πω αλλιως,ποσο καιρο θα εισαι έτσι,όταν αρχισεις να βλεπεις γυρω σου την ανεργια,τη δυστυχια,το θανατο...και σε λιγο ετοιμασου,ας ετοιμαστουμε θα ελεγα ολοι μας,να δουμε σκηνες, να κλεβει και να σκοτωνει ο ενας τον αλλον για ενα πιατο φαγητο..Οσο ακραιο σου φαινεται αυτο που σου γραφω τωρα,φαντασου ποσο ακραιο μας φαινονταν ολους μας αυτο που σημερα,ενα μηνα πριν..Δεν σου λεω 5 χρονια πριν..Ενα μηνα μονο...Επομενως,καλες οι πουτανες,το σεξ κτλ...αλλα αυτη τη στιγμη ιεραρχειται πολυ πιο χαμηλα οταν απειλειται η ιδια η επιβιωση μας
τυπε θα επιστρέψουμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ μολις ξεκινησει η Μ. Βδομάδα με 20 γερόντια λιγότερα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
36
Φιλε το οικονομικο καπως θα λυθει...απο οσο διαβαζω θα δωθουν επιδοματα σε εργαζομενους και επιχειρηματιες και μαλλον θα  παρουν φορολογικα μετρα απο κει και περα δεν θα σταματησουμε να αναπνεουμε..!Οι ευπαθεις ομαδες να κατσουν μεσα στα κωλοσπιτα τους και οσοι ερχονται απο εξωτερικα και αλλα τετοια να παλουκωνονται σε καραντινα τουλαχιστον ενα μηνα.Οι υπολοιποι σε τι ακριβως φταιμε?
To οικονομικο ΔΕΝ θα λυθει....Πρεπει είτε να εισαι μικρος σε ηλικια,ειτε να μην εχεις σχεση με την αγορα εργασιας για να το λες αυτο. Δεν θα λυθει μ ενα επιδομα..και ολη η αγορα ειναι σε απιστευτη ξαφνικη υφεση..Απο την βιομηχανική παραγωγή έως και τον τομεα των υπηρεσιων-πλην των φαρμακειων και των μεγαλων αλυσιδων Λιανικου εμποριου -super markets-)

Τα αποτελεσματα θα μεινουν για πολυ καιρο ακομη κι αν αυριο επανελθουν ολα οπως ηταν πριν απο μια εβδομαδα. Δεν χρειαζεται να σου πω κατι αλλο περί αυτού. Οι οικονομικες επιπτωσεις ειναι τεραστιες.

Το θεμα της υγειας, παλι το βλέπεις απιστευτα επιπολαια κ επιφανειακα.Οι υπολοιποι που λες το μεταφερουν. Οι νεοι που θεωρουν οτι δεν τους αφορα. Κι εγω ειμαι πολυ αθλητικος,και γυμναζομαι κτλ αλλα δεν ρισκαρω να το μεταφερω ασυμπτωματικα σε γονεις ή σε καποιον αλλο που θα το μεταφερει στους δικους του γονεις κτλ. Και προφανως,δεν θα εχεις ακουσει οτι η ολόκληρη η χώρα εχει 550 κλινες σε ΜΕΘ..Σε εκτακτη αναγκη να φτάσει τις 1000-1200..Ξερεις τι σημαινει αυτο?Οτι αν νοσησουν σοβαρα 10% του πληθυσμου,δηλαδη 1.000.000,και απο αυτους ειναι πολυ σοβαρα για ΜΕΘ το 5%, προκυπτει αναγκη για 50.000 κρεβατια σε ΜΕΘ...Οπως βλεπεις ,θα πεθαινουν στο ΔΡΟΜΟ κυριολεκτικα...Αφορα και εσενα,αφορα και εμενα,και ολους μας η ιστορια...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
36
σταρχιδια τους οι γεροι και οι γριες ισχυει και εγω μια βολτα με το αμαξι βγηκα λιγο να ξελαμπικαρω εξω ολοι χωρις μασκες οι περισοτεροι
Οι μασκες ΔΕΝ βοηθουν τους υγιεις. Βοηθουν εναν αρρωστο ώστε να ΜΗΝ μεταδώσει τον ιο...

Καλα κανεις και βγαινεις,πρεπει να βγαινουμε αλλα σε απομονωμενα μερη,οχι σε μερη με κόσμο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.240
Πόντοι
34.538

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
26
Το οτι οσοι γραφουν στο ΜΠΟΥ,ειναι ψηλοι,ομορφοι,φετες,γυμναζονται κλπ..με ξεπερναει..

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

φιλε απλα  ειπα τι ειδα εξω και οταν λεω γερους η γριες εννοω ανω των 70 ισως επρεπε να πω ηλικιωμενους :hi:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Φιλε 4 μνημονια και 1 του νταουλιερη που εχεις για ΄φωτο' 5 και δεν βγαλατε κιχ.Σας γαμησανε στα εργασιακα, σας εκοψαν συνταξεις,σας φορολογησαν τον αερα που αναπνεετε,σας εκοψαν μισθους και τωρα κανετε σαν τρελοι που για 2 μηνες(τοσο υπολογιζω) δεν θα δουλεψετε.Ενταξει δεν λεω.. ενας που εχει μαγαζι θα δυσκολευτει αλλα η κυβερνηση θα παρει μετρα οπως γινεται και στις αλλες ευρωπαικες χωρες...ηδη και πηρε 2 δις.Ετσι και αλλιως η Θεσσαλονικη δεν ειναι και καμμια πολη που εχει βαρια βιομηχανια οπως η Ιταλια..με καφεδες και σουβλακια ειναι τα περισσοτερα μαγαζια που και παλι το delivery δουλευει κανονικα.Οσο για το θεμα της υγειας θα επιμείνω οτι περα απο τα γεροντια και τους αρρωστους σε σοβαρη κατασταση που εκει οντως θελει λιγη προσοχη οι υπολοιποι δεν εχουν να φοβουνται.Εαν δεν θες να κολλησεις τον γερο σου τοτε μην ερχεσαι σε επαφη μαζι του.Αλλα η μεγαλη πλειοψηφια των γερων δεν νιωθει χριστο..ολη μερα βολταρουν,μετρα προστασιας στα αρχιδια τους.. και θα τους δεις αραχτους στα παγκακια και στα παρκα να καθονται 20 ατομα ολοι μαζι.Οποτε περισσοτερο πιθανον ειναι να κολλησει αυτος απο μονος του παρα να τον κολλησεις εσυ.

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
620
Πόντοι
291
Ναι..με κλειδωσαν σε τσιπουραδικο..
Με ξεχασανε μεσα..
Οχι τιποτα θα χαλασω τις φετες στην κοιλια μου..
Οχι ρε φιλε.Τοσο κοπο και εξοδα εκανες να διατυρισεις αυτο το κορμι.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Για εμενα παει αυτο?Φυσικα και θα σκεφτομαι κωλους ακομα και πολεμος να γινει..σαν τι θες να σκεφτομαι? πουτσες?Δεν ειμαι πουστρακι φιλος σορρυ.Οσο για το αν καίγεται ο κοσμος,προσωπικα ειμαι πολυ χαλαρος με την ολη φαση και σε οικονομικο αλλα και στο θεμα της υγειας.Δεν νομιζω οτι αμα κολλησω μια απλη γριπουλα θα ψοφησω.Ειμαι νεοτατος,αθλητικος, υγιης,δεν αντιμετωπιζω προβληματα υγειας και στο περιβαλλον μου ολοι ειναι εξισου καλα.Εσυ τωρα αμα εισαι κανας μπαρμπας 50 ετων καπνιζεις,πινεις και τρως ολη μερα πιτογυρα και σουβλακια κατσε σπιτι και παιξε μαλακια.
Χαλάρωσε φίλε 30+ είμαι και μία χαρά σαν κι εσένα και τώρα βλέπω γυναίκες τώρα που είναι κλειστά τα μπουρδέλα στο ίντερνετ (Instagram κλπ) και έξω ακόμα.. Αλλά να ζητάς τέτοιες εποχές να ανοίξουν τα στριπτιτζαδικα και τα μπουρδέλα είναι τουλάχιστον αστείο αυτό εννοούσα πριν αλλά δεν το έπιασες..Για αυτό όσοι είμαστε singles κάνουμε υπομονή και τον παίζουμε μόνοι μας δεν ζητάμε τα ανοίξουν τέτοια μαγαζιά

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.020
Πόντοι
3.346
Παιδια ειμαι κι εγω φετες και αθληταρας..επισης την εχω 25 π. αλλα αθανατος σαν τον ραπτορα και κατι αλλους εδω μεσα δεν ειμαι.  :P

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Παιδια ειμαι κι εγω φετες και αθληταρας..επισης την εχω 25 π. αλλα αθανατος σαν τον ραπτορα και κατι αλλους εδω μεσα δεν ειμαι.  :P
ΑΘανατος μπορει να μην εισαι υπερβολικος και αρρωστοφοβικος εισαι ομως

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.020
Πόντοι
3.346
ΑΘανατος μπορει να μην εισαι υπερβολικος και αρρωστοφοβικος εισαι ομως
Ναι ρε φιλε..τωρα με τον κορονοιο εγω και κατι δις σε ολο τον πλανητη..ευτυχως υπαρχετε κι εσεις που δεν σας πιανει τιποτα. :S

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Παιδια ειμαι κι εγω φετες και αθληταρας..επισης την εχω 25 π. αλλα αθανατος σαν τον ραπτορα και κατι αλλους εδω μεσα δεν ειμαι.  :P

Συγνωμη, αλλα ενας εμφανισιμος  και ενας που εχει ενα καλο και προσεγμενο κορμι δεν εχει ψυχη να γαμαει στα μπουρδελα?Αυτο το χαζο στερεοτυπο οτι στις τανες πανε μονο χοντροι και ασχημοι ειναι τερμα ακυρο.Και δεν λεω οτι ειμαι ομορφος ουτε οτι εχω το κορμι του schwarzenegger.Δυστυχως με τα γιδια τις ελληνιδες με το υψακι και το τουπε χιλλιων καρδιναλιων δεν εχεις και πολλες επιλογες.Η θα εισαι σε σχεση και θα γαμας καθε μερα το ιδιο μουνι και θα σου ζαλιζει τα αρχιδια η θα εισαι κανας ψευτολεφτας και θα γαμας τις gold digger του casper και των αλλων παρκμιακων μαγαζιων στα λαδαδικα που και εκει παλι τα σκας στην ουσια.Μακαρι να ειχαμε γεννηθει αγγλοι,αμερικανοι η αυστραλοι να γαμουσαμε καθε μερα  διαφορετικο μουνι και να οργιαζαμε..αλλα οταν εισαι κατοικος τσιφτετεληνισταν δεν εχεις και πολλες επιλογες.Οχι οτι στα μπουρδελα εχουμε τρελες επιλογες..τα τελευταια χρονια η κατασταση ειναι τραγικη στο θεμα των κοριτσιων αλλα και στις υπηρεσιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom