kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
για το site λέω το γιορ λειντις ....στον chrome που έχω , έπεσεΓια την κοπέλα είπε την Αλιονα όχι γενικά το σαιτ
για το site λέω το γιορ λειντις ....στον chrome που έχω , έπεσεΓια την κοπέλα είπε την Αλιονα όχι γενικά το σαιτ
Α , το γιορ λειντιζ έχει καιρό που έπεσε , και στην θέση του ειναι πλεον το φαινντγκερλς πάλι με τζι αρ στο τέλος.για το site λέω το γιορ λειντις ....στον chrome που έχω , έπεσε
Κάποιος νομιζω είχε πει οτι θα καθοταν τρίμηνο ; Τωρα στην κριτικη το είδα , εδω στο νήμα ; Δεν θυμάμαι Μάλλον θα αλλάξανε τα πλάνα.
Ισως να το εχει τοσο ακριβά γιατί θέλει να το αποφύγει , ποιός ξέρει.Έχει πάρει κανείς τη Σοφία με κωλαράκι? Αξίζει? Ρωτάω γιατί το έχει στα 100
Ισως να το εχει τοσο ακριβά γιατί θέλει να το αποφύγει , ποιός ξέρει.
ρευματα νοικια ειναι του μαγαζιου-νταβατζη-ιδιοκτητη.
η κοπελα παιρνει τα μισα οτι και να γινει και με τα δικα της πληρωνει την τσατσα.
τωρα 1 πενηνταρικο για 10 ωρες βραδυνες απασχοληση που μπορει να βγαλει η τσατσα κατσε και ψαξε ποση ειναι η νομιμη αμοιβη για καποιον που δουλευει βραδυνο ωραριο και 2 ωρες υπερωρια... με προχειρη αναζητηση στο γουγλε βρηκα οτι ειναι περιπου 7 ευρω η ωρα, δηλαδη 70 ευρω, τωρα αν δεν πληρωνουν εισφορες και τους δινουν τα καθαρα 50 στο χερι ειναι οκ
Το κάνει καλά? Αυτή είναι η ερώτηση
Ερώτηση 1τη.Εχει επιστρεψει η Λαουρα η Ρουμάνα που δούλευε πάντα πρωινή στην Πετρου Ερημίτη? Μια με χοντρά μπούτια που έκανε απίστευτη πίπα?
2ρη.Δουλεύει κάπου η Τζαστίν?
Μήπως αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.Βλεπω ανεβηκαν κριτικες απο free house. Ρωτησε κανενας που πηγε για το ποτε γυρναει επιτελους η νατασσα?
Μήπως αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
Μακάρι να γυρίσει γιατί είναι το απόλυτο value bet.Κοβεται τοσο ευκολα? Παντως και περσυ θυμαμαι ελαχιστα οτι η τσαρινα ελειπε αρκετο διαστημα. Δεν θυμαμαι ποσο καιρο αλλα ξαναγυρισε. Αμα ηταν να σταματησει φετος τουλαχιστον στους τακτικους της πελατες θα το ελεγε.
Η Νατάσσα σήμερα ήταν στο πόστο της!!!
Μιλάς για την Έλενα που δούλευε στις βίλλες;Χθες το βράδυ πείρε το μάτι μου σε κάποιο σπιτάκι την Έλενα με τα πράσινα μάτια και τις βυζάρες. Αδυνατισμένη και πιο όμορφη από πριν.. την έχει πάρει κανένας τελευταία?