Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (5 μέλη και 72 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ πάντως όταν πήγα να δω Αλιονα όταν πρώτοηρθε ήμασταν πέντε άτομα κσι όλοι φύγαμε τρέχοντας.. Λίγα πράγματα..τώρα ίσως μετά από ένα μήνα να εξοικείωθηκε και να αλλάξανε τα δεδομένα

με το τσιγγελι πρεπει να σας τα βγαζουμε?

γραψτε μια κριτικη  :dunno:

μια κριτικη μπορει να δωσει εικονα σε καποιον που θελει να επισκεφτει μια κοπελα.

ειναι κριμα τετοιες εποχες να πεταμε ασκοπα 60 ευρα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
πολυ σωστη η ερωτηση σου ραπτορα  :hi:

και εγω θα ηθελα να εχω μια πιο ξεκαθαρη εικονα με ολες τις λεπτομερειες που ανεφερες ωστε οταν παω να ξερω πανω κατω τι θα συναντησω (ως προς τις υπηρεσιες αναφερομαι, γιατι το παραβολο για καλο παιχνιδι στις βιλλες το ξερεις πολυ καλα μιας και παλιος στην πιατσα οτι ειναι το 60αρι)
GFE χωρις φιλια δεν υπαρχει αλλα και να ηταν gfe δε μας λεει ποσο το χρεωσε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
GFE χωρις φιλια δεν υπαρχει αλλα και να ηταν gfe δε μας λεει ποσο το χρεωσε

πολυ σωστα gfe χωρις φιλια δεν υπαρχει με την καμία  :thumbsup:

ολοι λενε οτι φιλαει, εγω ακομη δεν πηγα για να εχω αποψη.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
με το τσιγγελι πρεπει να σας τα βγαζουμε?

γραψτε μια κριτικη  :dunno:

μια κριτικη μπορει να δωσει εικονα σε καποιον που θελει να επισκεφτει μια κοπελα.

ειναι κριμα τετοιες εποχες να πεταμε ασκοπα 60 ευρα.
Κατα πασα πιθανοτητα δε του αρεσε και δε την πηρε γι αυτο εφυγε τρεχοντας οποτε την να γραψει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Όχι και στην Κάτια που είχα πάει τα ίδια.. Αυτή μάλιστα και μέσα στο δωμάτιο που ήταν με πελάτη και στο σαλονι χαζογελουσε.. Ξενερωμα  :jerking:
οποτε ρε τυπε δε μπορεις να εκφερεις γνωμη χωρις να την εχεις παρει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όχι και στην Κάτια που είχα πάει τα ίδια.. Αυτή μάλιστα και μέσα στο δωμάτιο που ήταν με πελάτη και στο σαλονι χαζογελουσε.. Ξενερωμα  :jerking:

Μητσο η Λιλιανα γυρισε?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
οποτε ρε τυπε δε μπορεις να εκφερεις γνωμη χωρις να την εχεις παρει
Τι γνώμη ρε φίλε πόσα χρόνια πηγαίνουμε σε μπουρδελα με την μια καταλαβαίνεις ότι δεν λέει η φάση και φεύγεις και πας σε στανταρακι σου.. Αυτό έκανα κι εγώ και τις δύο φορές

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν γυρίσει Λιλιανα και Νατάσα τι Αλιονα και Κάτια μου λέτε μόνο οι μιλφ βγάζουν γούστα

Ξερεις πότε γυρίζει? (λεω αν ρωτησες την τσατσα) γιατί εγω την παιρνω τηλεφωνο την Λιλιανα στο viper και δεν το σηκωνει.  :-(

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Πιο πολύ μου άρεσε μία καινούργια που έχουν στο σαιτ Ιρινα λέγεται αυτή έχω στο πρόγραμμα για επίσκεψη  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πιο πολύ μου άρεσε μία καινούργια που έχουν στο σαιτ Ιρινα λέγεται αυτή έχω στο πρόγραμμα για επίσκεψη  :grin:

λοιπον κατι πληροφοριες απο την πιατσα λενε οτι γυρισε η παλια γνωριμη σε ολους μας Παολα

Y.Γ. κανε το κασκαντεριλικι στην Ιρινα απο τα παρανταις και ενημερωσε, εγω παντως δεν σκοπευω να πληρωσω σ' αυτα τα ντουγανια του παρανταις ουτε δεκαρα τσακιστη.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Τι γνώμη ρε φίλε πόσα χρόνια πηγαίνουμε σε μπουρδελα με την μια καταλαβαίνεις ότι δεν λέει η φάση και φεύγεις και πας σε στανταρακι σου.. Αυτό έκανα κι εγώ και τις δύο φορές
Τυπε εσενα η δε σου αρεσε και δε σου εκανε το κλικ η δεν ηθελες να ρισκαρεις κατι που κανουμε αρκετοι δεν υπρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να μπορεις να καταλαβεις ετσι απλα αν η γκομενα  ειναι φολα η οχι αν δε την παρεις εστω μια φορα ειναι σαν να μου λες ξερω τη γευση εχει η πιτσα και δε μ αρεσει αλλα δεν εχω φαει ποτε μου πιτσα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τυπε εσενα η δε σου αρεσε και δε σου εκανε το κλικ η δεν ηθελες να ρισκαρεις κατι που κανουμε αρκετοι δεν υπρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να μπορεις να καταλαβεις ετσι απλα αν η γκομενα  ειναι φολα η οχι αν δε την παρεις εστω μια φορα ειναι σαν να μου λες ξερω τη γευση εχει η πιτσα και δε μ αρεσει αλλα δεν εχω φαει ποτε μου πιτσα

Ετσι ακριβως  :thumbsup:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
λοιπον κατι πληροφοριες απο την πιατσα λενε οτι γυρισε η παλια γνωριμη σε ολους μας Παολα

Y.Γ. κανε το κασκαντεριλικι στην Ιρινα απο τα παρανταις και ενημερωσε, εγω παντως δεν σκοπευω να πληρωσω σ' αυτα τα ντουγανια του παρανταις ουτε δεκαρα τσακιστη.
στο playboy που ηταν?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766

Σ αυτό έχεις δίκιο είχα πάει στην Βουλγάρα την Αμαριλης εκεί πέρα και ειχα πετάξει 60 ευρό ..Καθόλου ευγενική και με τέτοιο πρόγραμμα δεν άφηνε πολλά πολλά  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom