Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Βέβαια εγώ κατέληξα στο στανταράκι μου πλέον την Γαλήνη στο prive. Αφού μας την έκαναν η Λορένα και Εμμανουέλα στανταράκι πλέον έγινε η υπέροχη Γαλήνη. Κάθε φορά και καλύτερη!

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
97
Like
1.545
Πόντοι
2.460
:grin:
Υ.Γ. αν κρίνω από τα λεγόμενα του συναγωνιστή pasok που είναι ιδιαίτερα αυστηρός κριτής και λάτρης των τυποποιημένων στουντιακών υπηρεσιών κοινώς κομοδινέ υπηρεσιών μόνο ότι επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση GFE με οδηγεί στο να κάνω καταδρομική επίσκεψη άμεσα στην Αλιόνα.

Φίλε μου λάτρης των κομοδίνε υπηρεσιών δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Όταν δω ότι οι υπηρεσίες
δεν είναι καλές, τότε δε με επηρεάζει ούτε η εμφάνιση [π.χ. για μένα η Εμμανουέλα από Ρωσία ή
η Μόνικα από Ρουμανία έχουν τρομερό σώμα, αλλά είναι μέτριες] ούτε η γνώμη των πολλών
[π.χ. Βικτώρια Ουκρανίδα από βίλλες, τσαρίνα] :cheesy:. Αναφορικά με την Αλιόνα, από ότι φαίνεται οι
διαφορές μεταξύ των 40 και των 60 ευρώ είναι ο χρόνος [εγώ τελείωσα περίπου στα 15- 17 λεπτά]
και το γεγονός ότι η πίπα είναι με προφυλακτικό στα 40 ευρώ.    

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.125
Πόντοι
506
Βέβαια εγώ κατέληξα στο στανταράκι μου πλέον την Γαλήνη στο prive. Αφού μας την έκαναν η Λορένα και Εμμανουέλα στανταράκι πλέον έγινε η υπέροχη Γαλήνη. Κάθε φορά και καλύτερη!
δυνατό βυζί η γαλήνη αλλά έως εκεί. Κ εμφανισιακά μπαζακι είναι και από απόδοση 2 φορές που είχα πάει δεν έλεγε τίποτα. Η Λόρενα δεν θα ξαναέρθει?

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
δυνατό βυζί η γαλήνη αλλά έως εκεί. Κ εμφανισιακά μπαζακι είναι και από απόδοση 2 φορές που είχα πάει δεν έλεγε τίποτα. Η Λόρενα δεν θα ξαναέρθει?
για την Λορένα δεν ξέρω φίλε αν ξαναέρθει. Εδώ διάβασα ότι δεν δουλεύει άλλο σε στούντιο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Η Λορενα δουλευει σαν city tour , το καλό είναι οτι έρχεται και θεσσαλονίκη ..... το κακό είναι οτι παιρνει 200 την ωρα και 120 το μισάωρο ... δεν ξέρω τι παιζει και με τα ξενοδοχεία αλλα λογικά το incall που λεει θα γινεται στο ξενοδοχείο που ηδη διαμένει η city tour.

Εδω και το λινκ αν ενδιαφέρεται καποιος :P

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ερώτηση 1τη.Εχει επιστρεψει η Λαουρα η Ρουμάνα που  δούλευε πάντα πρωινή στην Πετρου Ερημίτη? Μια με χοντρά μπούτια που έκανε απίστευτη πίπα?
2ρη.Δουλεύει κάπου η Τζαστίν?

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
0
Την Κυριακή το μεσημέρι σε μια μεσημεριάτικη βόλτα είδα πολλά γκρουπ με λαθρομετανάστες. Κάναν και αυτοί βόλτα στα σπιτάκια. Το μόνο που δεν είδα ήταν άμα τους άφησαν να μπουν κάπου. Πάντων πρώτη φορά είδα τόσους πολλούς.
  φίλε βεροιωτη και εγώ που ημουν εχθές το απόγευμα στην περιοχή τους είδα να περιφέρονται στην περιοχή και να μπαίνουν στα μαγαζιά.καθως ήμουν στην Μινώταυρου είδα ότι μένουν στο κτίριο δίπλα στο ξύλινο πανω απο το άσπρο σπιτάκι τους έχουν βάλει εκεί.ετσι όπως έγινε η περιοχή μου θύμισε Μεταξουργείο.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
0   φίλε βεροιωτη και εγώ που ημουν εχθές το απόγευμα στην περιοχή τους είδα να περιφέρονται στην περιοχή και να μπαίνουν στα μαγαζιά.καθως ήμουν στην Μινώταυρου είδα ότι μένουν στο κτίριο δίπλα στο ξύλινο πανω απο το άσπρο σπιτάκι τους έχουν βάλει εκεί.ετσι όπως έγινε η περιοχή μου θύμισε Μεταξουργείο.
κατάλαβα .....θα κάνω μια ελεγκτική μόνος μου, αν τους βάζουν ....game over, είπαμε είναι θέμα υγιεινής  .....θα ενημερώσω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έτσι είναι!  Πολύ γλυκό κορίτσι!

Υπαρχει ομοφωνια ως προς τις θετικες κριτικες για την Αλιονα, κανενας μεχρι τωρα δεν εχει πει κατι αρνητικο ως προς τις υπηρεσιες της.

εγω δεν δοκιμασα ακομη, αλλά καποια στιγμη μεσα στο επομενο διαστημα θα την επισκεφτω επλιζοντας να φυγω με τις καλυτερες εντυπωσεις.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
:grin:
Φίλε μου λάτρης των κομοδίνε υπηρεσιών δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Όταν δω ότι οι υπηρεσίες
δεν είναι καλές, τότε δε με επηρεάζει ούτε η εμφάνιση [π.χ. για μένα η Εμμανουέλα από Ρωσία ή
η Μόνικα από Ρουμανία έχουν τρομερό σώμα, αλλά είναι μέτριες] ούτε η γνώμη των πολλών
[π.χ. Βικτώρια Ουκρανίδα από βίλλες, τσαρίνα] :cheesy:. Αναφορικά με την Αλιόνα, από ότι φαίνεται οι
διαφορές μεταξύ των 40 και των 60 ευρώ είναι ο χρόνος [εγώ τελείωσα περίπου στα 15- 17 λεπτά]
και το γεγονός ότι η πίπα είναι με προφυλακτικό στα 40 ευρώ.    

Απλα ισως μου φανηκε εμενα λογο του τροπου με τον οποιο γραφεις οτι σου αρεσουν οι τυποποιημενες υπηρεσιες, αλλά λαθος συμπερασμα εβγαλα τελικα.

σημασια ομως εχει και ετσι θα πρεπει να κανουν ολοι οι συναγωνιστες, δλδ να ειναι αυστηροι κριτές αν οι κοπελες δεν προσφερουν τις αναλογες υπηρεσιες, οπως κανεις για παραδειγμα εσύ στις κριτικες σου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Παπα ,Καταδρομική θα ήταν αν δεν είχες εικόνα και πληροφορίες ,τώρα πανω κάτω ξέρεις τι ψωνίζεις , πέρασα χθες απο εκεί , είχε γεμάτα δωμάτια η αλήθεια είναι , εμφανισιακά προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου , δε ξέρω ασφαλως εντός πως είναι , στο σαλόνι δε θα κέρδιζε , πάνε και πες μας πως πέρασες για να κάνουμε και εμείς μια " καταδρομική "

Η εμφανιση της καθε κοπελας ειναι κατι σχετικο και έγκειται στα γουστα που εχει ο καθενας. Εγω απο τις φοτο που ειδα στο άλλο site μου αρεσε εμφανισιακα η Αλιονα (σιγουρα εχω δει και πιο ομορφες), αλλά για εμενα σημασια εχει να βγαζει καλα γουστα τον πελατη μεσα στο δωματιο, να μην βιαζεται και ειναι πιτσιρικα καποια στην ηλικια (εξαλλου το επιβεβαιωσαν αρκετοι συναγωνιστες αυτο). Πρωτίστως αυτά κοιταω σε ενα στουντιοκοριτσο και επειτα την εμφανιση. Στην εμφανιση θα δωσω περισσοτερο βαση σε ενα cg λογο οτι το μπατζετ ειναι μεγαλυτερο συνεπως και οι απαιτησεις μας θα ειναι περισσοτερες.

Υ.Γ. οταν θα την επισκεφτω θα γραψω εκτενή κριτικη ωστε να μεινει στο καταλογο για το ''τι μέλλει γενεσθαι''

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
0  φίλε βεροιωτη και εγώ που ημουν εχθές το απόγευμα στην περιοχή τους είδα να περιφέρονται στην περιοχή και να μπαίνουν στα μαγαζιά.καθως ήμουν στην Μινώταυρου είδα ότι μένουν στο κτίριο δίπλα στο ξύλινο πανω απο το άσπρο σπιτάκι τους έχουν βάλει εκεί.ετσι όπως έγινε η περιοχή μου θύμισε Μεταξουργείο.
στο τέλος φίλε μου θα φοβόμαστε να κάνουμε την τσάρκα μας

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Επιβεβαιώνω Aliona full GFE ! Και πολύ χρόνο στο δωμάτιο (τουλάχιστον μισή ώρα +).
Τυπε επιβεβαιωνεις λες αλλα δε μας λες ποσα εσκασες και τη προκαταρκτικα και κυριος πιατο ειχες για να την κατατασεις στο GFE περιληπτικα παντα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Εγώ πάντως όταν πήγα να δω Αλιονα όταν πρώτοηρθε ήμασταν πέντε άτομα κσι όλοι φύγαμε τρέχοντας.. Λίγα πράγματα..τώρα ίσως μετά από ένα μήνα να εξοικείωθηκε και να αλλάξανε τα δεδομένα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Εγώ πάντως όταν πήγα να δω Αλιονα όταν πρώτοηρθε ήμασταν πέντε άτομα κσι όλοι φύγαμε τρέχοντας.. Λίγα πράγματα..τώρα ίσως μετά από ένα μήνα να εξοικείωθηκε και να αλλάξανε τα δεδομένα
Περασες μαζι της?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τυπε επιβεβαιωνεις λες αλλα δε μας λες ποσα εσκασες και τη προκαταρκτικα και κυριος πιατο ειχες για να την κατατασεις στο GFE περιληπτικα παντα.

πολυ σωστη η ερωτηση σου ραπτορα  :hi:

και εγω θα ηθελα να εχω μια πιο ξεκαθαρη εικονα με ολες τις λεπτομερειες που ανεφερες ωστε οταν παω να ξερω πανω κατω τι θα συναντησω (ως προς τις υπηρεσιες αναφερομαι, γιατι το παραβολο για καλο παιχνιδι στις βιλλες το ξερεις πολυ καλα μιας και παλιος στην πιατσα οτι ειναι το 60αρι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom