veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Βέβαια εγώ κατέληξα στο στανταράκι μου πλέον την Γαλήνη στο prive. Αφού μας την έκαναν η Λορένα και Εμμανουέλα στανταράκι πλέον έγινε η υπέροχη Γαλήνη. Κάθε φορά και καλύτερη!
Υ.Γ. αν κρίνω από τα λεγόμενα του συναγωνιστή pasok που είναι ιδιαίτερα αυστηρός κριτής και λάτρης των τυποποιημένων στουντιακών υπηρεσιών κοινώς κομοδινέ υπηρεσιών μόνο ότι επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση GFE με οδηγεί στο να κάνω καταδρομική επίσκεψη άμεσα στην Αλιόνα.
δυνατό βυζί η γαλήνη αλλά έως εκεί. Κ εμφανισιακά μπαζακι είναι και από απόδοση 2 φορές που είχα πάει δεν έλεγε τίποτα. Η Λόρενα δεν θα ξαναέρθει?Βέβαια εγώ κατέληξα στο στανταράκι μου πλέον την Γαλήνη στο prive. Αφού μας την έκαναν η Λορένα και Εμμανουέλα στανταράκι πλέον έγινε η υπέροχη Γαλήνη. Κάθε φορά και καλύτερη!
για την Λορένα δεν ξέρω φίλε αν ξαναέρθει. Εδώ διάβασα ότι δεν δουλεύει άλλο σε στούντιοδυνατό βυζί η γαλήνη αλλά έως εκεί. Κ εμφανισιακά μπαζακι είναι και από απόδοση 2 φορές που είχα πάει δεν έλεγε τίποτα. Η Λόρενα δεν θα ξαναέρθει?
Η Λορενα δουλευει σαν city tour , το καλό είναι οτι έρχεται και θεσσαλονίκη ..... το κακό είναι οτι παιρνει 200 την ωρα και 120 το μισάωρο ... δεν ξέρω τι παιζει και με τα ξενοδοχεία αλλα λογικά το incall που λεει θα γινεται στο ξενοδοχείο που ηδη διαμένει η city tour.δυνατό βυζί η γαλήνη αλλά έως εκεί. Κ εμφανισιακά μπαζακι είναι και από απόδοση 2 φορές που είχα πάει δεν έλεγε τίποτα. Η Λόρενα δεν θα ξαναέρθει?
Αμα είναι έτσι να την παρουμε με το μαλακό μην πλακωσουμε όλοι μαζιΕπιβεβαιώνω Aliona full GFE ! Και πολύ χρόνο στο δωμάτιο (τουλάχιστον μισή ώρα +).
Thank you, i got the message but i couldnt thank you in PM so im thanking u here.In my opinion you should go to Bella donna and visit Lara. you can check when she is working and also look at her photos at a site I will PM you.
φίλε βεροιωτη και εγώ που ημουν εχθές το απόγευμα στην περιοχή τους είδα να περιφέρονται στην περιοχή και να μπαίνουν στα μαγαζιά.καθως ήμουν στην Μινώταυρου είδα ότι μένουν στο κτίριο δίπλα στο ξύλινο πανω απο το άσπρο σπιτάκι τους έχουν βάλει εκεί.ετσι όπως έγινε η περιοχή μου θύμισε Μεταξουργείο.Την Κυριακή το μεσημέρι σε μια μεσημεριάτικη βόλτα είδα πολλά γκρουπ με λαθρομετανάστες. Κάναν και αυτοί βόλτα στα σπιτάκια. Το μόνο που δεν είδα ήταν άμα τους άφησαν να μπουν κάπου. Πάντων πρώτη φορά είδα τόσους πολλούς.
κατάλαβα .....θα κάνω μια ελεγκτική μόνος μου, αν τους βάζουν ....game over, είπαμε είναι θέμα υγιεινής .....θα ενημερώσω0 φίλε βεροιωτη και εγώ που ημουν εχθές το απόγευμα στην περιοχή τους είδα να περιφέρονται στην περιοχή και να μπαίνουν στα μαγαζιά.καθως ήμουν στην Μινώταυρου είδα ότι μένουν στο κτίριο δίπλα στο ξύλινο πανω απο το άσπρο σπιτάκι τους έχουν βάλει εκεί.ετσι όπως έγινε η περιοχή μου θύμισε Μεταξουργείο.
Έτσι είναι! Πολύ γλυκό κορίτσι!Επιβεβαιώνω Aliona full GFE ! Και πολύ χρόνο στο δωμάτιο (τουλάχιστον μισή ώρα +).
Έτσι είναι! Πολύ γλυκό κορίτσι!
Φίλε μου λάτρης των κομοδίνε υπηρεσιών δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Όταν δω ότι οι υπηρεσίες
δεν είναι καλές, τότε δε με επηρεάζει ούτε η εμφάνιση [π.χ. για μένα η Εμμανουέλα από Ρωσία ή
η Μόνικα από Ρουμανία έχουν τρομερό σώμα, αλλά είναι μέτριες] ούτε η γνώμη των πολλών
[π.χ. Βικτώρια Ουκρανίδα από βίλλες, τσαρίνα] . Αναφορικά με την Αλιόνα, από ότι φαίνεται οι
διαφορές μεταξύ των 40 και των 60 ευρώ είναι ο χρόνος [εγώ τελείωσα περίπου στα 15- 17 λεπτά]
και το γεγονός ότι η πίπα είναι με προφυλακτικό στα 40 ευρώ.
Παπα ,Καταδρομική θα ήταν αν δεν είχες εικόνα και πληροφορίες ,τώρα πανω κάτω ξέρεις τι ψωνίζεις , πέρασα χθες απο εκεί , είχε γεμάτα δωμάτια η αλήθεια είναι , εμφανισιακά προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου , δε ξέρω ασφαλως εντός πως είναι , στο σαλόνι δε θα κέρδιζε , πάνε και πες μας πως πέρασες για να κάνουμε και εμείς μια " καταδρομική "
στο τέλος φίλε μου θα φοβόμαστε να κάνουμε την τσάρκα μας0 φίλε βεροιωτη και εγώ που ημουν εχθές το απόγευμα στην περιοχή τους είδα να περιφέρονται στην περιοχή και να μπαίνουν στα μαγαζιά.καθως ήμουν στην Μινώταυρου είδα ότι μένουν στο κτίριο δίπλα στο ξύλινο πανω απο το άσπρο σπιτάκι τους έχουν βάλει εκεί.ετσι όπως έγινε η περιοχή μου θύμισε Μεταξουργείο.
Τυπε επιβεβαιωνεις λες αλλα δε μας λες ποσα εσκασες και τη προκαταρκτικα και κυριος πιατο ειχες για να την κατατασεις στο GFE περιληπτικα παντα.Επιβεβαιώνω Aliona full GFE ! Και πολύ χρόνο στο δωμάτιο (τουλάχιστον μισή ώρα +).
Περασες μαζι της?Εγώ πάντως όταν πήγα να δω Αλιονα όταν πρώτοηρθε ήμασταν πέντε άτομα κσι όλοι φύγαμε τρέχοντας.. Λίγα πράγματα..τώρα ίσως μετά από ένα μήνα να εξοικείωθηκε και να αλλάξανε τα δεδομένα
Τυπε επιβεβαιωνεις λες αλλα δε μας λες ποσα εσκασες και τη προκαταρκτικα και κυριος πιατο ειχες για να την κατατασεις στο GFE περιληπτικα παντα.