You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 756
- Πόντοι
- 531
Είχα ανεβάσει κριτική σχετικά πρόσφατα. Κλίκαρε πάνω στο όνομά μου να δεις. Για μένα σκέτη φόλα! Όλο μη και μη!Φίλοι αυτη η σονια δτις βίλες λέει τίποτα? Δεν είδα κάπου κριτικη
Veteranos1971
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Μήπως κάποιος γνωρίζει εάν η θεία Μόνικα που δούλευε παλιά στο Πέτρου Ερημίτη 2, εξακολουθεί να εργάζεται, και αν ναι που την βρίσκουμε? Ευχαριστώ
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 25.165
Εχει κανεις καμια πληροφορια ποτε γυρναει η τσαρινα? Και αν καποιος ξερει που κοντα χαριλαου μενει
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Δεν την έχω δει την Θεία στου Ερημιτη αλλά είδα την Ειρήνη μιλφ στο μεσαίο από τα τρία στη σειρά που έχει, όπου και κατέθεσα στο στομα της....Καλησπέρα συναγωνιστές. Μήπως κάποιος γνωρίζει εάν η θεία Μόνικα που δούλευε παλιά στο Πέτρου Ερημίτη 2, εξακολουθεί να εργάζεται, και αν ναι που την βρίσκουμε? Ευχαριστώ
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Δεν την έχω δει την Θεία στου Ερημιτη αλλά είδα την Ειρήνη μιλφ στο μεσαίο από τα τρία στη σειρά που έχει, όπου και κατέθεσα στο στομα της....
Εννοεις την ρουμανα Ειρηνη,απο νικηφορου ουρανου?
Και αν ναι,καταθεση στο στομα ανευ?
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Ακριβως δεν ξερω φιλε,την εχω δει ομως πολλες φορες παπαναστασιου,υψος απο το ιπποκρατειο μεχρι και μαρτιου.Εχει κανεις καμια πληροφορια ποτε γυρναει η τσαρινα? Και αν καποιος ξερει που κοντα χαριλαου μενει
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
δηλαδή αν ήξερες ακριβώς θα το έγραφες ??Ακριβως δεν ξερω φιλε,την εχω δει ομως πολλες φορες παπαναστασιου,υψος απο το ιπποκρατειο μεχρι και μαρτιου.
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Για την γνωστή Ειρήνη που δούλευε πρωινή στο Ουρανού το πράσινο ή το δίπλα, δεν θυμάμαι καλα παρόλο που την έχω ξαναπάρει αλλη μια φορά και το ανέφερα στο νήμα. Λογικά είναι αυτή με τις πολλές κριτικές απο τον Αλ Πατσινο που δίνει και κωλο και προφανώς από τις περιγραφές του Αλ και άλλων θεώρησα ότι πήδηξα την Ειρήνη. Την πήρα με 40€ με γυμνό τσιμπούκι και τελειωτικό στο στόμαΕννοεις την ρουμανα Ειρηνη,απο νικηφορου ουρανου?
Και αν ναι,καταθεση στο στομα ανευ?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 25.165
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Και μένα μου'κανε εντύπωση αυτό που διάβασα γιατί η γνωστή Ειρήνη δε παίρνει χύσιμο στο στόμα,με μένα τουλάχιστον δεν έχει δεχτεί ποτέ στα τοσα χρονια απ'οσο θυμάμαιΓια την γνωστή Ειρήνη που δούλευε πρωινή στο Ουρανού το πράσινο ή το δίπλα, δεν θυμάμαι καλα παρόλο που την έχω ξαναπάρει αλλη μια φορά και το ανέφερα στο νήμα. Λογικά είναι αυτή με τις πολλές κριτικές απο τον Αλ Πατσινο που δίνει και κωλο και προφανώς από τις περιγραφές του Αλ και άλλων θεώρησα ότι πήδηξα την Ειρήνη. Την πήρα με 40€ με γυμνό τσιμπούκι και τελειωτικό στο στόμα
Μήπως ήταν η διπλανή Ειρήνη επίσης μιλφ που δουλεύει στο 28?
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Πάντως Al και μένα τα χει πάρει στο στόμα κάνα 2 φορές (έχω πάει μαζί της άπειρες φορές βέβαια)Και μένα μου'κανε εντύπωση αυτό που διάβασα γιατί η γνωστή Ειρήνη δε παίρνει χύσιμο στο στόμα,με μένα τουλάχιστον δεν έχει δεχτεί ποτέ στα τοσα χρονια απ'οσο θυμάμαι
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
δηλαδή αν ήξερες ακριβώς θα το έγραφες ??
Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις φιλος.
Το "ακριβως",αν δεεεν το καταλαβες,πηγαινε στην γειτονια,η περιοχη,και οχι στην διεύθυνση η την πολυκατοικια.
Μαλακες δεν ειμαστε,τα αυτονοητα παραλειπονται.......
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Πάντως Al και μένα τα χει πάρει στο στόμα κάνα 2 φορές (έχω πάει μαζί της άπειρες φορές βέβαια)
Φιλος,αυτο εγινε προσφατα και επι πληρωμη για χυσιμο στο στομα,η ετυχε σε καποιο πολυ ακριβο προγραμμα?
Και μενα μου κανει εντυπωση,γιατι επανειλημμένα μου εχει αναφερει οτι δεν το κανει,παλαιοτερα μονο τυχαινε μου λεει καποιος απροειδοποιητα να της τα δινει σε γυμνο στοματικο,παντως ποτε με την θεληση της.
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Αλ δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλη Ειρήνη, όταν την πήρα πρώτη φορά πριν μήνες νόμιζα ότι ήταν η Ειρήνη που έχεις αναφέρει πάμπολλες φορές. Αυτή που πήγα είναι ξανθιά λίγο μακρύ μαλλί στα 1,70 γύρω στα 45 (38 μου είπε) και μάλλον Ρωσίδα από ότι κατάλαβα αν και μιλάει πολύ καλά Ελληνικά. Για διευκρίνισε την κατάσταση λοιπόν, εσύ ξέρεις καλύτερα, μην μπερδεύω τον κόσμοΚαι μένα μου'κανε εντύπωση αυτό που διάβασα γιατί η γνωστή Ειρήνη δε παίρνει χύσιμο στο στόμα,με μένα τουλάχιστον δεν έχει δεχτεί ποτέ στα τοσα χρονια απ'οσο θυμάμαι
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Αλ δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλη Ειρήνη, όταν την πήρα πρώτη φορά πριν μήνες νόμιζα ότι ήταν η Ειρήνη που έχεις αναφέρει πάμπολλες φορές. Αυτή που πήγα είναι ξανθιά λίγο μακρύ μαλλί στα 1,70 γύρω στα 45 (38 μου είπε) και μάλλον Ρωσίδα από ότι κατάλαβα αν και μιλάει πολύ καλά Ελληνικά. Για διευκρίνισε την κατάσταση λοιπόν, εσύ ξέρεις καλύτερα, μην μπερδεύω τον κόσμο
Αυτη φιλε ειναι οπως ειπαμε ο Γιατσεκ Γκμοχ,δουλευε Νικ.Ουρανου 28,διπλα απο την original Ειρηνη την ρουμανα,και ειχε 40 με χυσιμο στο στομα.
Galinickos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 317
- Πόντοι
- 280
Παίδες να ρωτήσω κάτι, επειδή γυρνάω από σεζόν σε νησί,η καρίνα δουλεύει? εκεί που είναι η Ειρήνη στη Νικηφόρου Ουρανού? λογικά βραδινή βάρδια!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
ε ναι εσύ πήρες τη διπλανή μάλλον, η κανονική Ειρήνη ήταν πάντα μελαχρινή και δουλεύει μόνο στο 26... Επίσης αν θυμάμαι το Ερημίτη 2 με το Νικ Ουρανου 28 είναι μαζί οπότε πιθανόν αυτή η ξανθιά, η οποία και μένα μου άρεσε στο σαλόνι, να δουλεύει και στα δύο σπίτια.Αλ δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλη Ειρήνη, όταν την πήρα πρώτη φορά πριν μήνες νόμιζα ότι ήταν η Ειρήνη που έχεις αναφέρει πάμπολλες φορές. Αυτή που πήγα είναι ξανθιά λίγο μακρύ μαλλί στα 1,70 γύρω στα 45 (38 μου είπε) και μάλλον Ρωσίδα από ότι κατάλαβα αν και μιλάει πολύ καλά Ελληνικά. Για διευκρίνισε την κατάσταση λοιπόν, εσύ ξέρεις καλύτερα, μην μπερδεύω τον κόσμο
christ13ac
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω να κανω σεξ χρονια. Και θα τελειωσω λογικα σχεδον αμεσως. Αν χυσω στην πιπα ή στο γαμησι σε δευτερολεπτα θα μ αφησει η κοπελα για δευτερη φορα ή θα με χρεωσει επιπλεον ? Υπαρχει καποια καταλληλη για την περιπτωση μου ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις