topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Πιο φόλα πεθαίνεις!Καλησπέρα συναγωνιστές. Πέρασα σήμερα με Εμμανουέλα στο Prive. Η κοπέλα είναι κάθε φορά και καλύτερη. Φωτιά και λαύρα.
Πιο φόλα πεθαίνεις!Καλησπέρα συναγωνιστές. Πέρασα σήμερα με Εμμανουέλα στο Prive. Η κοπέλα είναι κάθε φορά και καλύτερη. Φωτιά και λαύρα.
Τσεχία και Ισπανία ροξη και Αμαριλης στο ίδιο μαγαζί και οι δύοKαι αυτη βουλγαρα ειναι? Καποτε νομιζω ηταν τσεχα. 16χρονη μην τη βγαλουν μονο
Εχει οντως πολυ καλο πισω συστημα, ειδικα στο σαλονι δεν αφηνει πολλα περιθωρια επιλογης. Αλλα μεσα δεν για μενα... τη βρισκω πολυ προσποιητη. 60 το τεταρτο? χαχα
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε μου. Εγώ περνάω πάντα τέλεια μαζί τηςΠιο φόλα πεθαίνεις!
αδελφε δεν εγκρινεις αμαρυλλης;Τσεχία και Ισπανία ροξη και Αμαριλης στο ίδιο μαγαζί και οι δύο
είναι Βουλγάρες.. Επίσης πολλές Αλβανίδες βαπτίστηκαν Ρουμανες
Αδερφέ 35 χρονών 1.85 είμαι και είχε κρύα συμπεριφορά το βυζί με το ζόρι άφηνε να την αγγίζω ..πολύ κρύα στάση και είμαστε χρόνια στο άθλημα δεν είμαστε εικοσάχρονα.. Για μένα δεν αξίζει όχιαδελφε δεν εγκρινεις αμαρυλλης;
καλα κανω και περιμενω την ελενιτσα τοτε...Αδερφέ 35 χρονών 1.85 είμαι και είχε κρύα συμπεριφορά το βυζί με το ζόρι άφηνε να την αγγίζω ..πολύ κρύα στάση και είμαστε χρόνια στο άθλημα δεν είμαστε εικοσάχρονα.. Για μένα δεν αξίζει όχι
Περιπου πριν 2 βδομάδες είπαν εδω οτι ξαναγυρισε , μάλλον ελειπε για καιρό απο οτι κατάλαβα , αλλα δεν ξερω ... εγω δεν πηγα να την δω και δεν ξαναγραψανε τιποτα εδω περα οτι πηγε κάποιος , αλλά φαντάζομαι θα δουλευει αφου δεν εχει πολυ καιρό που γυρισε ... λογικά πρωινή όπως όταν πρωτοηρθε , όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας συμπληρώσειγνωριζουμε για την αννα την ουγγαρεζα την αδυνατουλα με τα βιζια απε"ξω που ηταν στο las vegas(ξυλινα σπιτακια) εαν ακομα ειναι εκει δουλευε πρωινες ωρες μαζι με τον τσατσο παρεα εχω να περασω κανα μηνα απο τα σπιτακια και θελω να κανω καταδρομικη !
Πέρασα με Αμαριλης την Βουλγάρα στο Paradise ..μέτρια πράγματα ενώ εμφάνιση είναι μοντελισια είναι σχεδόν σαν την Λαρα ,στο δωμάτιο δεν τα δούλεψε και πολύ τα λεφτά που έδωσα 60Ε..μου έλεγε για time ότι στο απλό είναι δέκα λεπτά και 50-60 είναι 15 λεπτά .. Το μόνο ωραίο της συνεύρεσης όταν έστησε το κωλαράκι της στα τέσσερα φοβερή θεα εκεί ψιλοφτιαχτηκα για τα καλά.. Και στην πίπα όχι σε τέρμα καυλωμένο εργαλείο έβαζε με το ζόρι τον μισό μέσα.. Δεν προτείνεται παρόλο που μόλις την δεις στην αρχή δείχνει άξια πληρωμής
καλα κανω και περιμενω την ελενιτσα τοτε...
ναι ειναι σουπερΠοσο θα περιμενεις ομως? Τοσο καλη η ελενα ? Με τι προγραμμα την παιρνεις? Τπτ δωρακια κανει?
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε μου. Εγώ περνάω πάντα τέλεια μαζί της
καλησπέρα φίλε μου. Δεκτή η άποψή σου. Εγώ τις εντυπώσεις μου έγραψαΘα συμφωνήσω με τον Τάκη , η Εμμανουέλα και για μένα είναι τραγική και την αποφεύγω όπου την συναντήσω.
Τι βάρδια ηταν αυτή ;Καλημέρα συνάδελφοι. Επισκέφθηκα τον οικο που άνοιξε πρόσφατα στην Πέτρου ερημίτη. Βόρεια πλευρά τέρμα αριστερά. Δεν τον εχει ακομη το site για να γράψεις κριτική. Μια τοσοδούλα Μαρία Ρουμάνα μου εκανε κλικ. Πιο Petit γκομενα δεν εχω πηδήξει ποτέ.
Μου άρχισε κατι μα και μου στο δωματιο. Πήγα να χαϊδέψω τα βυζακια μου λεει. sensitive. Πήγα να χούφτώσω λιγο το κωλαρακι γυρνάει προς τα κατω.
Τελικά την έβαλα στα τέσσερα τη ξεμούνιασα καιι έφυγα. Αντέχει η άτιμη. Με. Εντυπωσίασε.
Ηθελα να τιμωρηθεί παραδειγματικά αλλά τελικά μαλλον γούσταρε
Εχει ενδιαφέρον. . Οχι κατι το σπουδαίο αλλα αξίζει μια επίσκεψη νομιζω.
Βράδυ!Τι βάρδια ηταν αυτή ;
βράδυ όπως λέει και ο Πρέσπιος Πρόεδρος ...πότε αυτή και πότε μια άλλη πιπινοειδές Ντορίνα , Νταρίνα , ξέρω εγώ ....ψιλοξενέρωτες αν και ομορφούλεςΤι βάρδια ηταν αυτή ;
ποία ελενα είναι αυτή ?ναι ειναι σουπερ
εξωτερικα κομψι κομψα
αλλα απο υπηρεσιες σουπερ γουστα
με 60 γιουρια γλωσσοφιλαει κανει γυμνο τσιμπουκι
σε γλυφει τον κωλο και στο τελος σου κανει και χαλαρωτικο μασαζ
20' καθαρος χρονος
υγ:ερχεται τελη του αλλου μηνα ειπε