Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Οχι δεν γνωριζω,ειναι με τα φεγγαρια της.ξέρουμε μήπως ημέρες και τι ώρες δουλεύει φίλε μου;
Οχι δεν γνωριζω,ειναι με τα φεγγαρια της.ξέρουμε μήπως ημέρες και τι ώρες δουλεύει φίλε μου;
Eγω την είδα πριν κανα χρονο απογοητεύτηκα και δεν μπήκα.Την αντριανα τωρα τελευταια την εχει δει κανεις απο κοντα , την εχει παρει κανεις? Ειναι καλη οπως παλια ? Κανει κατι περασματα που και που και εξαφανιζεται.
Την αντριανα τωρα τελευταια την εχει δει κανεις απο κοντα , την εχει παρει κανεις? Ειναι καλη οπως παλια ? Κανει κατι περασματα που και που και εξαφανιζεται.
Αυτη η Σια που εχει φωτο μοντελου εχει δοκιμαστει απο καποιον?
Ναι, 2 φορες. Εμενα μου φερεται πολυ καλα. Πιπινοειδες, πολυ γυμνασμενη, καθολου βυζι, ωραιος κωλος, συμπαθητικη φατσα. Εχει πολλη ενεργεια λογω ηλικιας. Δυστυχως ηταν (πολυ) μαυρισμενη λογω καλοκαιριου, περιμενω να ασπρισει για να ξαναπαω
σε ευχαριστώ πάντως φίλε μουΟχι δεν γνωριζω,ειναι με τα φεγγαρια της.
Είσαι σχεδόν "παντρεμένος "με την τσαρίνα και ρωτάς το φόρουμ?Αν περασει κανεις σημερα απο τα ρδελα μπορει να ενημερωσει αν δουλευει η τσαρινα??
Μπορει η "γυναικα μου" να με βαρεθηκε και να μην θελει να με δει. ΧαχαΕίσαι σχεδόν "παντρεμένος "με την τσαρίνα και ρωτάς το φόρουμ?
Αυτη η Σια που εχει φωτο μοντελου εχει δοκιμαστει απο καποιον?
Χθες το απογευμα περασα με την Λαρα και μπορω να πω οτι εκανα ενα απο τα καλυτερα γαμησια μαζι της. Περασα με 50ε και εκατσα μεσα 25 λεπτα. Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει καρτελα για κριτικες η οχι. Μπαινω απο κινητο και δεν μπορω να δω
Η Λάρα με τις πούτσες που έχει φάει θα σηκώσει πολυκατοικία..
Πέρασα με Αμαριλης την Βουλγάρα στο Paradise ..μέτρια πράγματα ενώ εμφάνιση είναι μοντελισια είναι σχεδόν σαν την Λαρα ,στο δωμάτιο δεν τα δούλεψε και πολύ τα λεφτά που έδωσα 60Ε..μου έλεγε για time ότι στο απλό είναι δέκα λεπτά και 50-60 είναι 15 λεπτά .. Το μόνο ωραίο της συνεύρεσης όταν έστησε το κωλαράκι της στα τέσσερα φοβερή θεα εκεί ψιλοφτιαχτηκα για τα καλά.. Και στην πίπα όχι σε τέρμα καυλωμένο εργαλείο έβαζε με το ζόρι τον μισό μέσα.. Δεν προτείνεται παρόλο που μόλις την δεις στην αρχή δείχνει άξια πληρωμής