Μόλις γύρισα από την Σία στο Red light, λίγο οι καλές κριτικές και λίγο η περιέργεια να δω γιατί ζητάει 50 το απλό και αποφάσισα να δοκιμάσω πριν φύγω για διακοπές. Πρώτα θα πω βαθμολογία, 7 σαν γενική εμπειρία με 5 σαν απόδοση / τιμή καθότι είναι πιο ακριβή από τις υπόλοιπες.
Διαφωνώ με τους προλαλισαντες στο πόσο καλή ήταν μέσα, ήταν μικρή και άπειρη και φαινόταν, με το χειρότερο από όλα την πάρλα και τις διαρκείς ερωτήσεις στην διάρκεια του σεξ. Συνέχεια σταματούσε και ρωτούσε γιατί αυτό γιατί εκείνο και έκοβε όλη την ροή, για να ρωτάς εσύ μου ερχόταν να την πω. Όλη αυτή η πάρλα μου έβγαζε άγχος και με ξενέρωνε, αντί να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε το έκανε όλο το σεξ να μοιάζει μια αγχωτική διαδικασία. Στα θετικά ήταν ότι όταν πήρε μπρος ήταν πολύ δραστήρια στο κρεβάτι και αυτό είναι σίγουρα το ατού της, δυστυχώς όμως αυτή η βιασύνη με έκανε να τελειώσω και γρήγορα χωρίς να προλάβω να το απολαύσω ιδιαίτερα (πράγμα σπάνιο για μένα).
Γενικές γραμμές μια μέτρια συνάντηση που αν συνυπολογίσει κανείς την τιμή πάει πιο κάτω. Σαν αστείο στην όλη φάση ήταν το γεγονός ότι με το που μπήκα νόμιζε ότι ήμουν μικρός, με ρωτάει μικρός δείχνεις πόσο χρονών είσαι; Μάντεψε τη λεω, είκοσι και κάτι, κοντά έπεσες 36 της λέω. Αν ισχύει η ηλικία της μόνο καμιά δεκαπενταετία την περνάω εντω μεταξύ, δεκαετία μέσα στο νερό, με είπε και νεαρό τι να πεις...