GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Σήμερα γύρνα;;
Κανονικα γυρισε η τσαρινα!!! Τρεχατε μυστες μου. Εγω πηγα σημερα και ξελαφρωσα
Σήμερα γύρνα;;
Κανονικα γυρισε η τσαρινα!!! Τρεχατε μυστες μου. Εγω πηγα σημερα και ξελαφρωσα
πολη καλή ποδαρες αλλα ρογες.... δεν τα λες και βυζακια ,,,,Ειναι λιγο καπος φευγη την αλλη βδομαδαΠαιδιά η Σία είναι μούναρος για πασαρέλα. Πιτσιρίκα 21 χρονών μοντελάκι. Πολύ αισθησιακή, πεντακάθαρη και μου είπε ότι άμα ξαναπάω και αισθανθεί πιο άνετα θα κάνει και squirting. Γλωσσόφιλα δεν έδωσε αλλά κόντεψε. Είναι πιστεύω θέμα επανάληψης επισκέψεων. Γλείψιμο αρχιδιών, είχαμε και σπαρτάρισμα στο γλειφομούνι που σημαίνει ότι έχυσε. Πίπα με καπάκι και συνολικά 20 με 25 λεπτά στο δώμα 60 €. 70€ για ακαπάκοτη πίπα. Βυζάκια πολύ μικρά αλλά με ρώγες τέλειες.
Πολύ καλή εμπειρία! Θα ξαναπροτιμηθεί
παιδια τρεχατε στην ελενα στις βιλλες
τοπ τοπ τοπ τοπ
οτι καλυτερο
σουπερ εξυπηρετηση
Γενικά πιστεύω δεν κάνουν οι Ελληνίδες για τέτοια δουλειάΕλα πες...ειχες καιρο να γαμισεις πριν την Ελενα...εεεε.???
Μολις γυρισα απο Ελενα, ενταξει ενεργητικη μεσα, ομιλητικη παραπανω απο οσο πρεπει, αλλα δεν, δεν, δεν, για 2η φορα, δεν.... μπροστα στην Σοφια πχ, ειναι μια τριχα απο την Μουναρα της, ετσι απλααααα....
Ωστόσο έχουν περάσει και Ελληνίδες από την πιάτσα, ακόμα και από εποχής Βαρδάρη, που κάνανε παπάδες. Απλά αυτές είναι λίγες.Γενικά πιστεύω δεν κάνουν οι Ελληνίδες για τέτοια δουλειά
για ποια δουλειά κάνουν πια;;;;;Γενικά πιστεύω δεν κάνουν οι Ελληνίδες για τέτοια δουλειά
Να καθαρίζουν σκάλεςγια ποια δουλειά κάνουν πια;;;;;
καλά για πάρε καμία, βούρκο θα σου το κάνει....μόνο νύχια, μαλλιά, τατού, ξαπλώστρα και πάρλα, πάρλα, πάρλα με μεγάλες ιδέες και για όλα φταίνε οι άλλοι ....Να καθαρίζουν σκάλες
ελενα ελληνιδακαμιά καλή πρόταση για σήμερα το βράδυ παίζει? έχω καιρό να κατέβω προς την πιάτσα και έχω χάσει επεισόδια
Φιλε καραμαν θα συμφωνησω μαζι σου αν και εγω την εδωσα μια ακομα ευκαιρια ειναι οπως τα λες καλη μεν αλλα πολλη fake AN παω ποτε ξανα ΑΝ θα ναι μετα απο πολλη καιροΕλα πες...ειχες καιρο να γαμισεις πριν την Ελενα...εεεε.???
Μολις γυρισα απο Ελενα, ενταξει ενεργητικη μεσα, ομιλητικη παραπανω απο οσο πρεπει, αλλα δεν, δεν, δεν, για 2η φορα, δεν.... μπροστα στην Σοφια πχ, ειναι μια τριχα απο την Μουναρα της, ετσι απλααααα....
ελενα ελληνιδα
Φιλε καραμαν θα συμφωνησω μαζι σου αν και εγω την εδωσα μια ακομα ευκαιρια ειναι οπως τα λες καλη μεν αλλα πολλη fake AN παω ποτε ξανα ΑΝ θα ναι μετα απο πολλη καιρο
Συμβουλη δωρεαν Βενεδικτε."Βρες μονος σου την καλη για να περασεις καλα",γιατι για μενα μπορει να ειναι αριστη ,μα για την αφεντια σου αδιαφορη.ράπτορα πες καμιά καλή να πάω να περάσω καλά. βραδινή βάρδια
έκανε παπάδες και την πήρανε στην αρχιεπισκοπή...Μια παολα που δουλευε ρε παιδια εχει φυγει αυτη?