Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Καλές και μερικές καινούργιες γκόμενες που ήρθαν, παίζει ρόλο βέβαια και η χημεία του κάθε πελάτη με την εκάστοτε γκόμενα.  ΑΛΛΑ

Σαν τη Λάρα παιδιά δεν υπάρχει.

Όμορφο παιδί, πολύ ωραίο σώμα, ευγενική και χαμογελαστή πάντα.θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη...

Δεν τα λέω αυτά επειδή την έχω αδυναμία, έτσι είναι τα πράγματα, αντικειμενικά, οι 8/10 θα συμφωνήσουν μαζί μου!! :happy: :happy:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ποσο γεματουλα.?? Πριν 5 σελιδες ενας συναθλητης εγραψε καλα λογια, την εχει πληρωσει κανας αλλος την Ιταλιδα.?? Λεω να βγω σημερα, ή στην Καρμεν στο Φ12, ή Αλισια αν μου γυαλισει, κοστολογικα θα συμφερει.!!!!!! Αλλιως το κεφαλακι μεσα.!!
αρμονική γεματούλα όχι ζογκ ....αλλά δεν θα πεις ''να ένα κορμί''... μεσόγειος

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Καλησπέρα μάγκες. Καλές και μερικές καινούργιες γκόμενες που ήρθαν, παίζει ρόλο βέβαια και η χημεία του κάθε πελάτη με την εκάστοτε γκόμενα.  ΑΛΛΑ

Σαν τη Λάρα παιδιά δεν υπάρχει.

Όμορφο παιδί, πολύ ωραίο σώμα, ευγενική και χαμογελαστή πάντα.θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη...

Δεν τα λέω αυτά επειδή την έχω αδυναμία, έτσι είναι τα πράγματα, αντικειμενικά, οι 8/10 θα συμφωνήσουν μαζί μου!! :happy: :happy:

τυπε, εχεις ερωτευθει ε?

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
τυπε, εχεις ερωτευθει ε?

ναι εχει ερωτευει τοσο πολυ που γουσταρει να γαμανε ολη τη πουτανα που ερωτευθηκε και λεει καλα λογια για να τη γαμησουνε ακομα περισσοτεροι

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
τυπε, εχεις ερωτευθει ε?

Απλά, είναι αυτό που είπε και ο συναγωνιστής mitsov, πας με την Λάρα και σε σύντομο χρόνο σου δημιουργείται η επιθυμία να ξαναπάς, σου αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση..

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
Απλά, είναι αυτό που είπε και ο συναγωνιστής mitsov, πας με την Λάρα και σε σύντομο χρόνο σου δημιουργείται η επιθυμία να ξαναπάς, σου αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση..

εμενα με επεισες θα την γαμησω

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Εγώ έχω ερωτευθεί την Σοφία με την οποία ότι κάνουμε το κάνουμε με πάθος, αλλά τελευταία την απατάω..... :happy: :happy:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.864
Πόντοι
4.766
Η Λαρα δεν είναι η ιερόδουλη με τις σιλικονες τα τατουάζ και τα φουσκωμένα χείλη.. Είναι ένα παιχνιδιάρικο γκομενακι που μετά που φεύγεις νιώθεις τυχερός και χαρούμενος που συνευρεθηκες μαζί της  :heavymetalbig:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Λοιπον πηγα Φριξου 12, να δω την Καρμεν, ωραιο κοριτσακι να το βαλεις κατω να το γλυφεις ολο το βραδυ, οχι τοσο ψιλο και εντυπωσιακο οπως φενεται στις φωτογραφιες, αδυνατο μικροκαμομενο. Η τσατσα  η πολα χρονια στην πιατσα αρχισε να λεει τα προγραμματα, 40€ λεει νορμαλ, 50 με τσιμπουκακι, 60 ακαποτο. Οπα της λεω, τι 40 νορμαλ?? Μονο σεξ λεει.!!!! :2funny: Τα κοριτσια λεει αποφασιζουν τα προγραμματα. Ποια κοριτσια ρε ντουβαρια.??? Απο ποτε αποκτησαν τα νεαρα πορνιδια που φερνεται απο το καζακσταν βουληση.??? Να πω η Σοφια, η Αφροδιτη αποφασιζει για τα προγραμμα τα τους, ναι να το πιστεψω, αλλα το μικρο πορνιδιο αποφασισε να αρχισει να γαμιετε νορμαλ στα 40.??? Και να περνει ακαποτο στα 60.???? Γελανε και οι κοτες αναποδα.!!! Εγω αν ηθελα να μπω θα εμπενα με 50αρι, αλλα ο απλος τυπος που θελει ξαλαφρωμα απλο, θα πληρωσει 40ευρω χωρις πιπα.??? Και που.??? Στο μπουρδελο της Φριξου 12.?? Μαλλον θελουν οι νταβαδες να καθιερωσουν το 50αρι απλο και δεν ξερουν πως να το φερουν οι μαλακες....
Μετα απο εκει πηγα στο Φριξου 14 να δω την Νατασα, μικροκαμομενο κοριτσακι, δεν με ενθουσιασε. Εφυγα απεναντι στο Φριξου 15, να δω την Ιταλιανα, ωραιο μωρακι, μεσογειακο οπως ειπε ποιο πανω το καρντασι, μαυρο μαλι ισιο, ομορφο προσωπακι, μπηκα μεσα με 50 ακαποτο, το μωρο κουμπωμενο ηταν, δαχτυλα αφησε, φιλακια εδωσε, σωματακι καλουτσικο, βυζακια φυσικα, πιπα καλη, αλλα ψιλοκομοδινε κατασταση, καθησε να τον φαει αβιαστα, καμια σχεση σε αποδοση με την Βικτωρια...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
ναι εχει ερωτευει τοσο πολυ που γουσταρει να γαμανε ολη τη πουτανα που ερωτευθηκε και λεει καλα λογια για να τη γαμησουνε ακομα περισσοτεροι

Ωωωωωωωω τι μου ειιιιιιπε.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Για σημερα βραδυ αξιζει καμμια παιδες? Αυτην την Καρμεν τελικα την πηρε κανενας?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
πέρασα είδα την καινούρια Κύπρια;; Αντζελίνα από το παρανταις , μελαχρινό τουμπανιδι με κολάρα, όμορφη και πολύ παιχνιδιάρα στο σαλόνι ......αντίθετα η Μελίνα στις Βίλλες παραπανίσια κιλά δεν μου έκανε κλικ....αυτά σύντροφοι

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Κασκαντεριλικι στην Carmen στο Playboy Φρίξου 12.Δυστυχως δεν έχει την συμμετοχή-αποδοση που είχε η Παολα.Δεν δίνει γλωσσοφιλα,ούτε δάχτυλα αφήνει.Κρατάει παθητική στάση στο sex.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κασκαντεριλικι στην Carmen στο Playboy Φρίξου 12.Δυστυχως δεν έχει την συμμετοχή-αποδοση που είχε η Παολα.Δεν δίνει γλωσσοφιλα,ούτε δάχτυλα αφήνει.Κρατάει παθητική στάση στο sex.

νυχτα θα φυγει οπως βλεπω. τι να το κανω εγω αν ειναι μουναρος η καρμεν αλλά στο δωματιο μεσα δεν φτουράει

ξερεις οτι η γνωμη σου μετραει πολυ για μενα, εγω μονο μ' αυτα που εγραψες θα την ριξω  μαυρο απο τωρα.

δεν ειναι μόνο οτι ζητανε 60 για το ακαποτο δεν τα τιμαει τα φραγκα που παιρνει απο οτι φαινεται

καλυτερα να παω να δοκιμασω την ιταλιανα στην φριξου 15 που ειπωθηκαν καλα λογια γι' αυτην  :cheesy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οποιος παει στην Νορα την ουκρανεζα στο hot lady να μας πει αν δουλευει πρωινη ή βραδινη βαρδια. γιατι στο αλλό site την εχει πρωινη βαρδια συνεχως και δεν βλεπω να το ενημερωνουν.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Δοκίμασα επίσης κ την Λάουρα τη Μολδαβη στο ντελο Μινώταυρου με Ν.Ουρανου γωνία.Μου άφησε καλές εντυπώσεις!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646

Συνημμένα

• Screenshot_2019-06-15-07-04-31.png