Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.671
Πόντοι
38.177
κοιτα επειδη ειμαι απο Αθηνα αυτο που λες δεν ισχυει. Και κει στα στουντιο πανω κατω οι ιδιες τιμες παιζουν τωρα αν εσυ γουσταρεις να πας μεταξουργειο που πριν απο εσενα θα εχουν μπει 30 πακιστανοι δικαιωμα σου. αλλα μην κραζεις ολη την ωρα ειχα να διαβασω κανα 2μηνο το νημα εδω τελευταια φορα παλι σε ειδα να κραζεις. εγω μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι αν και εχω ξεκοψει λογω σχεσης αλλα οποτε μου καυλωσει παω στο στανταρακι μου την Λαρα. 40 το απλο αλλα της αξιζει και η τελευταια δεκαρα κατα την γνωμη μου

Είσαι σίγουρα από Αθήνα?
Την οδό φυλής τη γνωρίζεις?
Στην Αθήνα έχεις επιλογές από 10€ 20€ και 50€ ενώ στη Θεσσαλονίκη έχεις 30€ και 40€ όπου οι περισσότερες κοπέλες είναι για κλάματα,τώρα που σου έκανα μια μίνι ανάλυση μπορείς να καταλάβεις γιατί γκρινιάζουμε εδώ πάνω?

• Like
Αντιδράσεις: houdin

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γυμνό τσιμπο με 40 κ πολλά είναι!

ετσι σωστα  :thumbsup:

ξερεις τακη μετα απο τοσα χρονια στην πιατσα και εχοντας γαμησει παρα πολλες πουτανες απο την εποχή του βαρδαρη ακομη, αν δωσω περισσοτερα χρηματα απο 40 ευρω για προγραμμα με γυμνο τσιμπουκι μπορει εκεινη την στιγμη να μην χαλαστω γιατι θα εχω στο μυαλο μου να περασω καλα, μετα ομως φευγοντας λεω μεσα μου τι μαλακια εκανα που εδωσα π.χ. 60 για γυμνο τσιμπουκι. ενω μπορω σε αλλα σπιτια να το βρω με 40.

ειδες οτι εγω κατα καιρους σε ποστ μου εκραξα και συνεχιζω να κραζω που δεν αλλαξουν οικονομική πολιτική στο paradais που χρεωνει το προγραμμα με το γυμνο 70 ευρω.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
πέρασμα απο Νατασσα στο σεξ και πόλη , το κοριτσάκι είναι μπιμπελάκι , κάπου στα 25 ρωσια μεριά , ελληνικά τσατρα πάτρα , αγγλικά νιέτ , πέρασα με 40 ακα , τα προγράμματα ηταν δελεαστικά και μέσα στα λογικά πλαίσια , η κορασίδα είναι μελαχρινό με όμορφο σωματάκι γυρω στο 165 με 55 κιλσ , όχι γυμνασμένο αλλα καλό με ωραίο πισινό , στα του αγώνα , δεν το έχει με την πίπα , το κεφάλι της το πάει πάνω κάτω σα κομπρεσέρ αέρος λαδιού και το δόντι πάει σύννεφο το βυζάκι της είναι 2αρακι φυσικό και κάπως πεσμένο . Στα του αγώνα στήνεται καλά και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μολις μπήκα μέσα της έγινε μούσκεμα , προκαταρκτικά δεν έχει δεν ξέρει δεν κάνει , κάθεται να της κάνεις πράγματα χωρίς διαμαρτυρίες. ενα συμπαθητικό πήδημα που θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε .  

μιας και εμεινες ευχαριστημενος θα περασω να την δοκιμασω την νατασα, γιατι αυτη και καποιες αλλες ακομα καινουριες τις εχω βαλει στο προγραμμα για  :knockinb:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
παντως η καρμεν ειναι πολυ μουναρα αλλά χαλιεμαι με τα 60 που ζηταει για γυμνο.

ελπιζω στο δωματιο να ειναι καλή και να μην ειναι καμιά ξεπετα του κερατά

Υ.Γ. οποιος παει μαζι της να ανεβασει κριτική στο κεντρικό καταλογο με λεπτομερειες π.χ. δινει γλωσσοφιλα , την γενική της συμετοχη στο σεξ , αν βιαζεται ή οχι κ.τ.λ.

• Like
Αντιδράσεις: houdin

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Λοιπόν έκανα μια βόλτα χθες αναψυχής...η Νατάσα είναι η γνωστή από Νικ ουρανού 26 Πέτρο ερημίτη 3 και Φρίξου 13 σίγουρα κλείνει χρόνο

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Η αλεσια φρ 15 γεματουλα μελαχρινή ...μι καλά λόγια από τσατσά

Zhta Ni

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Είσαι σίγουρα από Αθήνα?
Την οδό φυλής τη γνωρίζεις?
Στην Αθήνα έχεις επιλογές από 10€ 20€ και 50€ ενώ στη Θεσσαλονίκη έχεις 30€ και 40€ όπου οι περισσότερες κοπέλες είναι για κλάματα,τώρα που σου έκανα μια μίνι ανάλυση μπορείς να καταλάβεις γιατί γκρινιάζουμε εδώ πάνω?

Ναι φιλε αλλα για στουντιο μιλαμε παντα, με 20 ευρω δεν γαμας πουθενα. Και μην νομιζεις η Αθηνα ειναι κανα Αμστερνταμ απλα εκει εχεις περισσοτερες επιλογες απο οτι εδω οι τιμες ιδιες ειναι. Μια φορα εκανα το λαθος να μεταξουργησω καλυτερα να πεταγα τα λεφτα στη θαλασσα.

Φιλικα παντα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.671
Πόντοι
38.177
Ναι φιλε αλλα για στουντιο μιλαμε παντα, με 20 ευρω δεν γαμας πουθενα. Και μην νομιζεις η Αθηνα ειναι κανα Αμστερνταμ απλα εκει εχεις περισσοτερες επιλογες απο οτι εδω οι τιμες ιδιες ειναι. Μια φορα εκανα το λαθος να μεταξουργησω καλυτερα να πεταγα τα λεφτα στη θαλασσα.

Φιλικα παντα

Το Μεταξουργείο έχει 2-3 σοβαρές επιλογές μάξιμουμ,πάντα στο 10αρικο η το πολύ στα 15€.
Στη φυλής όλες είναι στα 20€ και οι περισσότερες σου προσφέρουν γυμνό στοματικό,κωλο και τελείωμα στο στόμα!!!
Στη Θεσσαλονίκη ξεκινάνε οι ντίβες μας από 30€ και όλα με κάποτε,χωρίς τελείωμα ούτε στο σώμα της κοπέλας!!!
Για τα στουντιο(ο θεος να τα κάνει εδώ στη θεσσαλονικη)τι να πούμε?
Εκεί πάμε για να ξαλαφρωσουμε Όχι για να δούμε γκλαμουριες σε κτήρια,φυσικά δεν λέω ότι άμα είναι στάβλος το μέρος είναι αποδεκτό αλλά τα περισσότερα μαγαζιά ΔΕΝ είναι στούντιο με την έννοια που πρέπει.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
Περασα σημερα με το Λαρακι. Για αλλη μια φορα δυναμιτης στο κρεβατι. Μου φανηκε σαν λιγο να αλλαξε κιολας. Μου φαινοτανε πιο τουμπανο σημερα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αλλά τα περισσότερα μαγαζιά ΔΕΝ είναι στούντιο με την έννοια που πρέπει.

με την εννοια των υπηρεσιων που προσφερουν ο θεος να τα κανει στουντιο γιατι στουντιο δεν ειναι με την καμια. στουντιο ειναι μονο απο την πλευρα της διακοσμησης και του ανακαινισμενου χωρου

δεν μπορει να υπαρχουν κοπελες που ζητανε για γυμνο 60 και 70 ευρω. χωρις να συμπεριλαμβανεται ο κωλος το χυσιμο στο στομα και τα γλωσσοφιλα στα 70 ευρω. αν ειναι ολα αυτα μεσα τοτε λες θα σκασω 70 και θα εχω φουλ προγραμμα.

τωρα να δωσω 60 ή 70 για μια πιπα χωρις καποτα χωρις γλωσσοφιλα και χυσιμο οπου θελω, τα θεωρω πεταμενα λεφτα

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Αν γαμας 8 φορες το μηνα,τοτε 8επι 30,240 παλευετε,αν ανηκεις στους καλοπληρωμενους,500αρι και πανω ειναι για λιγους νομιζω.
με την εννοια των υπηρεσιων που προσφερουν ο θεος να τα κανει στουντιο γιατι στουντιο δεν ειναι με την καμια. στουντιο ειναι μονο απο την πλευρα της διακοσμησης και του ανακαινισμενου χωρου

δεν μπορει να υπαρχουν κοπελες που ζητανε για γυμνο 60 και 70 ευρω. χωρις να συμπεριλαμβανεται ο κωλος το χυσιμο στο στομα και τα γλωσσοφιλα στα 70 ευρω. αν ειναι ολα αυτα μεσα τοτε λες θα σκασω 70 και θα εχω φουλ προγραμμα.

τωρα να δωσω 60 ή 70 για μια πιπα χωρις καποτα χωρις γλωσσοφιλα και χυσιμο οπου θελω, τα θεωρω πεταμενα λεφτα

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Το Μεταξουργείο έχει 2-3 σοβαρές επιλογές μάξιμουμ,πάντα στο 10αρικο η το πολύ στα 15€.
Στη φυλής όλες είναι στα 20€ και οι περισσότερες σου προσφέρουν γυμνό στοματικό,κωλο και τελείωμα στο στόμα!!!
Στη Θεσσαλονίκη ξεκινάνε οι ντίβες μας από 30€ και όλα με κάποτε,χωρίς τελείωμα ούτε στο σώμα της κοπέλας!!!
Για τα στουντιο(ο θεος να τα κάνει εδώ στη θεσσαλονικη)τι να πούμε?
Εκεί πάμε για να ξαλαφρωσουμε Όχι για να δούμε γκλαμουριες σε κτήρια,φυσικά δεν λέω ότι άμα είναι στάβλος το μέρος είναι αποδεκτό αλλά τα περισσότερα μαγαζιά ΔΕΝ είναι στούντιο με την έννοια που πρέπει.
Γεια σου Αζα μεγαλε πορνορεπορτερ.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
ρε αδελφια πιτε μια τοπ 3αδα
ναν παμε να ανακουφιστουμε

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
ρε αδελφια πιτε μια τοπ 3αδα
ναν παμε να ανακουφιστουμε

Σοφία, Βίλλες
Λάρα, Βίλλες
Νατάσσα Τσαρίνα, Φρι χάουζ

έχουν έρθει και κάποια άλλα καινούργια τώρα τελευταία αλλά δε παίρνω όρκο, καθώς δε γνωρίζω τι υπηρεσίες τους, πάντως από εμφάνιση είναι πολύ καλά!

*Κάποια άλλη προσθήκη καλοδεχούμενη.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
Σοφία, Βίλλες
Λάρα, Βίλλες
Νατάσσα Τσαρίνα, Φρι χάουζ

έχουν έρθει και κάποια άλλα καινούργια τώρα τελευταία αλλά δε παίρνω όρκο, καθώς δε γνωρίζω τι υπηρεσίες τους, πάντως από εμφάνιση είναι πολύ καλά!

*Κάποια άλλη προσθήκη καλοδεχούμενη.

Συμφωνο με τις τοπ3 που εβαλες εκτος της Σοφιας, εκει για μενα θα εμπαινε η Αφρο.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Άφρο ποια είναι?
Που?
Σωματότυπος?
Υπηρεσίες?
Ν.Ουρανου 1β.Πολυ καλή σε συμμετοχή-αποδοση αλλά δεν κάνει τσίμπο γυμνό κ δεν δίνει γλωσσοφιλα.Κορμι λαμπάδα κ στήθος πολύ καλό σιλικόνατο!

nikoskkk

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2012
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίζει καμία ασιατισα ή μαύρη σε studio στη Σαλονίκη;

Stories

Νέο!

Stories