Ετσι ειναι κανει επαγελματικα την δουλεια ετσι επιβαλουν τα κομοδινα για να μην χαλουν την πιατσαΜου το ειπε η ιδια. Τωρα αν δεν καταλαβα καλα και ηταν μονο σε μενα ετσι, δεν ξερω. Στο αλλο μαγαζι που ηταν πριν καιρο (αρχες νικ. ουρανου) ηταν φουλ GFE φιλια κτλ λογικα ξερεις. Περασες μαζι της τελευταια να συγκρινουμε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Jimmi για σενα ηταν απλα καλη ισως δεν ειχατε καλη χημεια εγω 3 φορες την πηρα ουτε βιασυνες απο φιλια κοντεψε να με ρουφηξει ολοκληρο και γαμηθηκε πολλη καλα μπορω να πω συν οτι ειχα εξτραδακια τα οποια δε περιμενα και τα εδωσε μονη τηςαπλα καλη...τιποτα το αξιολογο να θυμασαι...
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Jimiadi καπου εχεις μπερδευτει για Θεσσαλονικη μιλαμε στο θεμα υπηρεσιων αν καθοταν και συνεχιζε ετσι θα ταν ενα απο τα αστερια της πολης οσον αφορα το Βαρδαρη λιγες και μη σου πω ελαχιστες ηταν οι καλεςαμα αυτη εσβηνε τα καλα χαρτια του βαρδαρη τοτε εγω ειμαι αστροναυτης.οσο για τα 70αρια κανεις δε δινει 70αρια σε φολες..ενα απλο καλο σεξακι κανει μην τρελαθουμε κι ολας...αλλα ειπαμε στους τυφλους ο μονοφθαλμος...
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 4.766
Μάλλον την κόψανε λόγω ονόματος..Μια Eleni που είχαν στο άλλο σαιτ κυπρια , με αδυνατο σωμα όπως έδειχνε η φωτο , ακόμα δεν την βάλανε στο σαιτ την βγάλανε κιόλας
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
καθόλου δεν έχω μπερδευτεί.ο Βαρδάρης που είναι στη Κομοτηνή;.απλά όταν για πολυ καιρό σου προσφερουν μπάζα, οι καλουτσικες σου φενονται αστέρια...Jimiadi καπου εχεις μπερδευτει για Θεσσαλονικη μιλαμε στο θεμα υπηρεσιων αν καθοταν και συνεχιζε ετσι θα ταν ενα απο τα αστερια της πολης οσον αφορα το Βαρδαρη λιγες και μη σου πω ελαχιστες ηταν οι καλες
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
και σε μένα το ίδιο έκανε....το θέμα είναι ότι μερικοί την εχθιαζετε τόσο πολύ λες και σας έκανε κανένα γαμησι που όταν πας σπίτι το σκέφτεσαι όλη μέρα...έλεος..ουτε Νατάσσα είναι...Ούτε Αντριάνα είναι,ούτε Βικτώρια στα καλά της είναι...Ούτε λαρα είναι κτλ κτλ...αν είναι έτσι τα καλά μούνια βάλτε την δίπλα στη μιρελα και να δω πόσοι Θα την διαλέξουν.. ένα κοριτσάκι που σας έδωσε μερικά φιλάκια και σας άφησε να βάλετε δάχτυλο για 1 λεπτό και παθατε κοκομπλοκο...ρε που μας κατάντησαν εέεεε....Jimmi για σενα ηταν απλα καλη ισως δεν ειχατε καλη χημεια εγω 3 φορες την πηρα ουτε βιασυνες απο φιλια κοντεψε να με ρουφηξει ολοκληρο και γαμηθηκε πολλη καλα μπορω να πω συν οτι ειχα εξτραδακια τα οποια δε περιμενα και τα εδωσε μονη της
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
καλά το είπες.. Μια χαρά...Αυτό μόνο...για τα δεδομενα της πολης μια χαρα ηταν
εχουμε γεμισει γυφτακια :S
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Ξαναλεω καπου εχεις μπερδευτει μιλαμε παντα απο θεμα υπηρεσιων γιατι σε αυτο ηταν πολλη καλη απο αποψη εμφανησης οντος η Μιρελα ειναι κλασης ανωτερη αλλα απο υπηρεσιες γαμα τακαι σε μένα το ίδιο έκανε....το θέμα είναι ότι μερικοί την εχθιαζετε τόσο πολύ λες και σας έκανε κανένα γαμησι που όταν πας σπίτι το σκέφτεσαι όλη μέρα...έλεος..ουτε Νατάσσα είναι...Ούτε Αντριάνα είναι,ούτε Βικτώρια στα καλά της είναι...Ούτε λαρα είναι κτλ κτλ...αν είναι έτσι τα καλά μούνια βάλτε την δίπλα στη μιρελα και να δω πόσοι Θα την διαλέξουν.. ένα κοριτσάκι που σας έδωσε μερικά φιλάκια και σας άφησε να βάλετε δάχτυλο για 1 λεπτό και παθατε κοκομπλοκο...ρε που μας κατάντησαν εέεεε....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Απορω ρε Τζιμιαδη τι ζητας απο μια πουτανα παραπανω.??? Τελευταια οποια εχθιαζουμε γιατι περναμε καλα, βγενεις κραζεις και τις συγγρινεις με την Λαρα και την Νατασα.??? Που αν δεν παρουν πανω απο 50αρικο δεν μιζαρουν.??? Πηγαινε στην Λαρα 2 φορες με 40αρι απλο να σε δω.???
Χαλαρωσε λιγο, ολο γκρινια εισαι σαν κακη πεθερα...αν δεν θες βρες γκομενα.!!
Και σαφως οι 2 τελευταιες που περασανε Παολα και Βικτωρια, ηταν μιλια καλυτερες απο την Λαρα και την Νατασα σε αποδοση, αλλιως αν ηταν καλυτερες η Λαρα και η Νατασα θα με ειχαν πελατη...και δεν γαμισα την Λαρα και την Νατασα απο 1 φορα στην ζωη μου για να βγαλω συμπερασμα...
Και σαφως οι 2 τελευταιες που περασανε Παολα και Βικτωρια, ηταν μιλια καλυτερες απο την Λαρα και την Νατασα σε αποδοση, αλλιως αν ηταν καλυτερες η Λαρα και η Νατασα θα με ειχαν πελατη...και δεν γαμισα την Λαρα και την Νατασα απο 1 φορα στην ζωη μου για να βγαλω συμπερασμα...
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Μου το ειπε η ιδια. Τωρα αν δεν καταλαβα καλα και ηταν μονο σε μενα ετσι, δεν ξερω. Στο αλλο μαγαζι που ηταν πριν καιρο (αρχες νικ. ουρανου) ηταν φουλ GFE φιλια κτλ λογικα ξερεις. Περασες μαζι της τελευταια να συγκρινουμε?
αν στο είπε η ίδια τότε αυτό είναι πολύ αρνητικό. Τελευταία φορά που την πήρα ήταν λίγο πριν φύγει για την πατρίδα της τώρα που επέστρεψε δεν πήγα μαζί της. Αν όντως έκοψε το gfe σεξ, από στανταράκι με περγαμηνές που ξεκίνησε και εξελίχθηκε σε κομοδίνο τότε μόνο χάσιμο θα έχει.
πάντως θα πάω να δοκιμάσω κάποια στιγμή για να δω την γενική της συμπεριφορά και την μετάλλαξη στις υπηρεσίες της.
κρίμα γιατί πολλές κοπέλες κατά καιρούς ξέκινησαν κάνοντας παπάδες μέσα στο δωμάτιο και μετά εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου σε φόλες.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
υποτονική αίσθηση της κομψότητας και της αισθητικής...Απορω ρε Τζιμιαδη τι ζητας απο μια πουτανα παραπανω.??? Τελευταια οποια εχθιαζουμε γιατι περναμε καλα, βγενεις κραζεις και τις συγγρινεις με την Λαρα και την Νατασα.??? Που αν δεν παρουν πανω απο 50αρικο δεν μιζαρουν.??? Πηγαινε στην Λαρα 2 φορες με 40αρι απλο να σε δω.???
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
ενώ η παολα ήθελε 80αρι και πάνω για να πάρει μπρος.δουλευομαστε τωρα;με τη τσατσά να στη φωνάζει μπροστά σου και να σου λέει 60 και πάνω γλύψιμο και να συμφωνεί και η ίδια....μη λέμε ξανά τα ίδια....φόλα ήταν κι αυτή....Την εσωζε το νεαρό της ηλικίας...Απορω ρε Τζιμιαδη τι ζητας απο μια πουτανα παραπανω.??? Τελευταια οποια εχθιαζουμε γιατι περναμε καλα, βγενεις κραζεις και τις συγγρινεις με την Λαρα και την Νατασα.??? Που αν δεν παρουν πανω απο 50αρικο δεν μιζαρουν.??? Πηγαινε στην Λαρα 2 φορες με 40αρι απλο να σε δω.???
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Mελινα ρουμανακι έχει απο ψη κανεις?
Απο αυτές που είναι στο άλλο σάιτ , νομίζω γαλήνη και εβελίνα έχουν τα μεγαλύτερα , γενικά δεν ξέρωΕπειδή έχω καιρό να κατέβω στη τσάρκα, ξέρουμε ποια είναι η μεγαλύτερη βυζαρού? Θυμάμαι παλιά ήταν η γιαγιά Τάνια αλλά τώρα τι παίζει?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Μινι επιλεκτικη τσαρκα πριν λιγο να δω τα καινουρια τεμαχια. Ξεκινησα Ν.Ουρανου 4, στο 1ο σπιτακι ηταν η καινουρια Ροξυ, αμαν παναγια μου.!!! Τι λειψανο ειναι αυτο, μοιαζει λες και ναυαγισε σε καποιο νησι, τελειως ανορεξικο και ντεκαυλε ξανθο κοριτσακι, με χερετησε δια της χειραψιας. Στο 3ο το καινουριο, ηταν η μελαχρινη Αγαπη, βγενει απο το κουζινακι τοπλες, η Μουναρα της βραδιας.!!! προσωπαρα, βυζαρες τελειες καλοσχηματισμενες, αλλα απο την μεση και κατω μου φανηκε πολυ στενη, με λιγνα ποδαρακια, παντως ειναι το τοπ μουνι, αλλα η φωνης και ο τονος της ειναι λιγο μαγκιωρικος και μου την χαλασε. Φριξου 9, βρηκα την μελαχρινη Αννα, μικρο κοριτσακι της διπλανης πορτας, συμπαθυτικο μου φανηκε, κοινως.?? κοινο κοριτσακι, εκτος και αν βαζει φωτιες μεσα. Ν.Ουρανου 8, πετυχα την καστανοξανθη μπουκλωτη Ναταλι, μεσα σε ενα ντεκαυλε φορμακι, ωραιο προσωπακι, που αν το προσεξεις καλυτερα...κανεις ενα βημα πισω.!! Την πληρωσα, 50€ η τσατσα λεει κανει καλο προγραμμα, και εγω καλο γαμισι της ειπα...μπηκα μεσα με χαλαρο 50αρι, οτι υποθηκε απο τους συναθλητες ποιο πισω και μια κριτικη που διαβασα, το κοριτσακι ειναι μπιμπελο, αλλα στο κρεβατι δεν τραβαει, αν και ειναι ευδιαθετο, δεν παιζει μπαλιτσα, στο κρεβατι απλα πραγματα, αξιζει μονο για μια φορα και οχι για παραπανω. Βυζαρες φυσικες μεγαλες, κωλαρακι μπρουμυτα μαγεια.!!!
jimakosss94
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2017
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
προς κεντρο με ανω πολη υπαρχει τπτ (μπουρδελο, μασατζιδικο) εστω κατι
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Καταδρομική χθες , ανέβασα και κριτική για περισσότερες λεπτομέρειες
Εν συντομία , paradise 1 η Roxy κοριτσάκι γλυκό αλλά στα όρια της ανορεξίας , δεν πήρα .
Red diamond, Αναστασία , ωραίο τεμάχιο , καλός αγώνας , πέρασα καλά . Για περισσότερες λεπτομέρειες , μόλις εγκρίνει ο admin την κριτική και ανεβεί
Εν συντομία , paradise 1 η Roxy κοριτσάκι γλυκό αλλά στα όρια της ανορεξίας , δεν πήρα .
Red diamond, Αναστασία , ωραίο τεμάχιο , καλός αγώνας , πέρασα καλά . Για περισσότερες λεπτομέρειες , μόλις εγκρίνει ο admin την κριτική και ανεβεί
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
κεντροπρος κεντρο με ανω πολη υπαρχει τπτ (μπουρδελο, μασατζιδικο) εστω κατι
1 στην σβωλου στο στενακι που ειναι το ινδικο και εχει στην αρχη κατι ΙΚΑ κατω απο το ΙΚΑ
2 στην ναυαρινου δυο μαγαζακια τερμα στο στενο που ηταν το περιπτερο και εγινε προωθητικο για ατμος αντι τσιγαρο, εμπαινες σε ακαλυπτο κατω απο την πολυκατοικια.
3 στην νικηφορου φωκα στενακι καθετο στην τσιμισκη δυο τετραγωνα απο ναυαρινου προς ανατολικα, απο την μερια της θαλασσας
4 στην οδο Μοδη υπογειο 50 μετρα αφου ανεβεις απο εγνατια και στριψεις δεξια για να το βρεις στο δεξι σου χερι κατω
5 πανω ακριβως απο το 3 γυμνασιο-λυκειο εκει που ανεβαινεις μονο με ποδια, δεξια απο την αποστολου παυλου και ειχε κηπο με γλαστρες.
6 πλατεια ναυαρινου περιοχη παλι εκει που ηταν το κοκκινο ιντερνεταδικο το μεγκανετ στο στενο ειχε μια καθετο ουτε ενα μετρο φαρδος απο την πλευρα του μεγκανετ.
ολα αυτα βεβαια τα εκλεισε η προοδευτικη αριστερα και η δημοκρατια οχι καμμια δεξια χουντα συντηρητικων θρησκοληπτων.
περαστικα μας.
α ξεχασα κασσανδρου μασατζιδικο δυο τετραγωνα πριν το υπουργειο απο την πανω πλευρα, σε οροφο, αυτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις