You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
στην κατηγορία μπουρδέλα----> Κοζάνη πάνω στην μπάρα του σαιτ είχα βάλει όταν το άνοιξα ως gl τηλέφωνο του μαγαζιού....Αν είναι ανοικτά πάντα απαντά..Η Δανάη από όσο ξέρω πότε δεν δούλευε βέβαια μεγάλη βδομάδα αλλά μπορεί να είναι αλληΚαλή ανάσταση με υγεία και καλά γαμησια να χουμε...Επειδή είμαι Κοζάνη για 3μερο ξέρει κάποιος ένα σπιτάκι δυτικά,αν είναι ακόμα ανοιχτό; Ή αναγκαστικά πρέπει να βγω έξω προς Κοίλα στα καινούργια;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.562
- Πόντοι
- 7.095
προεδρε εσυ????στην κατηγορία μπουρδέλα----> Κοζάνη πάνω στην μπάρα του σαιτ είχα βάλει όταν το άνοιξα ως gl τηλέφωνο του μαγαζιού....Αν είναι ανοικτά πάντα απαντά..Η Δανάη από όσο ξέρω πότε δεν δούλευε βέβαια μεγάλη βδομάδα αλλά μπορεί να είναι αλλη
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
Νταϊάνα;συναγωνιστές καλησπέρα και καλή ανάσταση να έχουμε όλοι!επειδή έχει κολλήσει το μυαλό μου θυμάστε μια ξανθιά στο godiva πως την έλεγαν και τι απέγινε?
πρέπει να έχει κανά χρόνο που έφυγε απο εκεί
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
Νταϊάνα;
ναι φιλε!!ξερεις μηπως τι απογινε?
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Πήρε τα βουνά!ναι φιλε!!ξερεις μηπως τι απογινε?
Πέρασα σήμερα από τα studio της περιοχής, η πλειονότητα κλειστά, όσα ήταν ανοιχτά μπήκα αλλά την έκανα με ελαφρά λόγω το ότι δε με κέντρισε καμία.
Las Vegas 1: νομίζω την είπε Μίσελ ο Τσάτσος αλλά δεν είμαι σίγουρος όμως , καλή από εμφάνιση αδύνατη, αλλά δεν την έχω πάρει.
Las Vegas 2 : Μαγιά ίσως η πιο όμορφη που είδα σήμερα αλλά και πάλι δε με κέντρισε
Las Vegas 3 : μπήκα αλλά δε θυμάμαι καθόλου μπράβο στους συναγωνιστές που τις θυμούνται όλες.
Νικηφόρου ουρανού 24: Άννα καστανόξανθη, όμορφη, αδύνατη αλλά...
Studio paradise: Μαρίζα, ψηλή λίγο με φαρδιά περιφέρεια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Νομίζω ήταν ανοιχτό και το Μινώταυρου 16 αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί το φως απ έξω μια ήταν ανοιχτό μια κλειστό όποτε το έβλεπα, έτσι δεν μπήκα. Όλα τα υπόλοιπα κλειστά, και πολύ νεκρά στη περιοχή, το σκηνικό έμοιαζε λες και θα κλείσουν τα studio. Αυτά καλή συνέχεια σε όλους
Las Vegas 1: νομίζω την είπε Μίσελ ο Τσάτσος αλλά δεν είμαι σίγουρος όμως , καλή από εμφάνιση αδύνατη, αλλά δεν την έχω πάρει.
Las Vegas 2 : Μαγιά ίσως η πιο όμορφη που είδα σήμερα αλλά και πάλι δε με κέντρισε
Las Vegas 3 : μπήκα αλλά δε θυμάμαι καθόλου μπράβο στους συναγωνιστές που τις θυμούνται όλες.
Studio paradise: Μαρίζα, ψηλή λίγο με φαρδιά περιφέρεια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Νομίζω ήταν ανοιχτό και το Μινώταυρου 16 αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί το φως απ έξω μια ήταν ανοιχτό μια κλειστό όποτε το έβλεπα, έτσι δεν μπήκα. Όλα τα υπόλοιπα κλειστά, και πολύ νεκρά στη περιοχή, το σκηνικό έμοιαζε λες και θα κλείσουν τα studio. Αυτά καλή συνέχεια σε όλους
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Πέρασα σήμερα από τα studio της περιοχής, η πλειονότητα κλειστά, όσα ήταν ανοιχτά μπήκα αλλά την έκανα με ελαφρά λόγω το ότι δε με κέντρισε καμία.
+αντριαννα στο Free House-Μινωταυρου 10
Χριστος Ανεστη σε ολους!
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
αυτη που λεει δεν ειναι μαλλον η Αντριαννα η πιτσιρικα απο το Νικ Ουρ. 28...πρεπει να ειναι μια ξανθια αδυνατη 30+ Ρουμανα που ηρθε πριν κανα 2βδομαδο , την ειδα δεν μου πολυαρεσεΉταν ανοιχτό το Μινώταυρου 10? Και ήθελα να τη δω αυτήν την Αντριάνα
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Είδομεν ...... θέλω τσάρκα Προέδρου ....Οικογενειακεις μαζωξεις...
Απο αυριο παλι οι παρανομιες..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.183
- Πόντοι
- 34.538
Οι τσαρκες του προεδρου θα λιγοστευουν οσο καλοκαιριαζει..Είδομεν ...... θέλω τσάρκα Προέδρου ....
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
γιατι?? θα κανει περιφορα τον μαστραπα ως κυπελούχος 2017??Οι τσαρκες του προεδρου θα λιγοστευουν οσο καλοκαιριαζει..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις