Απάντηση προς οποιονδήποτε δεν γουστάρει αυτά που γράφω και προς όσους αναρωτιούνται γιατί τα γράφω :
Το τι κάνεις εσύ, επηρεάζει και εμένα. Αν εσύ δεν αντιδράς σε κάτι κακό, ή σιωπηρά αποδέχεσαι κάτι κακό, ή συμμετέχεις σε κάτι κακό, αυτό έχει αντίκτυπο και σε μένα, επειδή με αυτές σου τις αντιδράσεις το κακό παραμένει και μου δημιουργεί προβλήματα. Άρα πολύ λογικό είναι να με νοιάζει τι κάνεις εσύ.
Εγώ δεν θέλω ένα σωρό προβλήματα που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα, και για να έρθουμε και στο θέμα των μπουρδέλων ΔΕΝ θέλω αυτές τις κακές υπηρεσίες που προσφέρονται σήμερα.
Ίσως κι εσύ να μην τα θέλεις αυτά τα παραπάνω. Αλλά ίσως να νομίζεις ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, ή ίσως να μη σε νοιάζει ή ίσως να βολεύεσαι κάπου, ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ να έχεις συνηθίσει να σου φέρονται άσχημα και να είναι σκατά η ζωή σου, οπότε και να μη θέλεις να πολεμήσεις τα πράγματα, αλλά απλώς "ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΛΙΓΟ".
Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή παντού ακούγεται κυρίως η φωνή αυτών που ΔΕΝ παραπονιούνται για όλα τα προβλήματα που έχουμε, και ότι Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ είναι το : "κάπως να τη βγάλουμε κι εμείς". Μία λογική η οποία δεν μπορεί να διορθώσει τα πράγματα, ούτε τα πράγματα της μπουρδελοκατάστασης.
Το να σε αφήσω εσένα και τον οποιοδήποτε στην ησυχία του, σημαίνει ότι ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ δεν θα βρούμε την ησυχία μας. Σημαίνει ότι δεν θα πάρουμε αυτά που θέλουμε. Η σιωπή σου, η αποδοχή σου, η συμμετοχή σου στο πρόβλημα, η συνενοχή σου, μας χαλάει τη ζωή μας. Μας χαλαέι τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Βγαίνει ο άλλος και λέει πόσο καλή είναι η Μπεατρίς, που δεν κάνει γυμνά τσιμπούκια και γεμίζει το μουνί της με τζελ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΑΜΑΣ. Η Μπεατρίς είναι χάλια. Να την αποφεύγετε ώσπου να γίνει πραγματική πουτάνα στο κρεβάτι. Ώσπου να ρίξει τη μούρη της και να κάθεται να γαμιέται σωστά.