Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Παντως δε ξερω πως εγινε και δεν την ειχα δει στις βιλλες, αλλα με το σιλικονατο βυζι, μαυρισμενη, 1.80 υψος, την βαζω αυτη τη στιγμη τοπ εμφανισιακα στην πολη.

Επεσαν φιλια, κρατιωμουν με πολυ ζορι μη τελειωσω στο 5 λεπτο. Την αλλη φορα 2 παχιες σπιτι και μετα επισκεψη :P

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Παντως δε ξερω πως εγινε και δεν την ειχα δει στις βιλλες, αλλα με το σιλικονατο βυζι, μαυρισμενη, 1.80 υψος, την βαζω αυτη τη στιγμη τοπ εμφανισιακα στην πολη.

Επεσαν φιλια, κρατιωμουν με πολυ ζορι μη τελειωσω στο 5 λεπτο. Την αλλη φορα 2 παχιες σπιτι και μετα επισκεψη :P

αχαχαχαχαχαχαχαχαχχα ειναι καλο το κοριτσι απο την Μολδαβια,απο 40 ξεκιναει???

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχα ειναι καλο το κοριτσι απο την Μολδαβια,απο 40 ξεκιναει???

Δυστυχως ναι, αλλα ημουν πελατης και στις Βιλλες οποτε αν η υπηρεσιες ειναι καλες δε το τσιγκουνευομαι το 10αρικο.

Η κοπελα παντως ανετα εκανε για σιτυτουρ

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Καλη χρονια σε ολους καταρχας..!
Την προηγουμενη βδομαδα που πηγα στη Γαληνη τελικα, ειχα περασει δυο φορες απ' το συγκεκριμενο, αλλα κ τις δυο η κοπελα ηταν σε προγραμμα... Μου 'πε η τσατσα οτι ηταν απο Μολδαβια, αλλα δε θυμαμαι ονομα... Μαλλον την ιδια λεμε.. Εγω ειχα παει πρωι...
Πως τη λενε..; Κ μερικες περισσοτερες πληροφοριες ή καποια κριτικη αν υπαρχει..; Το στηθος αρκετα μεγαλο..;

morlock

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναγωνιστές, καλως σας βρήκα.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μολις γυρισα απο Μαριζα Ν.Ουρανου διπλα απο το πρωην Στριπτητζαδικο..Απλα ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ!!Και αυτη και η Βρωμοτσατσα!!Θα ανεβει σε λιγο κριτικη :vomit:

Κατσε, στην κριτικη σου γραφεις οτι την πετυχες στο Ν.Ουρανου 6... Δηλαδη στο Red Diamond που 'ναι κι η Γαληνη..; Ή στο διπλανο στο Ν.Ουρανου 8..;
Γιατι απ' οτι ξερω εχει καιρο που 'χει σταματησει απ' τις Βιλες κ δεν την εχει κ στο αλλο σαϊτ πλεον..
Εγω την ειχα δει μια φορα στο Red Light District.. Μου αρεσε, αλλα δεν περασα.. Και μετα απο λιγο εξαφανιστηκε, κ συνεχισε σε αλλα στουντιο απ' ότι λεγεται...
Κριτικες της δε θυμαμαι να υπαρχουν αλλες κι ειναι κριμα (το κορμι) να 'ναι κομοδινο...!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Καλη χρονια σε ολους καταρχας..!
Την προηγουμενη βδομαδα που πηγα στη Γαληνη τελικα, ειχα περασει δυο φορες απ' το συγκεκριμενο, αλλα κ τις δυο η κοπελα ηταν σε προγραμμα... Μου 'πε η τσατσα οτι ηταν απο Μολδαβια, αλλα δε θυμαμαι ονομα... Μαλλον την ιδια λεμε.. Εγω ειχα παει πρωι...
Πως τη λενε..; Κ μερικες περισσοτερες πληροφοριες ή καποια κριτικη αν υπαρχει..; Το στηθος αρκετα μεγαλο..;

Δε θυμαμαι πως παρουσιαζεται τωρα, αλλα την ρωτησα και μου ειπε οτι ηταν η Λουση στις Βιλλες. Το στηθος ειναι τουμπανο με τη σιλικονη και γουσταρει να τις το παιζεις

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Κατσε, στην κριτικη σου γραφεις οτι την πετυχες στο Ν.Ουρανου 6... Δηλαδη στο Red Diamond που 'ναι κι η Γαληνη..; Ή στο διπλανο στο Ν.Ουρανου 8..;
Γιατι απ' οτι ξερω εχει καιρο που 'χει σταματησει απ' τις Βιλες κ δεν την εχει κ στο αλλο σαϊτ πλεον..
Εγω την ειχα δει μια φορα στο Red Light District.. Μου αρεσε, αλλα δεν περασα.. Και μετα απο λιγο εξαφανιστηκε, κ συνεχισε σε αλλα στουντιο απ' ότι λεγεται...
Κριτικες της δε θυμαμαι να υπαρχουν αλλες κι ειναι κριμα (το κορμι) να 'ναι κομοδινο...!

Στο γωνιακό το 8 είναι...Απλώς έγραψε καταλάθως στο διπλανό τη κριτική

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Πρωινή βάρδια είναι. ?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Δε θυμαμαι πως παρουσιαζεται τωρα, αλλα την ρωτησα και μου ειπε οτι ηταν η Λουση στις Βιλλες. Το στηθος ειναι τουμπανο με τη σιλικονη και γουσταρει να τις το παιζεις

Θενκς! Πρωινη βαρδια την πετυχες κι εσυ..;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
208
Πόντοι
280
Παίδες τα φώτα σας. Ψάχνω καλό cif και δεν βρίσκω. Άν ξέρετε κάτι θα ήταν δεκτό! Μου έλειψε το deep throat της παλιάς εμμα σε συνδιασμό με το τελείωμα όπου ήθελες (προσωπικά στο πρόσωπο).

Nuxteridas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Τωρα η τσατσαδες την παρουσιαζουν ως βανεσσα αλλα αν τη ρωτησεις μεσα ναι οντως παραδεχεται οτι ειναι η λουση απο τις βιλες. Εγω τη θυμηθηκα και τη ρωτησα και μου ειπε χαρακτηριστικα "ναι η λουση ειμαι, μαλακιες τωρα ξερεις" και γελασε. Το στηθος ειναι φρεσκο οπως μου ειπε και γι αυτο θελει χαδια οχι ζουμπιγματα. Συμφωνω κι εγω μαζι σου ειναι η πιο δυνατη εμφανισιακα αυτη τη στιγμη. Και γαμω τα μουνια ειναι

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Επιβεβαιώνω και εγώ. Λούση=Βανέσα. Μούναρος αλλά ξεπέτα και λίγο ψυχρή. Παρόλα αυτά θα της δώσω άλλη μία ευκαιριά καθώς η πρώτη φορά είναι πάντα λίγο άβολη.
Θα ανεβάσω κριτική όταν μπορέσω και για αυτήν και για την Νικόλ στις Βίλες.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μα καθε μερα τις βλεπουμε(τις ιδιες και τις ιδιες)σιγα τα πολλα σπιτακια οι τις πολλες πουτανες που εχουμε και μπορει καποιος να τις ξεχασει  :tooth:
Δεν τις ξέρω τις πρωινές, είμαι βραδινός τύπος  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom