Βραδυνη Τσαρκα με τον Μπακαγιοκο
Viking !
Τι λεει μλκ μου μας ελειψες!
Villa prive: Βερα. Αρκετα επικοινωνιακο το μωρο στο σαλοναρισμα και καλουτσικη παρουσια! Αμα δεν ηταν Γερμανιδα θα μπαινα!
Bad girls: Νικολ. Αυτη μουνεψε αρκετα απο τις αρχες που την πρωτοειδα και με αλλον αερα βγαινει στο σαλοναρισμα!
Εδω σε αυτην την περιοχη προσεξτε τα σκυλια ! Κυνηγουσαν τον μλκ μου και ηθελε να ανεβει πανω στην οροφη ενος παρκαρισμενου!
Studio lux Νικ.1α: Ελενη. Το ουκρανακι με τις ξανθιες ανταυγειες! Σε κοιταει επιμονα και στα χαμενα!( :o) .Για μια φορα λεει το μωρο!
Red diamond: Βικτωρια. Με ξανθο μακρυ μαλλι extesion ολο αυτο και στα πλαγια ξυρισμενο. Αρκετα αδυνατισμενη και πολυ μαυρισμενη!
Γκομενακι Κορδελιου εγινε το μουνετο!
Νικ.8: Καρμεν. Την εχει δει Ντιβα το μωρο..ανεβαζει εντασεις στο ραδιο και σαλοναρισμα πολυ προσχαρο!
Φριξου 13: Μιρελλα. Με ισιο το μαλλακι και την κωλαρα της ακομα να κοιταει το ταβανι!
Φριξου 13Α: Βικτωρια. Το ξανθο βουλγαρακι προμιλφ που ειναι τιμια επιλογη!
Ηρθε και μια νταλικα και αραδειαζε πραμματεια κινεζικη! Λες και καναν Μετακομιση τα πομακια!
Φριξου 14Β (inside): Βανεσσα. Απο κανα χωριο της Ρουμανιας μας ηρθε..καρρε μαλλι,προστυχοφατσα ,βυζακια καλουτσικα για μιλφ και αφρατο κωλαρακι! Τσατσα: το μωρο μου δεν το χει φαει κανεις 2 βδομαδες,εντελως καινουργιο κομματι!
Φριξου 14: Σοφια. Το ξανθο ουκρανικο μιλφ με το ωραιο σωμα! :-*
Τριδυμα: Φλωριτα.
- Χριστινα. Η μικροκαμωμενη. -Καρινα. Η ρουμανα με την χοντροκωλαρα της(
)
Godiva: Σαμπρινα. Εχει μια προστυχοφατσα το γυφτακι αλλα δεν!
Red light: Σοφια. Το υπερμιλφ της Ρουμανιας! Αν ειχε πιο ωραια φατσα θα μπαινα!
Villa Erotika: Λορενα. Αυτο το τσουβαλακι φορουσε ενα μαυρο κορδονακι και με καταγκαβλωσε!
Νικ.20(Vis9): Γκαμπριελλα. Αυτη την ξενερωτη την ξαναφερανε!
Καποτε ηταν και ωραιο μωρο(
)..τωρα δεν! :S
Νικ.24: Ντεα. Βγηκε το μωρο με τα γυαλακια της και το μαλλι το εβαλε στην τρεσσα και ηταν γκαβλα!(
)
Νικ.26: Ντεζυ. Αυτη δουλευε καποτε στην αλυσιδα των Βιλλων και παρουσιαζοταν ως Τσεχα. Καλη για μια φορα. Εχει ωραια βυζακια το μπαμπατσικο μωρο!
Νικ.28: Χριστινα. Το βουλγαρακι που ειναι αρκετα μαυρισμενο ,λεπτο που εχει ωραιο πισω συστημα,μικρα βυζακια πεσμενα,αλλα το προσωπακι της θελει ενα..(
)
Μινωταυρου 3: Ρεγγινα. Καινουργιο ουκρανικο μωρακι μαυρομαλικο ,ντροπαλο με πεταχτα βυζακια και ωραιο κωλαρακι! Τον ελεγα τον μλκ μου μπες εδω να δοκιμασεις κατι νεο!
Μινωταυρου 14: Αθηνα. ....(
) τα υπολοιπα no comment!
Μινωταυρου 16: Τονια. Καθημερινη κοπελιτσα που αξιζει εστω και ενα!
Καλα ρε μλκ εσεις που διαχειριζεται αυτη την μαγαζαρα,εχουν πεσει και λεφτα ..το σαλονι το ζεσταινεται πλεον με σομπιτσα Κεροζαν??!(
)
Las vegas: Καρλα. Χαιρετησε τον viking!
Las vegas: Μαρια. Βγηκε με τα γοβακια της το μωρο ετοιμο για εξοδο(
) ...
Las vegas: Μαριζα. Ολογυμνο το μωρο!(
)...
Αλλα ειναι κομοδινακι!
Πετρου Ερημιτη 1: Τζαστιν. Το ξανθο ολλανδικο μιλφ.(
) καλα που η τσατσα ηταν αρρωστη και δεν μας τα ζαλισε!
Πετρου Ερημιτη 2: Μιρα. Βγηκε απο το δωματιο ολογυμνη και..
Ο ΠΑΤΟΣΣΣ ΛΕΜΕ!(
...
)
Υ.γ.: Αυτη η μερα δεν ηταν τυχαια! Ειναι η ημερα που γεννησε τις
Θρυλικες Συναντησεις!
Stade bordelais Mπακαγιοκοι Τα Μελε!!! Ενα βραδυνο All- in ετσι για να γουσταρουμε!