nikos neapolitis38
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
φιλε jimiadis δεν γνωριζω μονο τις φωτο ειδα και ειπα να ρωτησω, απο κει και περα δεν ξερω τιποτα!αν εννοείς αυτή στου π ερημιτη τότε δεν εμφανίστηκε τελευταία!
φιλε jimiadis δεν γνωριζω μονο τις φωτο ειδα και ειπα να ρωτησω, απο κει και περα δεν ξερω τιποτα!αν εννοείς αυτή στου π ερημιτη τότε δεν εμφανίστηκε τελευταία!
και μενα την τελευταια φορα τα ιδια μου εκανε με την διαφορα οτι εδωσε γλωσσοφιλα. Βεβαια τελευταια φορα ηταν κανα 2 βδομαδες πριν. Αλλα απο την πρωτη φορα που αφησε και πουτσοτριψηματα ως την δευτερη μαλλον δασκαλευτηκε η δεν ξερω γιατι δεν με αφησε καν να το πλησιασω.Ήμουν ανάμεσα σε Βανέσα και Βερόνικα και τελικά πήγα Βερόνικα πριν λίγο που ούτε καν την είχα δει.
Εμφανισιακά δεν είναι κάτι σπουδαίο, ούτε φάτσα έχει, ούτε βυζί αλλά έχει έναν ωραίο φαρδυ κώλο με απολαυστικό κωλοτρυπίδι για γλειψιμο...
Μέσα τυπικά πράματα, το ότι δε μιλάει καθόλου ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά δυσκολεύει την κατάσταση, εμένα ούτε γλωσσοφιλα μου έδωσε ούτε καν στα χείλη, ούτε πουτσοτριψηματα...
Ντάξει κάνει μια καλή πιπα, από πάνω ανέβηκε ούτε δύο λεπτά και κουραστηκε, είναι ανέκφραστη γενικά...αλλά κάνει την υπομονή της και υποτίθεται θέλει να σε ικανοποιήσει
Νομίζω πολύς ντόρος για το τίποτα, τα 70ε που έδωσα ήταν πάρα πολλά για αυτή την περίπτωση και την χαρακτηριζω σαν μια τυπική μέτρια περίπτωση
Για όσους ρωτάνε για τη Μόνικα, επειδή τώρα μίλησα μαζί της από 10 του μηνός θα εμφανίζεται στην Κοζάνη λέει. Οπότε για λίγο καιρό την ξεχνάμε
δεν με διαβαζειιις δεν με διαβαζειιιις...ακριβως ετσι περασα κι εγω!!!Ήμουν ανάμεσα σε Βανέσα και Βερόνικα και τελικά πήγα Βερόνικα πριν λίγο που ούτε καν την είχα δει.
Εμφανισιακά δεν είναι κάτι σπουδαίο, ούτε φάτσα έχει, ούτε βυζί αλλά έχει έναν ωραίο φαρδυ κώλο με απολαυστικό κωλοτρυπίδι για γλειψιμο...
Μέσα τυπικά πράματα, το ότι δε μιλάει καθόλου ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά δυσκολεύει την κατάσταση, εμένα ούτε γλωσσοφιλα μου έδωσε ούτε καν στα χείλη, ούτε πουτσοτριψηματα...
Ντάξει κάνει μια καλή πιπα, από πάνω ανέβηκε ούτε δύο λεπτά και κουραστηκε, είναι ανέκφραστη γενικά...αλλά κάνει την υπομονή της και υποτίθεται θέλει να σε ικανοποιήσει
Νομίζω πολύς ντόρος για το τίποτα, τα 70ε που έδωσα ήταν πάρα πολλά για αυτή την περίπτωση και την χαρακτηριζω σαν μια τυπική μέτρια περίπτωση
ποια βανεσσα αλ ? των βιλλων?Ήμουν ανάμεσα σε Βανέσα και Βερόνικα και τελικά πήγα Βερόνικα πριν λίγο που ούτε καν την είχα δει.
όχι, των τριδυμωνποια βανεσσα αλ ? των βιλλων?
όχι, των τριδυμων
Σήμερα πήγα στην καψούρα μου τη Νατάσα το μεσημέρι στο Godiva.
Τι γαμήσι ήταν αυτό ρε παιδιά, κάθε φορά καιρό μια μοναδική εμπειρία.
Επί ένα δεκάλεπτο είχε ολόκληρο τον πουτσο μου τέρμα μέσα έξω στο λαρυγγι της και μουγκριζε και έτρεχαν τα σάλια.
Έχω ξαναπεί ότι τα γαμησια μου με τη Νατάσα δε περιγραφονται
υπάρχει ιδιαίτερη σχέση με τη Νατάσα οπότε δε στέκεται στο αν θα της δώσω 10ε παραπάνω ή λιγότερο.Αλ τι παραβολο εδωσες και τι ειχε το μενου μεσα??
υπάρχει ιδιαίτερη σχέση με τη Νατάσα οπότε δε στέκεται στο αν θα της δώσω 10ε παραπάνω ή λιγότερο.
Αυτά που είναι να κάνουμε έτσι κι αλλιώς τα κάνουμε
όχι δεν έχω πρόβλημα να σου πω την τιμή αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει νόημα.. Είτε είναι 50, είτε 60,είτε 70 αυτά που είναι να κάνουμε θα τα κάνουμεΟκ Αλ, σεβομαι την ιδιαιτερη αυτη σχεση κ σιωπαινω χωρις πολλα πολλα.
οχιΑναστασια επειδη εχω μπει μεσα μαζι της,αν και ειπα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια θα συμφωνησω σε ολα μαζι σας,τη τζαστιν δεν τη ξερω,αν ειναι μονο για τα τυπικα,αστο τοτε......η Ελενα απο ουκρανια που ειναι στην αλλη σελιδα μια μελαχρινη,κοροβαγκου 7,λεει να την δοκιμασω???