ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
εχεις πμ.Τριενα=Σακης=body center (μασατζιδικο)
Αυτο που σου έλεγα στο π.μ
εχεις πμ.Τριενα=Σακης=body center (μασατζιδικο)
Αυτο που σου έλεγα στο π.μ
Η παολα σε αυτο με το φίδι και τζάκι.
μπορεις να πεις που ειναι αυτο και αν ξερεις βαρδια?
Εγω πρωινή την πέτυχα,το Στουντιο ειναι εκει δίπλα απο την μεγάλη αλάνα που κάνουν στάση και τα φορτηγά,ελπιζω να καταλαβες
βραδυνη ειναι αυτη τυπε μου;;Τελικά σήμερα την κτύπησα την Λίζα στο Ερημίτου, μακράν το πιο γλυκό πιπινάκι των τελευταίων χρόνων, επιδερμίδα βελούδο, βυζάκι μικρό αλλά που καυλέ και ζουμερό, και κολάραααααα κόλαση, τι πάτος ήταν αυτός, την έστησα στα 4 και έχασα το φως μου, την γάμησα δυνατά και με στράγγιξε, πέρασα πολύ καλά και θα επαναλάβω, χρειάζεται μια καθοδήγηση αλλά όπως λέει και ένας σοφός ίσως και να είναι καλύτερα έτσι, της αξίζει μια κριτική, θα βρω χρόνο και θα της γράψω κάτι τις.
βραδυνη ειναι αυτη τυπε μου;;
Από εποχή Βανέσσας-Νατάσσας έχω να δω εγώπου θα βρω κανενα τριχωτο μουνι ρε γαμωτο?
Μονο με παραγγελια ΑΛ.που θα βρω κανενα τριχωτο μουνι ρε γαμωτο?
Η γαμας τη τσατσα...Μονο με παραγγελια ΑΛ.
Πας και λες τη τσατσα και πηγαίνεις μετα από 10 μερες.
που θα βρω κανενα τριχωτο μουνι ρε γαμωτο?
Σαν τα old school τριχωτά δεν έχειΜονο με παραγγελια ΑΛ.
Πας και λες τη τσατσα και πηγαίνεις μετα από 10 μερες.
ω ρε γαμωτο τι μου θυμισες τωρα....εκεινο μυριζε και φυσικη μουνιλα μαζι με την τριχαΑπό εποχή Βανέσσας-Νατάσσας έχω να δω εγώ
Και μάλιστα η τούφα της είχε και το χρώμα της φωτιάς. Σπάνιο χρώμα..ω ρε γαμωτο τι μου θυμισες τωρα....εκεινο μυριζε και φυσικη μουνιλα μαζι με την τριχα
Αν εννοεις τη μικρη, ειναι στις Σερρες.Καλησπέρα, πήρε το μάτι κανενός την Κορίνα ;
ε αυτο εκανε μπαμ ρε μαστοραΜαλλον θ ανεβασω κριτικη για μια εντελως αποτυχημένη συναντηση με την Ελληνίδα Παολα στο ξύλινο.
Μπα, δεν μπορω ν ανεβάσω...δεν ειναι καταχωρημενο....Μαλλον θ ανεβασω κριτικη για μια εντελως αποτυχημένη συναντηση με την Ελληνίδα Παολα στο ξύλινο.
Ξεχαστε την. Δεν θα την ξαναδουμε...Την μαριαννα την ντεμεκ ελληνιδα πεθυμησα ρε παιδια ουτε στην πιατσα δεν φαινεται αλλο, λετε να σταματησε και να δεσμευτηκε με κανενα συναδελφο μας