Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
αυτα που ξεχασες να πεις μαλακισμενη ψευτοφεμινιστρια δημοσιογραφινα ειναι ποσα παιρνει η κυρια της φανταστικης σου κλαψομουνικης ιστοριας .....
εγω θα τα εγραφα ως εξης: ειμαι ενα χρονο σε αυτην την δουλεια,βγαζω τα διπλασια απο οσα βγαζει ενας μεσος γιατρος ή δικηγορος,μαυρα και αφορολογητα,εχω βγαλει αυτοκινητο,πηρα και διαμερισματακι με δανειο,πηδιεμαι και βγαζω λεφτα κατι δλδ που ολες οι αλλες πουτανες αυτης της κοινωνιας κανουν και εξω απλα δεν παιρνουν αντιτιμο αμεσα οπως εγω,γραφω στην μουναρα μου τον νταβα και οποτε θελω παιρνω και ρεπο ή αλλαζω και μαγαζι αμα δεν γουσταρω,ανακαλυψα και το μπου και γραφω φεικ κριτικες και συνομιλω με τους αγαπουληδες μου φερνοντας και αλλους αγαπουληδες στην μουνοπαγιδα μου,τα βραδια πινω τα ποτακια μου χαλαρα με παρεες ως σελεμπριτι της μικρης μας πολης και φωτογραφιζομαι χωρις καμια ντροπη που συναδει με το επαγγελμα μου,φωτο μου κοσμουν το ιντερνετ....επειδη ειμαι στουντιοκοριτσο παιρνω οποιους θελω εγω και αμα δω βρωμιαρη ή ξενο τον διωχνω αλλα και σε μπουρδελο να δουλευω απλα τους ξεπεταω στο πενταλεπτο να μην καλομαθαινουν...οταν γυριζω σπιτι μου μονο πτωμα δεν ειμαι ,απεναντιας βρισκω χρονο να κανω τσατ στο μπου με τους πουτανοκαψουρηδες και να διαφημιζω την δουλεια μου.....
το μονο δυσαρεστο τα τελευταια χρονια ειναι οτι επεσε πολλη κριση στα οικονομικα των ελληνων και μαλλον πρεπει να την κανω για αλλου γιατι εχει πεσει η δουλεια και βαραμε μυγες μαζι με την τσατσα αλλα δεν λεμε και να ριξουμε τις τιμες οπως μας προτρεπουν καποιοι γραφικοι του διαδικτυου.....ειμαστε βλεπετε καλομαθημενες και χρυσομουνες......
Όχι άδικα πρόεδρος........respect!