Καλησπέρα στην ομήγυρη.
Μια πολύ μικρή βόλτα έκανα σήμερα στην περιοχή του Μύλου για να δω κυρίως τι παίζει στα δύο μαγαζιά που ήταν κλειστά στη βόλτα που έκανα πριν από 3 μέρες.
Στο Αλίσια είναι κάποια Χριστίνα, μιλά καλά Ελληνικά, παίζει να είναι και Ελληνίδα, έχει βυζάρες, είναι χαμογελαστή και πολλάκις υποσχόμενη και είναι κάργα κατηγορία milf. Από 40 το απλό αλλά κατεβαίνουνε και στα 30 άμα λάχει να ούμε.
Στο Βιτρινάτο ήταν το πιπίνι η Αλεξία, γνώστη από τη θητεία της στο Βαρδάρη πάρα πολύ ανανεωμένη, αρκετά αδυνατισμένη και ευδιάθετη, το απλό από 30.
Στο Λαφάμ συνεχίζει η Χριστίνα, βραδινή η Μαρία η Τσέχα, Λούση ίσως από Δευτέρα και βλέπουμε.
Πέρασα και από το Κοροβάγκου κυρίως για να λύσω την απορία που μου δημιούργησε ο Πατσίνος για την τιμή του γυμνού με 69, που τελικά είναι στα 80 ευρώ. Υπηρεσία η Αντριάννα, πολύ αλλαγμένη, σκέτος μούναρος
, αυτή τη φορά μου άρεσε πάρα πολύ και άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες. Πάντως Πατσίνε εκτιμώ ότι αν κάνεις λίγο παζάρι με την Αντριάννα ίσως σου κόψει το δεκάρικο και περάσεις με 70, με την τσατσά μην το επιχειρήσεις είναι σκληρή και αδιαπραγμάτευτη.
Κατάθεση έγινε εκτός προγράμματος στην Αλεξία,
αφού ξαναγύρισα πίσω μετά το τέλος αυτής της μικρής βόλτας μου, είχε σήμερα το κάτι τις που με ξεσήκωσε
και της τον έδωσα αβλεπεί, πέρασα πάντως πολύ καλά, λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.