Μήπως η Καρίνα?
Αφου ειδα και καρινα call girl μπορω να αφησω τον ματαιο τουτο μπουρδελοκόσμο!!!!
πεθαινω!!!!!
Μήπως η Καρίνα?
H Λουνα ποια ειναι αυτη που γραφει Eva? Ενας τυπος πηγε παντως εχει γραψει και κριτικη νομιζω. Η αλλη ποια ειναι εμαθες?καλα η μια ειναι η λουνα.....η αλλη ποια ειναι;
H Λουνα ποια ειναι αυτη που γραφει Eva? Ενας τυπος πηγε παντως εχει γραψει και κριτικη νομιζω. Η αλλη ποια ειναι εμαθες?
Σήμερα το βράδυ παιδιά γινότανε πανηγύρι στο βαρδάρη έχω να δώ τόσο κόσμο κ εγώ δεν θυμάμαι από πότε κυρίως παρέες ατόμων 20-25 χρονών. Τα είπε ο φίλος στην αναφορά του πάνω κάτω να συμπληρώσω κ εγώ μερικά.
Προμ 11 ήταν μια φρέσκια κοπέλα ξανθιά πρέπει να ήταν πριν τα 30, κοντό μαλλί με λίγο ενισχυμένο κώλο, εμένα προσωπικά δεν μου πολυάρεσε αλλά το μεγάλο θετικό της ήταν ότι βγήκε πολύ χαμογελαστή και κεφάτη.
Μαρινόσπιτο όταν πήγα εγώ ήταν η Βουλγάρα με τα μεγάλα βυζιά τώρα κόλλησα και ξεχνάω το όνομα. Ξεκίνησε πράσινο τώρα πρόσφατα την είχα δει Σαπφούς 20 και Ταντάλου 14.
Ταντάλου 14 η πιπινοβίκυ.
Στην πιάτσα πολύ ησυχία και πολλές κοπέλες.
Καλημερα. Χθεσινη επισκεψη στην Κάρλα. Αρκετα καλή, ανεβαινει και κριτική εντος ολιγου..
Καλημερα. Χθεσινη επισκεψη στην Κάρλα. Αρκετα καλή, ανεβαινει και κριτική εντος ολιγου..
την ειδα τωρα ιατην σχολιαζα
Ποια βικυ ρε συ ρασταφαρι ?
την ειδες η εφυγες ?
La femme: Απο τη απιστευτη κολαρα που ειδα λεω οτι ηταν η Λουση διορθωστε με αν κανω λαθος δεν ρωτησα φια να δω αν θα μανταψω σωστα
Το ολο λουκ της κοπελας ηταν ψιλοαδιαφορο αλλα η κολαρα ηταν μουρλια
Λάθος κάνεις ραστάφαρη , αυτή που είδες ήταν η Κάρλα (ντεμεκ Ιταλίδα), όχι πως η Λούση πάει πίσω από κολάρα, αλλά βραδινή μετά τις 8 είναι η Κάρλα.
Thanks που με διορθωσες
Παντως ειχα καιρο να δω τετοιο κολο.
Ειδικά όταν φοράει τα ψιλοτάκουνα και κάνει παραρέλα στο σαλόνι παθαίνεις ταράκουλο. :o :o :o
Και για να μην ξεχνιώμαστε υπάρχει ψηφοφορία σε εξέλιξη για το κορίτσι του καλοκαιριού.
Συνεχιζουμε
δε καταλαβα ποια λες .. εγω ελεγα για μια με σημαδι στο μαγουλο . μια μεγαλη ουληΜια πολυ μαυρισμενη απο τον ηλιο με κοντο μαλλι
δε καταλαβα ποια λες .. εγω ελεγα για μια με σημαδι στο μαγουλο . μια μεγαλη ουλη
τεππα για να σαρεσει καλη θα ειναι .. ΣΕ εχω εμπιστοσυνη
να πα να χεστουν οι καρακαξες στην τελικη ...
Απο 52 περασε κανεις να δει αν εχει φωτα ?