jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ρε φερτεμουτον λεμε να τονεγαμησωλεμεθα πεσει και καμια ψιλη τυπε?
ρε φερτεμουτον λεμε να τονεγαμησωλεμεθα πεσει και καμια ψιλη τυπε?
τυπε και ο αβραμοτριαντης εκανε μαγκιες στον μορτη αλλα μετα να παει στην μονομαχια :Sρε φερτεμουτον λεμε να τονεγαμησωλεμε
εγω θα παω ρετυπε και ο αβραμοτριαντης εκανε μαγκιες στον μορτη αλλα μετα να παει στην μονομαχια :S
προσεχε δικε μου
Εργαζόταν στην ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑ:ΣΥΓΓΡΟΥ 144, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37, ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198, πριν;Κηφισου 30 η ξανθια υπηρετρια με το punk μαλλι!Στο δεκαλεπτο αρχιζει και ξεροβηχει ακριβως εξω απο την πορτα!Παψε καλη μου..
Εννοειται απο μενα δεν ξαναπαιρνει σεντ οποια ταναπου και να χει!
εγω θα παω ρε
θα φερω και τα τσακαλια μαζι, ξερεις εσυ
συνεχιζει να μας σνομπαρει εμας τυπε...τυπε και ο αβραμοτριαντης εκανε μαγκιες στον μορτη αλλα μετα να παει στην μονομαχια :S
προσεχε δικε μου
ναι τυπεσυνεχιζει να μας σνομπαρει εμας τυπε...
για πειτε ρε να καταλαβω κ εγωναι τυπε
και δεν υπαρχει και εκπροσωπηση ΤΥΠΟΥ πλεον :S
περιεργα πραγματα!
ναι...ναι τυπε
και δεν υπαρχει και εκπροσωπηση ΤΥΠΟΥ πλεον :S
περιεργα πραγματα!
εξηγησε του ρε απολυτε. ;)για πειτε ρε να καταλαβω κ εγω
και αυτη η κολοτσατσα στην φωκαιας που δουλευε η τερεσσα μετα απο πεντε λεπτα που εμπενε στο δωματιο τερεσσα τελειονε α στο διαλο βλαμμενη
να αναφερω με τη σειρα μου γαμιολες τσατσαδες,μεσα στην υποκρισια,την πουστια κ την χαζο-πουτανια
Φωκαιας 25 οροφος επιπλα η καργιολα(η εκαστοτε βαρδια ειναι καριολες εκει)πλησιαζει την πορτα κ βηχει..
Φυλης 59 επανω μια σκατογρια με ισιο μαλλι(ή μαλλον ολες οι βαρδιες)
Επισης παροτι δειχνει ευγενικη επι της ουσιας ειναι ενα καθαρμα κ η τσατσα του 69 επανω(χριστινακι βαρδια non stop)η οποια ανεβαζει την ενταση της μουσικης για να ''ριχνει συρμα''στην αλλη στο 10λεπτο.
Θα πεινασετε πουτανο-τσατσαδες αν συνεχισετε ετσι!
Καριολες του κερατα,μποξερ να σας ριχνει κροσε στη μαπα επρεπε να εχετε για lover να στρωσετε!
θα πεσει και καμια ψιλη τυπε?
γιατι ρε τυπε?ο τζιμινυ ειναι ωραιος τυπος ρε τυπε?ειπαμε να μπει στην παρεα μας.ειναι μορφη εγω τον παω.εσυ?Οχι ρε δεν βαραω γυναίκες.
Μονο την jimminy στο κωλαρακι που της αρεσει . ;)
τυπε ειναι αντιδραστικα νιατα και οι 2γιατι ρε τυπε?ο τζιμινυ ειναι ωραιος τυπος ρε τυπε?ειπαμε να μπει στην παρεα μας.ειναι μορφη εγω τον παω.εσυ?
Σημαντικές οι επισημάνσεις του κ.Καράφλα και του κ.Ψωλαρά:
Μπόλντεμορτ, εσύ είσαι η πέτρα του σκανδάλου;...
Βάλε τάξη στο νήμα!
θα βγαλουμε γελιο εμεις ομως τυπετυπε ειναι αντιδραστικα νιατα και οι 2
δεν θα βγαλουν ακρη
γιατι ρε τυπε?ο τζιμινυ ειναι ωραιος τυπος ρε τυπε?ειπαμε να μπει στην παρεα μας.ειναι μορφη εγω τον παω.εσυ?
τυπε ο τζιμιννυ ειναι μελος απο το 2005!!!ναι αλλα δεν του ειπες τι κανουμε
στους νεοεισερχομενους στην παρεα τυπε
πρεπει να περάσουν μια ειδικη δοκιμασια
τυπε ο τζιμιννυ ειναι μελος απο το 2005!!!
ααα παντως λαθος παραδειγμα εφερες για παρεα τυπε.καποια αμερικανικη παρεα μου ερχεται στο μυαλο.ας πουμε η παρεα του peaneapple express χωρις ομως φουντες.αντι για φουντες θα ειχαμε εθισμο στις γκομενες!!!στην παρεα μας εννοω για να μπει πρεπει...