Νέα

Μπουρδέλα στας Σέρρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Χθες πηγαμε στο σεξυ συκρετ ηταν κλειστο.. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
στα αλλα οι κοπελες ιδιες....δν μπηκαμε σε καμια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
η κατασταση ειναι απελπιστικη στα σερρας... :S :S :S :S :S :S :S :S
Φιλε τι ωρα πηγες τηλ. δεν πηρες ?  , γιατι  σε ολη την πολη ακομα διαφημηση εχει με το τηλ . απο οτι εμαθα ,  :think: Sexy Secrect .
μηπως πηγαν στα μπανια του λαου γιατι η τσατσα οταν πηγα  :zfuck:

με ρωτουσε για παραλιες ,  εκει κοντα , να με ειλικρινης ,  δεν την πηρα στα σοβαρα , ακομα δεν ανοιξε το Στουντιο , μπανια ζητανε  :tickedoff:

Υπαρχει θεμα με τα τηλ. επαρχιας να παιρνετε κανα τηλ. πριν πατε  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πηγαμε κατα τις 10μισι νυχτα..και ηταν κλειστο...το ξερω το τηλεφωνο ο φιλος μ επαιρνε αλλα δν το σηκωνουν λεει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ 13/08 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ.ΜΠΗΚΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΚΑΤΣΕ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑ ΚΑΝΑ 15ΛΕΠΤΟ...
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΕΞΥ ΣΙΚΡΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟΝ ΑΥΡΙΟ ΓΡΑΦΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Λοιπον χθες πηγαμε στο συκρετ ηταν μια κοπελα βουλγαρα μετρια ουτε πολυ αδυνατη ουτε πολυ χονρτη με μικρο βυζακι
40 ευρω λεει η τσατσα.την λεω γιατι?στα αλλα 30 ειναι!!μου λεει στα αλλα ειναι μονο 10 λεπτα ενω εδω 25λεπτο και πιο χαλαρα και εχουμε κ ωραια δωματια!--καλα την λεω τα λεμε  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: και φυγαμε πηγαμε στο πανυγηρι της ηρακλειας  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Περαστικός από Σέρρες έκανα επίσκεψη σ΄ αυτό που έχει μια φωτεινή πινακίδα "OPEN".

Η τσατσα μου παρουσίασε μια Κορίνα (RO), ως καινούριο κορίτσι στο μαγαζί.

Κοντούλα αλλά με γυμνασμένο και σφιχτό σώμα σώμα, ωραίο κωλαράκι αλλά από πρόσωπο δεν έλεγε τίποτα.

Στα του αγώνα δεν έλεγε και πολλά, τυπική έως διεκπαιρεωτική θα έλεγα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Περαστικός από Σέρρες έκανα επίσκεψη σ΄ αυτό που έχει μια φωτεινή πινακίδα "OPEN".

Η τσατσα μου παρουσίασε μια Κορίνα (RO), ως καινούριο κορίτσι στο μαγαζί.

Κοντούλα αλλά με γυμνασμένο και σφιχτό σώμα σώμα, ωραίο κωλαράκι αλλά από πρόσωπο δεν έλεγε τίποτα.

Στα του αγώνα δεν έλεγε και πολλά, τυπική έως διεκπαιρεωτική θα έλεγα.
Καλα εσυ κομμουνιστης σε μπουρδελα τρεχεις???ντροπη σου !!!  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Δεν είπα ποτέ οτι είμαι κομμουνιστής! και δεν είναι κομμουνιστές όλοι όσοι στηρίζουν το ΚΚΕ.

Εσύ πάντως απ΄ οτι φαίνεται μπορεί να απεχθάνεσαι τον κομμουνισμό αλλά για τους κομμουνιστές τρέφεις κάποια εκτίμηση!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν είπα ποτέ οτι είμαι κομμουνιστής! και δεν είναι κομμουνιστές όλοι όσοι στηρίζουν το ΚΚΕ.

Εσύ πάντως απ΄ οτι φαίνεται μπορεί να απεχθάνεσαι τον κομμουνισμό αλλά για τους κομμουνιστές τρέφεις κάποια εκτίμηση!
Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Τι λές τωρα? Βλέπεις τι γράφεις?
Ο Βελουχιώτης ήταν ήρωας επειδη πολέμησε ηρωϊκα το σύστημα που τόσο πολύ αγαπάς εσύ!

Τις αξίες και τα οράματα του ΚΚΕ που παραμένουν επίκαιρα δεν τα πρόδωσε ποτε ο Βελουχιώτης, γι αυτό και το κόμμα τον αποκατέστησε!

Και αφού έχεις διαβάσει ιστορία κάνε τον κόπο να διαβάσεις και το πρόγραμμα του ΚΚΕ και ύστερα ξαναμιλάμε! Στο λέω αυτό διότι τις αναφορές σου με κεφαλαία γράμματα οτι τάχα το ΚΚΕ θα μας πάρει τα σπίτια και τις περιουσίες τις θεώρησα ανάξιες απάντησης!
Το σύστημα που αγαπάς θα σου πάρει τα σπίτια!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι λές τωρα? Βλέπεις τι γράφεις?
Ο Βελουχιώτης ήταν ήρωας επειδη πολέμησε ηρωϊκα το σύστημα που τόσο πολύ αγαπάς εσύ!

Τις αξίες και τα οράματα του ΚΚΕ που παραμένουν επίκαιρα δεν τα πρόδωσε ποτε ο Βελουχιώτης, γι αυτό και το κόμμα τον αποκατέστησε!

Και αφού έχεις διαβάσει ιστορία κάνε τον κόπο να διαβάσεις και το πρόγραμμα του ΚΚΕ και ύστερα ξαναμιλάμε! Στο λέω αυτό διότι τις αναφορές σου με κεφαλαία γράμματα οτι τάχα το ΚΚΕ θα μας πάρει τα σπίτια και τις περιουσίες τις θεώρησα ανάξιες απάντησης!
Το σύστημα που αγαπάς θα σου πάρει τα σπίτια!
Λιγο οφφ τοπικ δεν ειμαστε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τον αναγνωρισε μετα απο 50 χρονια το κκε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
για τις περιουσιες ετσι ειναι..στη βουλγαρια πχ πηρε τα κτιρια στο κεντρο της σοφιας που ανηκαν σε ευπορους και τα κρατικοποιησε...
και επιχειρησεις ιδιωτικες δεν υπηρχαν??στην ελλαδα τι να κρατικοποιησει?που το 90% ειναι μικρομεσαιες επιχειρησεις???
τα χω διαβασει σου λεω ολα και νιτσε εχω διαβασει  :grin: :grin: :grin: :grin:
το θεμα ειναι οτι δεν γουσταρει ο αλλος να δουλευει για το κοινωνικο συνολο αλλα θελει για τον ευατο του
 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ρουφιανοι υπαρχουν  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
για να μην ειμαστε οφφ τοπικ η μονη που αξιζει στα σερρας ειναι η μονικα στο τελευταιο διπλα στη δεη..ολες οι αλλες ειναι παρε τη μια χτυπα την αλλη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλο μηνα και καλη βδομαδα και καλο χειμωνα  :grin:

ΣΚ 31.8.2013 και 1.09.2013  μπουρδελοτσαρκα στα σπιτακια των Σερρων .

Σαββατοβραδο 31.08.2013 στο καινουργιο Sexy Secrect Vanessa ru. ξανθια με μεγαλα τιτς  :tits2: ελειπε η Αντζελα αγνωστο ποτε θα ξαναρθει .
τιμες αστρονομικες απο 40 ευρω ξεκιναει απλο 80 ευρω το ακαποτο τσιμπουκι και 60 ευρω  το ισπανικο τι να πω για τα αλλα πρεπει να χεις πολλα ευρα στην τσεπη να μαμησεις με προγραμμα 69 . Οταν θα εχω λεφτα θα ξανα-ερθω ....

αυτα για τα το Στουντιο παμε μετα στα αλλα στο επομενο μηνυμα .  :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
1ο Σερρων κλειστον προσωρινα .
2ο Σερρων μια καιν. Η Κορινα Ρουμανα 20 χρονων με μικρα τιτς  :tits2: γυμνασμενη , καλη στο κρεβατι  :zfuck:
3ο Σερρων Η Ολγα  ;)
4ο Σερρων Η Μονικα Βουλγαρα. καλη στο κρεβατι .

Καταθεσα στο 2ο και στο 4ο θα λεγα για τις Σερρες καλες επιλογες ακολουθουν κριτικες  ;)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
για να μην ειμαστε οφφ τοπικ η μονη που αξιζει στα σερρας ειναι η μονικα στο τελευταιο διπλα στη δεη..ολες οι αλλες ειναι παρε τη μια χτυπα την αλλη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για σου κοστακι με τα ωραια π.μ. σου με πεισες και την μαμησα την μονικα ιδρωσα στο κρεβατι  :grin: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:
εμενα με αρεσε και η Κορινα  :zfuck:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μια  καλή επιλογή  για την πόλη των Σερρών

Κατάθεση  το Σαββατόβραδο 31.08.2013  μετά  τις 21,20  η ώρα  . 

Κορινα  Ρουμάνα  πιπίνι με μικρά  φυσικά  τιτς . :tits2:

-εμφάνιση κοπέλας : 1,65  περίπου με τα τακούνια φαινόταν  πιο ψηλή ,καστανό &μαύρο  μαλλί  , πρόσωπο  όμορφο  , κατηγορία  πιπίνι 20 χρονών ,φυσικά βυζιά μικρά σε μέγεθος με ωραία ρώγα  και  σωματάκι  ωραίο γυμνασμένο  με καμπύλες θηλυκές και κωλαράκι στρογγυλεμένο και όμορφο
-από προγράμματα κάνει απλό με  30 ευρώ  και με γυμνή πίπα με 40 ευρώ  ,  69  με 50 ευρώ .Κάνει και μασάζ  έχει και τζακούζι και  σεξ σοβ. Μετά  συνεννοήσεως ….
-ο χώρος  καθαρός με νεροχύτη και ντουζιέρα  και σαπούνι ,τα σεντόνια  καθαρά ,ωραίος ο φωτισμός ,  ιδανική θερμοκρασία είχε και κλιματισμό

-πλήρωσα  50 ευρώ για πρόγραμμα με γυμνή πίπα και γλυφωμουνη.(69) .

-ο χρόνος που διατέθηκε περίπου στο πρόγραμμα ήταν 20  περίπου λεπτά και βαλε χωρίς κανένα άγχος , άψογη με ολίγα  βογγητά ...
- η τσατσα εξήγησε επαρκώς τα προγράμματα ,δεν χτύπησε πόρτα και ήταν ευγενής.
-δεκτικότητα της κοπέλας σε γλείψιμο και ρούφηγμα στα βυζιά υπάρχει σε πολύ καλό βαθμό .
-πολύ καλά  προκαταρκτικά φιλιά σε όλο το κορμί  αρκετές  στάσεις  σεξ.
-η καθαριότητα και υγιεινή της κοπέλας είναι πολύ καλή και μύριζε ωραία  :smitten:
- πίπα ακαποτη  πολύ  καλή και άριστο καραμπαλινκ. :rockon:
-...κρέμα  δεν  χρησιμοποιεί  καθόλου :thumbsup:
-γενική εντύπωση μια  καλή  κατάθεση θα μπορούσε να γίνει καλύτερη. 
-αν θα ξαναπήγαινα....ναι  γιατί  με άρεσε το καραμπαλινκ  τα έκανε όλα δίχως βιασύνη  ούτε  η τσατσα  χτύπησε  την πόρτα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μια  καλή επιλογή  για την πόλη των Σερρών

Κατάθεση  το Σαββατόβραδο 31.08.2013  μετά  τις 21,20  η ώρα  . 

Κορινα  Ρουμάνα  πιπίνι με μικρά  φυσικά  τιτς . :tits2:

-εμφάνιση κοπέλας : 1,65  περίπου με τα τακούνια φαινόταν  πιο ψηλή ,καστανό &μαύρο  μαλλί  , πρόσωπο  όμορφο  , κατηγορία  πιπίνι 20 χρονών ,φυσικά βυζιά μικρά σε μέγεθος με ωραία ρώγα  και  σωματάκι  ωραίο γυμνασμένο  με καμπύλες θηλυκές και κωλαράκι στρογγυλεμένο και όμορφο
-από προγράμματα κάνει απλό με  30 ευρώ  και με γυμνή πίπα με 40 ευρώ  ,  69  με 50 ευρώ .Κάνει και μασάζ  έχει και τζακούζι και  σεξ σοβ. Μετά  συνεννοήσεως ….
-ο χώρος  καθαρός με νεροχύτη και ντουζιέρα  και σαπούνι ,τα σεντόνια  καθαρά ,ωραίος ο φωτισμός ,  ιδανική θερμοκρασία είχε και κλιματισμό

-πλήρωσα  50 ευρώ για πρόγραμμα με γυμνή πίπα και γλυφωμουνη.(69) .

-ο χρόνος που διατέθηκε περίπου στο πρόγραμμα ήταν 20  περίπου λεπτά και βαλε χωρίς κανένα άγχος , άψογη με ολίγα  βογγητά ...
- η τσατσα εξήγησε επαρκώς τα προγράμματα ,δεν χτύπησε πόρτα και ήταν ευγενής.
-δεκτικότητα της κοπέλας σε γλείψιμο και ρούφηγμα στα βυζιά υπάρχει σε πολύ καλό βαθμό .
-πολύ καλά  προκαταρκτικά φιλιά σε όλο το κορμί  αρκετές  στάσεις  σεξ.
-η καθαριότητα και υγιεινή της κοπέλας είναι πολύ καλή και μύριζε ωραία  :smitten:
- πίπα ακαποτη  πολύ  καλή και άριστο καραμπαλινκ. :rockon:
-...κρέμα  δεν  χρησιμοποιεί  καθόλου :thumbsup:
-γενική εντύπωση μια  καλή  κατάθεση θα μπορούσε να γίνει καλύτερη. 
-αν θα ξαναπήγαινα....ναι  γιατί  με άρεσε το καραμπαλινκ  τα έκανε όλα δίχως βιασύνη  ούτε  η τσατσα  χτύπησε  την πόρτα.
φιλε κουκλακη τι μας λες!!εφυγε η αλλη η ρομ**να η αντριαννα η ξανθια που ειχε κατασκηνωσει απο περισι τ φθινοπωρο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραια τοτε θα ξαναπαμε με το φιλο μου σε αυτην τη καινουργια που λες! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
4ο Σερρων.

Η ναζιάρα Μόνικα  

Κατάθεση  μετά  από  μηνύματα (Π.Μ)  του Κωστάκη και  του Αλεφαντου   που πήγε ο φίλος  του  και  πέρασε  καλά . Στην αρχή  δεν με φαινόταν  ούτε στην υποδοχή καλή  και δίσταζα   να  μπω να μην φάω πατάτα  βροντου , μετά άρχισε με τον καιρό  να μαθαίνει και την γλώσσα  και γίνε  συμπαθητική  στην υποδοχή  πριν λίγο καιρό ψηνόμουν να την μαμησο και  πήρα απόφαση το ΣΚ  31.08.2013 και 1.09.2013 .

1η κατάθεση  Σάββατο 31.08.2013     21,50   η ώρα.
2η κατάθεση  Κυριακή  01.09.2013  γύρω στις  19,00 η ώρα .

Έχει  πολύ καιρό  στις Σέρρες  . Η Μόνικα  από Βουλγαρία  32  χρονών  1.7 μ . ναζιάρα μουναρα ,   καστανο -ξανθιά με βελούδινο σωματάκι και βυζιά    μεγάλα για χούφτωμα. Κάνει πολύ καλά προκαταρτικά προγράμματα απλό με 30 ευρώ  40 ευρώ  ισπανικό και 69 με 50 ευρώ. Να χορταίνεις να γλύφεις τέτοιο καθαρό ξυρισμένο μουνακι . Πήρα το πρόγραμμα των 50 ευρώ και χόρτασα να γλύφω βυζιά και μουνακι. Η κοπέλα δεν βιάζεται στο δωμάτιο είναι ευγενική .. Μόνο που μιλεί  λίγο τα ελληνικά . :rockon:

Άρχισε στο κρεβάτι να με γλύφει τις ρώγες μου να με χαϊδεύει και να με φιλά όλο μου το σώμα να με αγκαλιάζει σφιχτά . Μου κανε στην αρχή καλή πίπα  με   προφυλακτικό αφού τον σήκωσε με τα σπέσιαλ προκαταρτικά της. Έπειτα ανέβηκε από πάνω μου μετά την σφυροκοπησα στο ιεραποστολικό , έπειτα την έγλυφα όπως ήταν ξαπλωμένη όλο της το σώμα και τα καυλομενα φυσικά βυζιά της , την πήρα και στα 4 , το γυρίσαμε στο 69 χόρτασα να γλύφω το μουνακι της μετά πλάγια στάση όπου και ήρθα .
Δεν κάνει καραμπαλινκ  και ακαποτο  τσιμπουκι   για όσους  θα θελαν  δεν παρέχει  τέτοια  υπηρεσία .
Κατά τα άλλα  δεν βιάζεται   δεν έχει τσατσα  χώρος  σχετικά  καθαρός  .

Την συστήνω να την δοκιμάστε !

Την ξανά τίμησα  την Κυριακή  1.09.2013.   :zfuck:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κουφαλιτσα κουκλακη καλα περασες ε?εγω πηγα σε αυτην στις 29/08 τελευταια φορα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τσατσα πρεπει να εχει μεσα μια γρια νομιζω  :cheesy: :cheesy:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Κουφαλιτσα κουκλακη καλα περασες ε?εγω πηγα σε αυτην στις 29/08 τελευταια φορα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τσατσα πρεπει να εχει μεσα μια γρια νομιζω  :cheesy: :cheesy:
ειμαι κουφαλιτσα και περασα καλα ειχε και διαρκεια οπως με γραψες απλα δεν τα γραψα στην κριτικη μου , μην μου την πουν αλλοι οτι λεω υπερβολες , αλλα την τσατσα δεν την ειδα  :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εμεις την ειδαμε γιατι πηγαμε αργα μετα τις 1 και εκλεινε μετα το σπιτι!!και βγηκε μας ευχαριστησε γεια σας παιδια!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τακτικοι πελατες!!ειδικα ο φιλος μου και μονος του παει δεν νιωθει!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom