You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα στας Σέρρας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα band
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 787
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papgeorge8888
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Mπραβο ρε kouklakis εισαι αψωγος θα το επισκευτω συντομα.
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Να σε καλα αμα πας γραψε και κριτικη εδω να μας πεις και συ τις εμπειριες αου. ;)Mπραβο ρε kouklakis εισαι αψωγος θα το επισκευτω συντομα.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
επισκεψη αλεφαντου μετα απο καμια 10αρια χρονια σε μπουρδελο(ειμαι κατα της φασης μπουρδελο και μετα τα σημερα ειμαι κατα 100%)
με φιλο λοιπον ο οποιος ειχε θεμα με την υγεια του ειπα να παμε μια βολτα για να καταθεση το παιδι επειδη για καποιους λογους δεν μπορει να παει μονος
πρωτη σταση στο καινουργιο ΄΄sexy secret΄΄
τρομερος χορος αλλα με τετοια τσατσα και πολυ περισσοτερο με τετοια γκομενα(κουρσουμι)βλεπω να το κλεινουν σε 10 μερες
παμε στα αλλα στην περιοχη του αι γιαννη
πρωτη σταση σ αυτο που εχει τις τρανς
ανοιχτα φωτα,ανοιχτες πορτες παταμε το κουδουνι και μια φωνη λεει δυνατα΄΄κλειστα΄΄ρωταμε αν θα ανοιξει μετα και λεει παρτε δρομο
εκει ηθελα να παω και λογο ειδικου ενδιαφεροντος να δω τι γινεται γιατι η ολγα ηταν καποτε μεγαλο κορμι για τα τρανς δεδομενα
ολγα μεγαλο ατοπημα το σημερινο αυτο λεω μονο
τελικα η καταθεση εγινε πισω απο το παλιο καν καν σε μια συμπαθητικη βουλγαρο-αλβανιδα κατι τετοιο ηταν
ξανθο πιτσιρικη με καλο κορμακι αλλα ο χωρος ειναι επιπεδου βουστασιου να πουμε
με φιλο λοιπον ο οποιος ειχε θεμα με την υγεια του ειπα να παμε μια βολτα για να καταθεση το παιδι επειδη για καποιους λογους δεν μπορει να παει μονος
τρομερος χορος αλλα με τετοια τσατσα και πολυ περισσοτερο με τετοια γκομενα(κουρσουμι)βλεπω να το κλεινουν σε 10 μερες
ανοιχτα φωτα,ανοιχτες πορτες παταμε το κουδουνι και μια φωνη λεει δυνατα΄΄κλειστα΄΄ρωταμε αν θα ανοιξει μετα και λεει παρτε δρομο
εκει ηθελα να παω και λογο ειδικου ενδιαφεροντος να δω τι γινεται γιατι η ολγα ηταν καποτε μεγαλο κορμι για τα τρανς δεδομενα
τελικα η καταθεση εγινε πισω απο το παλιο καν καν σε μια συμπαθητικη βουλγαρο-αλβανιδα κατι τετοιο ηταν
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Τι δεν σου αρεσε η κοπελα στο Sexy Secret ?επισκεψη αλεφαντου μετα απο καμια 10αρια χρονια σε μπουρδελο(ειμαι κατα της φασης μπουρδελο και μετα τα σημερα ειμαι κατα 100%)
Για να φας παπουτσι απο την Ολγα κατι δεν παει καλα
Σε ειχα και ειδικο Τρανσολογο και σε αυτα με απογοητευσες :S
και στο πιτσιρικη τι σου δωσε κοκο (προγραμμα καλο ) εσυ ή ο φιλος σου και περασες καλα με την γυφτο-βουλγαρα απο το Σαντασκυ ?
Αμα εχεις και καμια 10 χρονια να πας στα μπουρδελα και εισαι κατα της φασης τοτε αλλαζει το θεμα φιλε . :S
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ποια κοπελα ρε κουκλακι στο sexy secret να πουμε σαν τον σουκλακο το συγχωρεμενο σε θυλυκη μορφη ηταν αυτη ρε
το ενα μπουτι της ηταν σαν τα δυο τα δικα μου
δε τσατσα σφαιρα στα 3 μετρα χωρις αναισθητικο
οσο για την ολγα ειναι τυχερη που δεν ειμαι στα καλα μου τουτο τον καιρο αλλιως με ενα τηλεφωνο θα ανοιγε την πορτα και θα εκανε και κωλοτουμπες αναπαδες αλλα εχει χαρη που δεν ηθελα να προδοθω μπροστα σε ασχετο με το θεμα τρανς ανθρωπο
φυσικα και δεν υπαρχει περιπτωση να γαμησω σε μπουρδελο(το εχω κανει μια φορα στην ολγα πριν δεκα χρονια και απο τοτε δεν ξαναπατησα σε μπουρδελο ειμαι κατα της φασης γενικως)και ποσο μαλλον σε εκεινη την τρογλη
ο φιλος μου μπηκε τον ξεπεταξε λεω εγω αυτος λεει οτι περασε τελεια
γενικα απο την αλλη στο καινουργιο ηταν 10 κλασης ανωτερη σε εμφανιση
οσο για την ολγα ειναι τυχερη που δεν ειμαι στα καλα μου τουτο τον καιρο αλλιως με ενα τηλεφωνο θα ανοιγε την πορτα και θα εκανε και κωλοτουμπες αναπαδες αλλα εχει χαρη που δεν ηθελα να προδοθω μπροστα σε ασχετο με το θεμα τρανς ανθρωπο
φυσικα και δεν υπαρχει περιπτωση να γαμησω σε μπουρδελο(το εχω κανει μια φορα στην ολγα πριν δεκα χρονια και απο τοτε δεν ξαναπατησα σε μπουρδελο ειμαι κατα της φασης γενικως)και ποσο μαλλον σε εκεινη την τρογλη
Τι δεν σου αρεσε η κοπελα στο Sexy Secret ?
Για να φας παπουτσι απο την Ολγα κατι δεν παει καλα
Σε ειχα και ειδικο Τρανσολογο και σε αυτα με απογοητευσες :S
και στο πιτσιρικη τι σου δωσε κοκο (προγραμμα καλο ) εσυ ή ο φιλος σου και περασες καλα με την γυφτο-βουλγαρα απο το Σαντασκυ ?
Αμα εχεις και καμια 10 χρονια να πας στα μπουρδελα και εισαι κατα της φασης τοτε αλλαζει το θεμα φιλε . :S
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Mega Alefante λες να ξαναφεραν την γυφτο-βουλγαρα και να αλλαξαν και τσατσα . (Σεξυ Σεκρετ )ποια κοπελα ρε κουκλακι στο sexy secret να πουμε σαν τον σουκλακο το συγχωρεμενο σε θυλυκη μορφη ηταν αυτη ρε
Για μια ( Γυφτσα -Ρομα- Βουλγαρα )απο οτι με ειπε η τσατσα ηταν πριν φερουν την Αντζελα (Ελληνιδα) , την ειδαν και μελη του φορουμ και γραψαν κατι , πριν ανοιξη καλα καλα το μαγαζι , αμα την ξαναφερε ο ιδιοκτητης μεγια του με χαρα του τι να πω :S
Εγω οταν θα ξαναπαω θα τσεκαρω να δω ;)
Δηλ. Τζαμπα και η διαφημηση σε ολη την πολη των Σερρων που κανε ο ιδιοκτητης τετοια μονο στην επαρχια γινοντε τι να πω :S
Φερνουν μια καλη και μετα τα κανουν θαλασσα . :S
Οπως στο 2ο Σερρων , ειχαν την πιπινα την καλη , εφυγε και αυτη :S
Μονο εμφανιση εχει η Αντριαννα απο το 2ο Σερρων , στο κρεβατι τεμπελα .
Οσο για την Ολγα τι να πω εσυ την ξερεις πιο καλα ευχομε να τα βρητε και να
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Στις Σερρες χτες 4-08-2013 καταδρομη μετα τις 23,30 το βραδυ .
1ο Σερρων :ανοιχτα ηταν , βαρεθηκα να μπω μεσα , καποιος πελατης που μολις βγηκε , με ειπε η ιδια ειναι δεν αλλαξε :S
2ο Σερρων :Αντριαννα Ρουμανα μια απο τα ιδια :S
3ο Σερρων :Ολγα ;)
4ο Σερρων : Μονικα Βουλγαρα , με κανε εντυπωση πολυ συμπαθητικη μου φανηκε στην υποδοχη , δεν κατεθεσα την επομενη φορα την εχω στο στοχαστρο
5ο το Στουντιο Σεκρετ : δεν πηγα την επομενη , που θα παω εχω και νεα για την Αντζελα
1ο Σερρων :ανοιχτα ηταν , βαρεθηκα να μπω μεσα , καποιος πελατης που μολις βγηκε , με ειπε η ιδια ειναι δεν αλλαξε :S
2ο Σερρων :Αντριαννα Ρουμανα μια απο τα ιδια :S
3ο Σερρων :Ολγα ;)
4ο Σερρων : Μονικα Βουλγαρα , με κανε εντυπωση πολυ συμπαθητικη μου φανηκε στην υποδοχη , δεν κατεθεσα την επομενη φορα την εχω στο στοχαστρο
5ο το Στουντιο Σεκρετ : δεν πηγα την επομενη , που θα παω εχω και νεα για την Αντζελα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Χθες πηγαμε στο σεξυ συκρετ ηταν κλειστο..
στα αλλα οι κοπελες ιδιες....δν μπηκαμε σε καμια
η κατασταση ειναι απελπιστικη στα σερρας... :S :S :S :S :S :S :S :S
στα αλλα οι κοπελες ιδιες....δν μπηκαμε σε καμια
η κατασταση ειναι απελπιστικη στα σερρας... :S :S :S :S :S :S :S :S
MaximTsigalko7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 286
- Πόντοι
- 601
Μπουρδέλα και κωλόμπαρα στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι απελπιστικά λόγω της παρουσίας μπάζων που εν πολλοίς δεν τις πηδάνε ούτε στις χώρες προέλευσής τους.