Νέα

Μπουρδέλα στας Σέρρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΣΙΚΡΕΤ ΟΝΤΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ 30 ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑΑ :S :S :S :S :S :S :S
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΕΚΕΙ ΣΤΟ 2 ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΙ
ΚΑΙ ΣΤΟ 1ο ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΤΙΤΣ :tits2: :tits2: ΜΕΤΡΙΑ Κ ΑΥΤΗ..Τ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Δεν ειναι αυτη απο το 2ο Σερρων . Για μια αλλη Αντριαννα , αμα ηταν αυτη που ειχε κατασκηνωσει απο περσι ,  θα φευγα  :badair:
Στο 2ο ηταν μια Βανεσα αλλη Ρουμανα μελαχρινη με τιτς  :tits2: για χουφτωμα  .

Μαλλον καθε βδομαδα τις αλλαζουν το Σεκρετ και το 2ο ετσι φαινετε γινετε τα τελευταια ΣΚ.Ολο αλλαγες.

Αρα ξαναφερε αλλη με μικρα τιτς  τ :tits2: :tits2: 2ο Σερρων ΣΚ θα γινει η νεκροψια  :grin:
Το 1ο ηταν κλειστο το ΣΚ . Τα δυο αυτα ανηκουν σε εναν ιδιοκτητη οποτε μια εδω μια εκει πανε αλλαζουν που και που  ;)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Σάββατο βράδυ   5 -10 – 2013  γύρω στις  19,30  η ώρα  στα μπου των  Σερρών.

1ο  Σερρών  Η Ρένα  μια Ελληνίδα μελαχρινή  1,60 μ.  γύρω στα 25 χρονών με μικρό αλλά καυλιάρικο  τιτς . Όλα τα κάνει  αλλά κωλο δεν δίνει .  Καλή είναι   στο κρεβάτι  .Ηταν από  Παρασκευή απόγευμα στις Σέρρες
2ο Σερρών Η Ροξανα από Τσεχία 1,70μ ,  ξανθιά με μεγάλα τιτς , γυρω στα 30 χρονων ,  τατουάζ στο σώμα ήταν από  Παρασκευή απόγευμα στις Σέρρες . Θα  μείνει  λέει  μόνιμα  η τσατσα . Εύχομαι  Αμήν.

Υ.Γ. στο δωμα με ειπε οτι τι φωναζουν και Αλεξανδρα .

Κάνει τα πάντα  θα περάσετε τέλεια  μέχρι και κωλο δίνει  .

Αν θα μου ρωτούσατε    πιο  συχνά  πια θα περνες  θα σας ελεγα  την Ροξανα  .  7 φορες την  Τσεχα 3 την Ελληνίδα  όχι ότι υποτιμούμε  την Ρένα  .

3ο Σερρών
Η Ολγα
4ο Σερρών – Αναμονή καινούργιας κοπέλας .

Στούντιο Σεκρετ   Η Αντριάνα  Ισπανίδα  και γω περίμενα την Νύφη μου   :smitten: την Μαρίνα  έκανα την  μαλακια  που δεν πήρα τηλ.  πριν  πάω  τζάμπα τα χλμ.

Δράμα δεν πήγα  γιατί  η Ροξανα από το  2ο Σερρών   ξεπέρασε  την Σισσυ στα γούστα .

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
1ο Σερρών .

Σάββατο βράδυ   5 -10 – 2013  γύρω στις  19,30  η ώρα  στα μπου των  Σερρών.

Ρένα Ρένα μου γλυφες τον πουτσο μου σαν καραμέλα.

περιγραφή της κοπέλας

Η Ρένα  μια Ελληνίδα μελαχρινή  1,60 μ.  γύρω στα 25 χρονών με μικρό αλλά καυλιάρικο  τιτς . Όλα τα κάνει  αλλά κωλο δεν δίνει .  Καλή  είναι   στο κρεβάτι , ένα 8 αρι θα την έδινα.

Τσατσα  ευγενική  καθαρός χώρος  παρκινγκ  βρήκα  άνετα.

Τιμές θα συνεοηθητε  με την τσατσα . Αρχίζει  από 30 ευρώ το απλό .

Δεν είχε  πελάτες  εκείνη  την ώρα.
Προκαταρτικά καλά θα λεγα δεν δαγκώνει της ρώγες απλά σε γλύφει όλο το κορμί και μετά σε γλύφει και τις μπάλες .
Με κάνε σπέσιαλ 69 με άφηνε να χαϊδεύω  με τα  δάκτυλα στην κλειτορίδα  στο μουνακι .
Καθαρό μουνακι να χορταίνεις να το γλύφεις έγλυψα φυσικά και τα τιτς   δίχως να με πει ποναει σαν τις άλλες .
Και το πιο ωραίο ήταν το καραμπαλινκ 10+ !
Το μόνο μείον  δεν δίνει κωλο. Δεν αφήνει φιλιά μόνο στα μάγουλα.
Παραμονή στο δώμα στα 15 λεπτά με βρήκε το ευαίσθητο σημείο και με κάνε να χύσω γρήγορα. Πραγματικά που δεν το περίμενα από την Ρένα  .
Αυτά σε γενικές γραμμές θα λεγα είναι ένα λαιτ σβεετ πιπίνι !
Μπαίνω στο δωμάτιο ξεντύνομαι με την ησυχία μου ξαπλώνω και περιμένω έρχεται μετά το κορίτσι χαμογελώντας Αφού συστηθήκαμε άρχισε τα προκαταρτικά να με γλύφει όλο μου το σώμα να κατεβαίνει στις μπάλες και με κάνε το σπέσιαλ καραμπαλινκ . Έπειτα με βάζει τον πουτσο ανάμεσα στο μουνι  της και το τρίβει  και μετά με άφηνε να χουφτώνω και να γλύφω τους μικρούς  βυζους της.
Ύστερα γέρνει στην στάση 69 , έγλυφα το καθαρό μουνακι της και εναλλάξ έβαζα δάκτυλα  ολίγων  στο μουσκεμένο μουνακι της.
Η Ρένα εξακολουθούσε να με γλύφει σε αυτή ν την στάση  τον πουτσο μου δίχως στην αρχή  καπότα και τις μπάλες μου και με τρόπο με πέρασε την καπότα για το  γαμησι .
Μετά αλλάζουμε στάση ανεβαίνει από πάνω μου εγώ πιάνω τους βυζους της και με τις βάζει πάνω στο πρόσωπο να τα γλύφω έπειτα αλλάξαμε στάση ιεραποστολικό και πλάγια εκεί χούφτωνα την κωλαρα της. Μετά γυρνά ξανά στην στάση 69 να με αφήνει να γλύφω το καυλωμένο μουνακι της να περιεργάζομαι εναλλάξ με τα δάκτυλα την κλειτορίδα της  και αυτή να με κάνει με πιο πολύ πάθος το καραμπαλινκ και να με ξανάπαιρνε  πίπα μέχρι που χυσα στο στόμα της φυσικά μες στην καπότα .
Χαμογέλασε και με είπε όλα εντάξει μωρό μου . Φιληθήκαμε στα μάγουλα μόνο. Όλα οκ. της είπα και με αποχαιρέτισε ευγενικά.
Θα ξανατιμήσω  όσο  θα νε  φυσικά  στις Σέρρες  .

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
2ο Σερρών

Big Breast Amateur Girls 1&2

Η Ροξανα η  αλλιώς και  Αλεξάνδρα  την  λένε  (Alexadra)      ,  από Τσεχία  1,70μ ,  ξανθιά με μεγάλα τιτς  :tits2: τατουάζ στο σώμα,  γύρω 30 χρονών,  ήταν από  Παρασκευή απόγευμα στις Σέρρες . Θα  μείνει  λέει  μόνιμα  η τσατσα . Εύχομαι  Αμήν. :priest:
Κάνει τα πάντα  θα περάσετε τέλεια  μέχρι και κωλο δίνει  .

Υπηρεσίες κοπέλας .

- ακαποτο τσιμπούκι  ,με τριβε τον πουτσο μου στο μουνι της , γλυφοκωλι  με καν ε  και  την  έκανα  ,  69 , ισπανικό ,  καραμπαλινκ και κωλο και όλα δίχως βιασύνη !

Τιμές θα συνεοηθητε  με την τσατσα . Αρχίζει  από 30 ευρώ το απλό .

Πέρασα  την μια φορά με το απλό  ήταν  τόσο καλή που  μετά ξανακαυλωσα  ,  αφού εκανα μια βόλτα  μέσα στην πόλη , ξαναπήγα  και την γαμησα και τον κωλο της .

Μέσα ο χώρος είναι πεντακάθαρος η κοπέλα πεντακάθαρη .

Προκαταρτικά  σαν  να  γαμουσα  καμία  πορνο  - σταρ ,  δίχως  υπερβολές  δοκιμάστε  και με το απλό  με 30 ευρώ  και θα ξαναπάτε  .  Στο κρεβάτι άρχισε να με γλείφει και να με τσιμπά  τις ρώγες  να με γλύφει  στα αυτιά  μου και να με λέει ψιθυριστά  καυλιάρικα  λογάκια  της  και με άρχισε να με κάνει τέλειο ακαποτο τσιμπούκι με κανε και σπέσιαλ καραμπαλινκ .

Μετά με άφησε να γλύψω το μοσχομυριστο μουνακι της και αυτή συνέχιζε το ακαποτο τσιμπούκι. Ενώ έβαζα δάκτυλα στην κωλοτρυπιδα της με ρώτησε αν θέλω μετά να την γαμησω το κωλαρακι της . Δεν αρνήθηκα της είπα πρώτα μουνακι και μετά στο κωλο.
Κράτησε αρκετή ώρα . Έπειτα με φόρεσε το σκουφάκι και κάναμε διάφορες στάσεις έπειτα έκατσε και στα 4 να την γαμησω τον κωλο της. Βογκούσε τις άρεσε πολύ.

Μετά με είπε κάτσε εσύ από κάτω με βγάζει την καποτα και με λέει θέλω να χύσεις πάνω μου. Με γλυφε τις μπάλες με τσιμπούσε τις ρώγες μου με το ένα χέρι της ώσπου έχυσα πάνω στα  βυζιά  :tits2: της .

Η Ροξανα  κάνει σωστά την δουλειά της .

Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

gipas78

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά καλά λένε όπου ακούς πολλά κράτα μικρό καλάθι.... Δε λέω καλή η ροξάνα λυσάρα αλλά οχι όπως περίμενα....

papgeorge8888

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι ενοεις οταν λες για την Ροξανα οτι δεν ηταν αυτο που περιμενες?Ρωταο γιατι λεω να την επισκευτο σημερα.

gipas78

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι ενοεις οταν λες για την Ροξανα οτι δεν ηταν αυτο που περιμενες?Ρωταο γιατι λεω να την επισκευτο σημερα.
Κατ΄αρχήν συγνώμη για την καθυστέριση τησ απάντησης... Ενοώ φίλε μου οτι  ούτε μπάλεσ έγλυψε ούτε δάχτυλα δεχόταν ούτε όλα αύτα που πειέγραψε ο "μεγας" αγωνιστής Κουκλάκης...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Κατ΄αρχήν συγνώμη για την καθυστέριση τησ απάντησης... Ενοώ φίλε μου οτι  ούτε μπάλεσ έγλυψε ούτε δάχτυλα δεχόταν ούτε όλα αύτα που πειέγραψε ο "μεγας" αγωνιστής Κουκλάκης...
Συναγωνιστη Γιπας , εγω περιεργαψα  , την εμπειρια μου τι μου προσφερε η κοπελα , τωρα αν σε σενα λογω οικονομικου , δεν στα εκανε , ή , για οποιαδηποτε αλλο λογο αυτη το εκρινε και στο μουνι της δεν ειμαι καθε μερα να ξερω τι χει , ουτε στο μυαλο της , τι διαθεση ψυχολογια ειχε εκεινη την μερα. Παντως με το απλο ,  ουτε μπαλες σου γλυφει ουτε δακτυλα σε αφηνει ,  να το ξεκαθαριζομαι αυτο.
Με στεναχωρεσες για αυτο που παθες  :S

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Σαββατο βραδυ 27 10 2013 στα μπου των Σερρων

1ο Σερρων : Η Ρενα
2ο Σερρων:  Η Ρωξανα
3ο Σερρων:  Η Ολγα
4ο Σερρων : Η Μονικα ξαναγυρισε εδω και 2 βδομαδες ,  καταθεση ( κριτικη εχω να μην γραφω τα ιδια )

Στουντιο Σεκρετ : NEW Girl : Μια Ελληνιδα Κερκυραια/Ιταλιδα Η Μαρια

Τιμες λογικες  ;) Καλη ειναι για το απλο , τα αλλα προγραμματα δεν τα δοκιμασα τα χαλαρωτικα . :grin:
Ηθελε η τσατσα να με χωσει στο τζακουσι με 100 ευρω αντι 130 ευρω με 2  :zfuck:
Δεν δινει κωλο ουτε καραμπαλινκ ουτε ελευθερο στοματικο .

Απο κει ταξιδι Βουλγαρια μονο στα καζινο  :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Σαββατοβαρδο 2-11-2013 μετα τις 21,00 στα ροζ σπιτακια των Σερρων.

1ο Σερρων : Η Ρενα εχει περιοδο αντικατεστησε η Τζουλη
2ο Σερρων: Η Ρωξανα
3ο Σερρων: Η Ολγα
4ο Σερρων : Η Μονικα

Το Στουντιο Σεκρετ ηταν κλειστο το ΣΚ.

Καταθεση στην Ρωξανα και στην Μονικα .

Η Ρωξανα δεν ειναι οπως την 1η φορα δικιο ειχε ο Γυπας μη μη αρχισε και αυτη ... :S
Η Μονικα και αυτη αρχισε τα μη μη ...
Η Τζουλη τα γνωστα ...

κριτικες εχω απλα σας περιεγραψα τα αρνητικα αυτη την φορα  :S

Υ.Γ.
Σαββατο βραδυ 27 10 2013 στα μπου των Σερρων (ηταν μετα τις 00,00 η ωρα Σαββατο προς Κυριακη )

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Πηγα χτες μια βολτα το βραδυ 13.11.2013  στις Σερρες στα μπουρδελα ...

τα ιδια μανωλιο τα ιδια μανωλακι δεν εχει και τιποτα καινουργιο και καλο  :S

papgeorge8888

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Sexy secret επισκεψη σαββατο βραδυ κατα της 21.00.Καινουργια κοπελα Αννα απο ρουμανια γυρο στα 35 προσοπω μετριο σωμα αρκετα καλα γυρο στο 1,70 υψος στηθος 3αρι αρκετα μαλακο αλλα σειχνει ωραιο κολαρακι πολυ ωραιο κανει και πρωκτικο με 100 ευρο.Πηρα το προγραμα των 60 ευρω με 69 αλλα πιπα με προφυλακτικο.Στα του αγωνα πολυ καλη αφηνει να πιασεις παντου απλα δε μιλαει καθολου μονο αναστεναζει.Ειναι αρκετα σημετοχικη και γενικα περασα καλα της βαζω ανα γενικο βαθμο 7 στα 10.Αν καποιος αλλος φιλος παει ασ μας πει πως περασε.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Sexy secret επισκεψη σαββατο βραδυ κατα της 21.00.Καινουργια κοπελα Αννα απο ρουμανια γυρο στα 35 προσοπω μετριο σωμα αρκετα καλα γυρο στο 1,70 υψος στηθος 3αρι αρκετα μαλακο αλλα σειχνει ωραιο κολαρακι πολυ ωραιο κανει και πρωκτικο με 100 ευρο.Πηρα το προγραμα των 60 ευρω με 69 αλλα πιπα με προφυλακτικο.Στα του αγωνα πολυ καλη αφηνει να πιασεις παντου απλα δε μιλαει καθολου μονο αναστεναζει.Ειναι αρκετα σημετοχικη και γενικα περασα καλα της βαζω ανα γενικο βαθμο 7 στα 10.Αν καποιος αλλος φιλος παει ασ μας πει πως περασε.
Χαλια μαυρα  :S τζαμπα το 60αρι  :S
Για  τον πουτσο καβαλα είναι η ΑΝΝΑ Ρουμανα στο Σεκρετ  , γλυφωμουνι του  5λεπτου  και κοιτα να σε ξεπεταξει με το ρολοι  ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ένα 10λεπτο. Μονο στο σωμα ΑΞΙΖΕΙ , από υπηρεσια κοπελας  ένα  3 με το ζορι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πηγαμε στις 6 δεκεμβριου ονομαστικη ειχε ενας φιλος!!να γιορτασει το παιδι!!!
μαυρα χαλια ολες μου φανηκαν αλλα ο φιλος μ ηταν αποφασισμενος να μπει και μπηκε στο δευτερο με τα τζακουζια.ηταν μια ξενη εκει δν ξερω ονομα αλλα μαυρα χαλια ηταν κοιτουσε να τον ξεπεταξει κ ολο ειρωνεια ηταν λεει τσαμπα το 30ευρω.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:βγειτε εξω γνωριστε κανονικες και αφηστε τις αχρηστες εκει μεσα να θυμωνουν επειδη δν παταει κανεννας
ριξτε μαυρο σ οικους των σερρων!!!
και να πεσουν οι τιμες στο 20αρικο για αρχη με τετοια μπαζα και συμπεριφορα!!μη πω και στο 15αρι!!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Πηγαμε στις 6 δεκεμβριου ονομαστικη ειχε ενας φιλος!!να γιορτασει το παιδι!!!
μαυρα χαλια ολες μου φανηκαν αλλα ο φιλος μ ηταν αποφασισμενος να μπει και μπηκε στο δευτερο με τα τζακουζια.ηταν μια ξενη εκει δν ξερω ονομα αλλα μαυρα χαλια ηταν κοιτουσε να τον ξεπεταξει κ ολο ειρωνεια ηταν λεει τσαμπα το 30ευρω.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:βγειτε εξω γνωριστε κανονικες και αφηστε τις αχρηστες εκει μεσα να θυμωνουν επειδη δν παταει κανεννας
ριξτε μαυρο σ οικους των σερρων!!!
και να πεσουν οι τιμες στο 20αρικο για αρχη με τετοια μπαζα και συμπεριφορα!!μη πω και στο 15αρι!!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon:
Οντως πολυ ειρωνεια τι νομιζουν οτι εχουμε καμια μηχανη που κοβει ευρα .  :grin:
Ασε που εκλαψα και την βενζινη ηθελα να πηγαινα Δραμα αλλα και εκει δεν ακουσα τιποτα . :S
Επαρχια εσβησε  :S εκτος και φερουν καλά κομματια.

Καλες γιορτες συναδελφοι , αν ακουσο τιποτα καλο εως τα Χριστουγεννα ,  θα σας ενημερωσω .

xose mparozo2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εκανα μια βολτα τις προαλλες και πηγα σε εκεινο που ειναι απεναντι ακριβως απο το στρατοπεδο.βρωμοκοπουσε μεσα σκατα.δε ξερω αν επαιζε κατι με την αποχετευση αλλα δε μπορεσα να κατσω μεσα ουτε για να περιμενω να δω τη κοπελα..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
:rockon: :rockon: :rockon:
Οντως πολυ ειρωνεια τι νομιζουν οτι εχουμε καμια μηχανη που κοβει ευρα .  :grin:
Ασε που εκλαψα και την βενζινη ηθελα να πηγαινα Δραμα αλλα και εκει δεν ακουσα τιποτα . :S
Επαρχια εσβησε  :S εκτος και φερουν καλά κομματια.

Καλες γιορτες συναδελφοι , αν ακουσο τιποτα καλο εως τα Χριστουγεννα ,  θα σας ενημερωσω .
Κουκλακης ακομα βενζινη καις?υγραεριο  φιλε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μαυρα χαλια τα σπιτακια παντως πηγαμε κ χθες τα ιδια παλι...............

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Κουκλακης ακομα βενζινη καις?υγραεριο  φιλε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μαυρα χαλια τα σπιτακια παντως πηγαμε κ χθες τα ιδια παλι...............
ακομα Βενζινη αμολυβδη Κωστακη . :grin: :grin: :grin: :grin:
Στο αλλο απεναντι απο τα στρατοπεδα το 1ο Σερρων , ακομα  μυριζε που πηγες ?  :shit: :shit: :shit: μας πληροφορει  ο σωτηρης  :2funny: :2funny: :2funny:
Μπορει να κατεβω αυτο το ΣΚ να μαζεψω κανα ευρουλακι αλιως μετα τα Φωτα  :grin:

xose mparozo2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ξενερωμα μεγαλο...οποια γκομενα και να εβγαινε μου ηρθε τοσο εμετος που θα ξερνουσα πανω της

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Παιδια κανενα νεο απο τ σπιτακια των σερρων.εχουμε να παμε απο αρχες δεκεμβριου
Αλλαξε τιποτα η τα ιδια χαλια?