Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 870K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πρωινή καταδρομική στα τσαρδια των Τρικάλων

1) Στο σπιτακι προς Πύλη,κλασσικα η βυζαρου Ελλη (θα ανοιγε περιπου μετα τις 12:30)...ειχε γενικη καθαριοτητα.
2)Στο σπιτακι προς Λάρισα κλασσικα η Μιρελα (εδω εγινε κ καταθεση σε προγραμμα 50 αρικο-κριτικη αργοτερα)
3)στο σπιτακι προς Καρδιτσης δεν πηγα,αλλα λογικα θα ηταν η γνωστη Μιλφ Γερμανιδα...
4)στο σπιτακι προς Καλαμπακα επισης δεν πηγα γιατι ηταν νωρις κ ως γνωστο ανοιγει μετα τις 12 με 12:30 μιση

Καταθεση σε Μιρελα ,με προγραμμα αυτην την φορα,θα ειναι μεχρι 20 Δεκεμβρη εδω,μετα οφφ λογω Εορτών...
στα τσαρδια δεν ειχε κοσμο,πολυ ομως κινηση στο δρομο,με βημα σε καποια σημεια σημειωτων.
Η βενζινη κυμαινεται απο 1.48 εως 1.56 ,ελευθερη αγορά εχουμε κ ο καιρος ηταν συννεφιασμενος...επισης τα τζαμπο ηταν φισκα στον κοσμο,οι νεο-Ελληνες αγοραζανε στα κακομαθημενα βλασταρια τους οτι τους καυλωνε...Αυτα.

Επιτέλους...ο φίλος μου ο @dimmits...επέστρεψε δυναμικά.... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Ένας αληθινός μύστης.... :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:rockon: :rockon: :rockon:
εγραψα κ στο αλλο θρεντ συμβουλη...μιλαω με γριφους/ ;)

Μόνο πες,αν παίξανε γλωσσόφιλα και γλυφοκωλάδες...στο σημερινό  :fuck2: :fuck2: :fuck2:.... :grin:

99763_1387053343.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μόνο πες,αν παίξανε γλωσσόφιλα και γλυφοκωλάδες...στο σημερινό  :fuck2: :fuck2: :fuck2:.... :grin:

99763_1387053343.jpg
γλυφο-κωλαδα οχι,μονο φιλια,κανα δυο με γλωσσα... :grin:
για να πω την πασα αληθεια,στο 50 αρι αξιζει κυριως το γυμνο τσιμπουκι που κανει...καμμια σχεση με το καποτέ που κανει στο απλο προγραμμα....κατα τα αλλα δεν τρελαθηκα ιδιαιτερα.
Θα τα γραψω σε λιγο αναλυτικα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γλυφο-κωλαδα οχι,μονο φιλια,κανα δυο με γλωσσα... :grin:
για να πω την πασα αληθεια,στο 50 αρι αξιζει κυριως το γυμνο τσιμπουκι που κανει...καμμια σχεση με το καποτέ που κανει στο απλο προγραμμα....κατα τα αλλα δεν τρελαθηκα ιδιαιτερα.
Θα τα γραψω σε λιγο αναλυτικα.

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η τζουλια η γερμανιδα θα ειναι μεχρι 21/12 μαλλον μου ειπε και μετα θα γυρισει απο τελη φλεβαρη

στο  ενδιαμεσο ισως παιξει καποια αλλαγη στο σπιτακι της οδου καρδιτσης

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
η τζουλια η γερμανιδα θα ειναι μεχρι 21/12 μαλλον μου ειπε και μετα θα γυρισει απο τελη φλεβαρη

στο  ενδιαμεσο ισως παιξει καποια αλλαγη στο σπιτακι της οδου καρδιτσης
μακαρι.
μεχρι 20/12 θα ειναι η Μιρελα στο αλλο,αν σε ενδιαφερει.

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Στη χοτ βίλλα ξανά η Λάουρα, 24 ετών (είμαι σίγουρος πως την προηγ. φορά είχε πει 22... ;)). Πολύ Αδύνατη αλλά ιδιαιτέρως στενό μουνάκι που το χαίρεσαι πραγματικά. Βυζάκι μηδέν εις το πηλίκο, πρόσωπο χμ, μέτριο. ;)

Να ρωτήσω λίγο τους συναγωνιστάς Τρικάλων - Καρδίτσας, καθώς περίμενα ήταν άλλος τύπος που περίμενε κι αυτός και πιάσαμε την κουβέντα. Μου είπε πως έχει κονέ για κοπέλες που έρχονται στο χώρο σου, μου έδειξε και φωτό κτλ. Έχει ασχοληθεί κάποιος με το θέμα;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Λαουρα σε Χοτ Βιλα.
Σημερα μετρια πραγματα...εβαλε κ λαθος την καποτα (κρατησε αερα) μετα προσπαθουσε με την καποτα φορεμενη να αφαιρεσει τον αερα απο το τσουτσουνι μου.... :S :S...γαμησετα
ιεραποστολικο κ πισο-κωλλητο δεν στηνοτανε καλα σημερα,στηνοταν χαμηλα,με το ζορι μπορεσα κ τελειωσα...μετρια προς κακη καταθεση στο συνολο της. :zfuck:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λαουρα σε Χοτ Βιλα.
Σημερα μετρια πραγματα...εβαλε κ λαθος την καποτα (κρατησε αερα) μετα προσπαθουσε με την καποτα φορεμενη να αφαιρεσει τον αερα απο το τσουτσουνι μου.... :S :S...γαμησετα
ιεραποστολικο κ πισο-κωλλητο δεν στηνοτανε καλα σημερα,στηνοταν χαμηλα,με το ζορι μπορεσα κ τελειωσα...μετρια προς κακη καταθεση στο συνολο της. :zfuck:

Α,καλά.... :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Νεα αφιξη στο χ στουντιο αλλα δεν γαμησα

Ενα πιπινι καινουριο στην δουλεια μαυρομαλλικο κοντο αδυνατο με κωλαρα με κυτταριτιδα αδιαφορο ως παρουσια
Δεν τολμησα το κασκαντεριλικι και δεν ρωτησα προγραμματα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Νεα αφιξη στο χ στουντιο αλλα δεν γαμησα

Ενα πιπινι καινουριο στην δουλεια μαυρομαλλικο κοντο αδυνατο με κωλαρα με κυτταριτιδα αδιαφορο ως παρουσια
Δεν τολμησα το κασκαντεριλικι και δεν ρωτησα προγραμματα
κ καλα εκανες...ας φερουν μια της προκοπης να μαζεψουν ολο το χαρτι...αλλιως δεν περισσευουν...φτανει που μας πιανουν τον κωλο επαρχια...ας φερουν κανα busty τουμπανο επιτελους.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
κ καλα εκανες...ας φερουν μια της προκοπης να μαζεψουν ολο το χαρτι...αλλιως δεν περισσευουν...φτανει που μας πιανουν τον κωλο επαρχια...ας φερουν κανα busty τουμπανο επιτελους.

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: στην επαρχια τυπε

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Νέα άφιξη στη χοτ βίλλα, τι γίνεται τελευταία; Κάθε βδομάδα και άλλη, και όλες μικρές!  :tits:

Έλενα από Ρουμανία,27 ετών, μελαγχρινή με μακρυά μαλλιά, σώμα αδύνατο, νορμάλ, όχι σαν τα στυλάρια, έχει τα κιλάκια της στην κοιλιά και την κωλάρα της. Βυζάκια έχει μεγαλούτσικα τεσσάρι, πεσμένα παρά τα 27. Ψηλή μου φάνηκε. Έχει ένα χρόνο στο Ελλάδα και λίγο μιλάει ελλήνικος. Πρόσωπο μέτριο ως άσχημο. Δεν ενημερώνω για προγράμματα διότι κατευθείαν παίρνω το απλό μιας και το μόνο που ψάχνω είναι να ξεκαβλώσω,  :grin:

30 ευρουδάκια - όπως πάντα το απλό. Άμαθη, πίπα πολύ επιφανειακή αν και έγλυψε και αρχιδάκια. Στάση μία, ιεραποστολική, ήθελε να μη τη ζορίσω πολύ και μου έβαλε και απέξω από το προφυλάκτικό κρέμα. Κάνα 5λεπτο με αρκετή συμμετοχή από αυτήν και τελείωμα στη στενή μουνάρα της.

Ενα παράπονο από την τσατσόγρια, τηλεφωνώ συχνά για να μάθω αν έχει έρθει καινούργια γιατί σαν το νέο αίμα δεν υπάρχει και σήμερα μου νευρίασε στο τηλέφωνο. Όταν πήγα της τα έψαλα, δε μπορεί να ακουμπάμε τα ευρουδάκια μας κάθε εβδομάδα, να κάνουμε και τα χιλιόμτερα και να μην σου λέει ούτε πια κοπέλα είναι στο τηλέφωνο. Αν είχα άλλες επιλογές δεν θα ξαναπήγαινα αλλά ας όψετε η Καρδίτσα....
:rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom