Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 872K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Νέα άφιξη στη χοτ βίλλα, τι γίνεται τελευταία; Κάθε βδομάδα και άλλη, και όλες μικρές!  :tits:

Έλενα από Ρουμανία,27 ετών, μελαγχρινή με μακρυά μαλλιά, σώμα αδύνατο, νορμάλ, όχι σαν τα στυλάρια, έχει τα κιλάκια της στην κοιλιά και την κωλάρα της. Βυζάκια έχει μεγαλούτσικα τεσσάρι, πεσμένα παρά τα 27. Ψηλή μου φάνηκε. Έχει ένα χρόνο στο Ελλάδα και λίγο μιλάει ελλήνικος. Πρόσωπο μέτριο ως άσχημο. Δεν ενημερώνω για προγράμματα διότι κατευθείαν παίρνω το απλό μιας και το μόνο που ψάχνω είναι να ξεκαβλώσω,  :grin:

30 ευρουδάκια - όπως πάντα το απλό. Άμαθη, πίπα πολύ επιφανειακή αν και έγλυψε και αρχιδάκια. Στάση μία, ιεραποστολική, ήθελε να μη τη ζορίσω πολύ και μου έβαλε και απέξω από το προφυλάκτικό κρέμα. Κάνα 5λεπτο με αρκετή συμμετοχή από αυτήν και τελείωμα στη στενή μουνάρα της.

Ενα παράπονο από την τσατσόγρια, τηλεφωνώ συχνά για να μάθω αν έχει έρθει καινούργια γιατί σαν το νέο αίμα δεν υπάρχει και σήμερα μου νευρίασε στο τηλέφωνο. Όταν πήγα της τα έψαλα, δε μπορεί να ακουμπάμε τα ευρουδάκια μας κάθε εβδομάδα, να κάνουμε και τα χιλιόμτερα και να μην σου λέει ούτε πια κοπέλα είναι στο τηλέφωνο. Αν είχα άλλες επιλογές δεν θα ξαναπήγαινα αλλά ας όψετε η Καρδίτσα....
:rolleyes:
ωραιος. :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πηγα κ γω σημερα απο Βιλλα
καλη η Ρουμανα,το μονο που την χαλαει ειναι το μετριο προσωπο κ κυριως η μυτη
ωραια μαλακα μεγαλα κ πεσμενα βυζια με μεγαλες ρωγες,σωματακι αδυνατο ελαφρως αχλαδωτο.
σε λιγο γραφω κριτικη
κοσμο ειχε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ωραια μαλακα μεγαλα κ πεσμενα βυζια με μεγαλες ρωγες,σωματακι αδυνατο ελαφρως αχλαδωτο.

σε λιγο γραφω κριτικη
κοσμο ειχε.

Μύστη,κανά πιπίνι δεν έπαιζε...;
Εγώ γάμησα στυλιάρι/πιπίνι,εχθές...στα όρια της νευρικής ανορεξίας....και ανανεώθηκα... :grin:
Πολύ καύλα....μου είπε ότι έχω ωραίο πούτσο και καυλώνει μαζί μου.... :grin: :grin: :grin:
Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν γέλασα....έχει φάση η μικρή... :cum: :cum: :cum: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μύστη,κανά πιπίνι δεν έπαιζε...;
Εγώ γάμησα στυλιάρι/πιπίνι,εχθές...στα όρια της νευρικής ανορεξίας....και ανανεώθηκα... :grin:
Πολύ καύλα....μου είπε ότι έχω ωραίο πούτσο και καυλώνει μαζί μου.... :grin: :grin: :grin:
Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν γέλασα....έχει φάση η μικρή... :cum: :cum: :cum: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
οχι μπιλυ.
η προηγουμενη τυπισα ηταν σκινυ με ανυπαρκτο βυζι,αλλα η καινουργια τυπισα δεν επιπτει σε αυτην την κατηγορια
να σου πω την αληθεια θελω κανα busty Μιλφ να συνελθω
για σενα ειναι γνωστο οτι θελεις απεγνωσμενα στυλιαρια πιπινια να  :zfuck: :zfuck: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σε λιγο γραφω κριτικη
κοσμο ειχε.

μοιαζουμε?  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κριτικη ομως δεν εγραψες? :think:

Αφού την έχω ξαναπάρει την Αννούλα,άλλες 4 φορές και έχω κριτική ήδη....αν διαβάσεις τι έγραψα στην ενημέρωση...
Έχω και λινκ... :)

[move] ;) ;) ;)
;) ;) ;)
;) ;) ;)[/move]

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αφού την έχω ξαναπάρει την Αννούλα,άλλες 4 φορές και έχω κριτική ήδη....αν διαβάσεις τι έγραψα στην ενημέρωση...
Έχω και λινκ... :)

[move] ;) ;) ;)
;) ;) ;)
;) ;) ;)[/move]
τα διαβασα πριν αυτα,οκ  ;) :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
θελουμε πατρονες μιλφ κ γκουκαρ τσιμπουκομανες να ανανεωσουν τα λαϊκα τσαρδια της παραμεθωριου. :zfuck:
να γαμησει η εργατια ωριμα,υπεθυνα,στοργικα  :grin:

και φθηνα,τι ειναι αυτα τα 30-40 για απλο  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και φθηνα,τι ειναι αυτα τα 30-40 για απλο  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
ενα μπουφαν livergy τυπε

URL]]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ενα μπουφαν livergy τυπε

http://[URL unfurl="true"]www.lidl.de/de/asset/images/marke_livergy.png[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny:
αμα περασεις μετα απ βδομαδα οτι μενει το δινουν με 5 ευρω
ετσι εγω πηρα ενα μπουφαν λιβερτζυ με 5  :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:2funny: :2funny: :2funny:
αμα περασεις μετα απ βδομαδα οτι μενει το δινουν με 5 ευρω
ετσι εγω πηρα ενα μπουφαν λιβερτζυ με 5  :)
εδω δεν προλαβαινεις τυπε γιατι τα αρπαζουν οι γυφτοι... :grin: :grin:
ειδικα στο λιντλ που ειναι διπλα στα Κτελ,το αλλο ειναι λιγο πιο απομονωμενο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ενα μπουφαν livergy τυπε

http://[URL unfurl="true"]www.lidl.de/de/asset/images/marke_livergy.png[/img[/URL]]
[/quote]

Πήρα 2 μποξεράκια,6€..για να γαμάω στα λαϊκά μπουρδέλα.... :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom