Νέα άφιξη στη χοτ βίλλα, τι γίνεται τελευταία; Κάθε βδομάδα και άλλη, και όλες μικρές!
Έλενα από Ρουμανία,27 ετών, μελαγχρινή με μακρυά μαλλιά, σώμα αδύνατο, νορμάλ, όχι σαν τα στυλάρια, έχει τα κιλάκια της στην κοιλιά και την κωλάρα της. Βυζάκια έχει μεγαλούτσικα τεσσάρι, πεσμένα παρά τα 27. Ψηλή μου φάνηκε. Έχει ένα χρόνο στο Ελλάδα και λίγο μιλάει ελλήνικος. Πρόσωπο μέτριο ως άσχημο. Δεν ενημερώνω για προγράμματα διότι κατευθείαν παίρνω το απλό μιας και το μόνο που ψάχνω είναι να ξεκαβλώσω,
30 ευρουδάκια - όπως πάντα το απλό. Άμαθη, πίπα πολύ επιφανειακή αν και έγλυψε και αρχιδάκια. Στάση μία, ιεραποστολική, ήθελε να μη τη ζορίσω πολύ και μου έβαλε και απέξω από το προφυλάκτικό κρέμα. Κάνα 5λεπτο με αρκετή συμμετοχή από αυτήν και τελείωμα στη στενή μουνάρα της.
Ενα παράπονο από την τσατσόγρια, τηλεφωνώ συχνά για να μάθω αν έχει έρθει καινούργια γιατί σαν το νέο αίμα δεν υπάρχει και σήμερα μου νευρίασε στο τηλέφωνο. Όταν πήγα της τα έψαλα, δε μπορεί να ακουμπάμε τα ευρουδάκια μας κάθε εβδομάδα, να κάνουμε και τα χιλιόμτερα και να μην σου λέει ούτε πια κοπέλα είναι στο τηλέφωνο. Αν είχα άλλες επιλογές δεν θα ξαναπήγαινα αλλά ας όψετε η Καρδίτσα....