dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Πσσσσσσςςςςςς....
Πσσσσσσςςςςςς....
Γιατί δεν πήγες να γαμήσεις τη νέα κοπέλα...?Πρωινο περασμα απο το μαγαζι προς Λαρισα.
Η Μιρελα στις επαλξεις...σε σχεση με το καλοκαιρι που την πηρα εχει παρει εξτρα κιλα,τα οποια κατανεμηθηκαν κυριως στα βυζια της κ στη περιφερεια της.
Δεν τρελαθηκα κ δεν ειχαμε πασης φυσεως αεροπλανικα...μια γενικα οκ καταθεση,τιποτα παραπανω.
Αναλυτικα αργοτερα σε κριτικη.
τρεις φορες εχυσε το μπαζο ομως με την καταλληλη δοση πουτσας και γλωσσας.....και κανει μια πιπα ολα τα λεφταΓιατί δεν πήγες να γαμήσεις τη νέα κοπέλα...?
Αυτή,για μπάζο μου ακούγεται...
τρεις φορες εχυσε το μπαζο ομως με την καταλληλη δοση πουτσας και γλωσσας.....και κανει μια πιπα ολα τα λεφτα
Ξεκολλάτε ρε με τις φακλάνες... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα λεει ο μπιλυς !! πιπινακια βρε ! πιπινακια και ξερο ψωμι !!
γιατι χθες στραβωσα,τζαμπα πηγα μεχρι κει...θα μπορουσε να με δεχθει,αλλα με λεει ελα σε καμμια 1 1/2 ωρα,οποτε καλα κρασια///Γιατί δεν πήγες να γαμήσεις τη νέα κοπέλα...?
Αυτή,για μπάζο μου ακούγεται...
καλα απο πιπα,μονο σε βαλανο βεντουζαρει..ουτε μπαλες ,ουτε κορμο περιποιειται...απο πανω σημερα αρνηθηκε να ανεβει,μονο ιεραποστολικο...προβλεπε ρε μαν πολυ... :Sτρεις φορες εχυσε το μπαζο ομως με την καταλληλη δοση πουτσας και γλωσσας.....και κανει μια πιπα ολα τα λεφτα
γιατι χθες στραβωσα,τζαμπα πηγα μεχρι κει...θα μπορουσε να με δεχθει,αλλα με λεει ελα σε καμμια 1 1/2 ωρα,οποτε καλα κρασια///
απλα την προλαβα κ την ειδα την κοπελα...δεν λεει κ τιποτα εμφανισιακα,μαυρο μαλλι,φατσα απλα οκ κ σωμα με τα ρουχα οπως την ειδα μου φανηκε ζουμπουρλουδικο...αν μου την δωσει μπορει κ να παω,αλλιως γιοκ.
καλα απο πιπα,μονο σε βαλανο βεντουζαρει..ουτε μπαλες ,ουτε κορμο περιποιειται...απο πανω σημερα αρνηθηκε να ανεβει,μονο ιεραποστολικο...προβλεπε ρε μαν πολυ... :S
με τα δικα σου γουστα δεν θα πηδαγες καμμια εδω περα ρε.... δεν εχει στυλιαρια κ τετοια. ;)Καλά έκανες και την απαξίωσες την πρώτη....
Όσο για την κοπέλα που πήρες,τι να πω....τα έγραψες μόνος μύστη μου....
Α,ρε biily13....που τους χρειάζεται...
με τα δικα σου γουστα δεν θα πηδαγες καμμια εδω περα ρε.... δεν εχει στυλιαρια κ τετοια. ;)
αλλα γενικα επαρχια πεφτει κ ενας συμβιβασμος....εχει 5-6 κοπελες (μαζι με τις αλλαγες) κ καπου πρεπει να τον δωσεις....αλλιως χειρογλυκανη
ολοι εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο...κ μενα προσωπικα δεν ειναι η καλυτερη μου...ασε που δεν την ''παλευω'' με κινητα,μνματα,αγαπουλιαση κ τετοια..νιωθω εξω απο τα νερα μου. :SΤύπε,το πολύ πολύ...να γινόμουν κανονικός άνθρωπος...με γκόμενα κτλ...
Το έχω κάνει πολλές φορές,με μη ικανοποιητικά απότελέσματα πάντως...
μαν με γκομενα μονο κανονικος ανθρωπος δεν γινεσαι......μαλλον ειλωτας θα ελεγαΤύπε,το πολύ πολύ...να γινόμουν κανονικός άνθρωπος...με γκόμενα κτλ...
Το έχω κάνει πολλές φορές,με μη ικανοποιητικά απότελέσματα πάντως...
ολοι εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο...κ μενα προσωπικα δεν ειναι η καλυτερη μου...ασε που δεν την ''παλευω'' με κινητα,μνματα,αγαπουλιαση κ τετοια..νιωθω εξω απο τα νερα μου. :S
μαν με γκομενα μονο κανονικος ανθρωπος δεν γινεσαι......μαλλον ειλωτας θα ελεγα
Εμένα μου την σπάει το : -"Που είσαι τώρα"....? :S
Άστα διάλα,μαρή.....
;)
Η σημερινη κριτικη μου ειναι αφιερωμενη -εστω κ των υστερων-σε μπιλυ13.
Μια γιατι τιμηθηκε με αστερια κ μια γιατι εχει γενεθλια σημερα.
Μπιλυ ευχομαι τα καλυτερα.
www.sherv.net/] [/URL]
μπιλυτωρα που γερασες μην γιορταζεις γενεθλια μαν...χρονια πολλα και κυριως καλα.....