Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 870K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πρωινο περασμα απο το μαγαζι προς Λαρισα.
Η Μιρελα στις επαλξεις...σε σχεση με το καλοκαιρι που την πηρα εχει παρει εξτρα κιλα,τα οποια κατανεμηθηκαν κυριως στα βυζια της κ στη περιφερεια της.
Δεν τρελαθηκα κ δεν ειχαμε πασης φυσεως αεροπλανικα...μια γενικα οκ καταθεση,τιποτα παραπανω.
Αναλυτικα αργοτερα σε κριτικη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πρωινο περασμα απο το μαγαζι προς Λαρισα.
Η Μιρελα στις επαλξεις...σε σχεση με το καλοκαιρι που την πηρα εχει παρει εξτρα κιλα,τα οποια κατανεμηθηκαν κυριως στα βυζια της κ στη περιφερεια της.
Δεν τρελαθηκα κ δεν ειχαμε πασης φυσεως αεροπλανικα...μια γενικα οκ καταθεση,τιποτα παραπανω.
Αναλυτικα αργοτερα σε κριτικη.
Γιατί δεν πήγες να γαμήσεις τη νέα κοπέλα...? :zfuck:
Αυτή,για μπάζο μου ακούγεται... :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τρεις φορες εχυσε το μπαζο ομως με την καταλληλη δοση  πουτσας και γλωσσας.....και κανει μια πιπα ολα τα λεφτα :uglystupid:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τρεις φορες εχυσε το μπαζο ομως με την καταλληλη δοση  πουτσας και γλωσσας.....και κανει μια πιπα ολα τα λεφτα :uglystupid:

Ξεκολλάτε ρε με τις φακλάνες... :) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• Capture (2).PNG
    Capture (2).PNG
    334,2 KB · Εμφανίσεις: 23

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
γιατι χθες στραβωσα,τζαμπα πηγα μεχρι κει...θα μπορουσε να με δεχθει,αλλα με λεει ελα σε καμμια 1 1/2 ωρα,οποτε καλα κρασια///
απλα την προλαβα κ την ειδα την κοπελα...δεν λεει κ τιποτα εμφανισιακα,μαυρο μαλλι,φατσα απλα οκ κ σωμα με τα ρουχα οπως την ειδα μου φανηκε ζουμπουρλουδικο...αν μου την δωσει μπορει κ να παω,αλλιως γιοκ.

καλα απο πιπα,μονο σε βαλανο βεντουζαρει..ουτε μπαλες ,ουτε κορμο περιποιειται...απο πανω σημερα αρνηθηκε να ανεβει,μονο ιεραποστολικο...προβλεπε ρε μαν πολυ... :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γιατι χθες στραβωσα,τζαμπα πηγα μεχρι κει...θα μπορουσε να με δεχθει,αλλα με λεει ελα σε καμμια 1 1/2 ωρα,οποτε καλα κρασια///
απλα την προλαβα κ την ειδα την κοπελα...δεν λεει κ τιποτα εμφανισιακα,μαυρο μαλλι,φατσα απλα οκ κ σωμα με τα ρουχα οπως την ειδα μου φανηκε ζουμπουρλουδικο...αν μου την δωσει μπορει κ να παω,αλλιως γιοκ.

καλα απο πιπα,μονο σε βαλανο βεντουζαρει..ουτε μπαλες ,ουτε κορμο περιποιειται...απο πανω σημερα αρνηθηκε να ανεβει,μονο ιεραποστολικο...προβλεπε ρε μαν πολυ... :S

Καλά έκανες και την απαξίωσες την πρώτη....

Όσο για την κοπέλα που πήρες,τι να πω....τα έγραψες μόνος μύστη μου....
Α,ρε biily13....που τους χρειάζεται... :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Καλά έκανες και την απαξίωσες την πρώτη....

Όσο για την κοπέλα που πήρες,τι να πω....τα έγραψες μόνος μύστη μου....
Α,ρε biily13....που τους χρειάζεται... :2funny:
με τα δικα σου γουστα δεν θα πηδαγες καμμια εδω περα ρε.... :grin: :grin: δεν εχει στυλιαρια κ τετοια. ;)
αλλα γενικα επαρχια πεφτει κ ενας συμβιβασμος....εχει 5-6 κοπελες (μαζι με τις αλλαγες) κ καπου πρεπει να τον δωσεις....αλλιως  :bigdick: χειρογλυκανη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
με τα δικα σου γουστα δεν θα πηδαγες καμμια εδω περα ρε.... :grin: :grin: δεν εχει στυλιαρια κ τετοια. ;)
αλλα γενικα επαρχια πεφτει κ ενας συμβιβασμος....εχει 5-6 κοπελες (μαζι με τις αλλαγες) κ καπου πρεπει να τον δωσεις....αλλιως  :bigdick: χειρογλυκανη

Τύπε,το πολύ πολύ...να γινόμουν κανονικός άνθρωπος...με γκόμενα κτλ... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Το έχω κάνει πολλές φορές,με μη ικανοποιητικά απότελέσματα πάντως... :s&m_1:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Τύπε,το πολύ πολύ...να γινόμουν κανονικός άνθρωπος...με γκόμενα κτλ... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ολοι εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο...κ μενα προσωπικα δεν ειναι η καλυτερη μου...ασε που δεν την ''παλευω'' με κινητα,μνματα,αγαπουλιαση κ τετοια..νιωθω εξω απο τα νερα μου. :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαν με γκομενα μονο κανονικος ανθρωπος δεν γινεσαι......μαλλον ειλωτας θα ελεγα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

ολοι εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο...κ μενα προσωπικα δεν ειναι η καλυτερη μου...ασε που δεν την ''παλευω'' με κινητα,μνματα,αγαπουλιαση κ τετοια..νιωθω εξω απο τα νερα μου. :S

Εμένα μου την σπάει το : -"Που είσαι τώρα"....?  :S
Άστα διάλα,μαρή..... :grin:

μαν με γκομενα μονο κανονικος ανθρωπος δεν γινεσαι......μαλλον ειλωτας θα ελεγα

;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Η σημερινη κριτικη μου ειναι αφιερωμενη -εστω κ των υστερων-σε μπιλυ13.
Μια γιατι τιμηθηκε με αστερια κ μια γιατι εχει γενεθλια σημερα.
Μπιλυ ευχομαι τα καλυτερα. :rockon:

www.sherv.net/] [/URL]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπιλυ τωρα που γερασες μην γιορταζεις γενεθλια μαν...χρονια πολλα και κυριως καλα.....

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ας βοηθήσω και γω λίγο το δύσκολο έργο της ενημέρωσης.  Μια εντελώς ερασιτεχνική κριτική, μιας και είναι η πρώτη που γράφω :zfuck:
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα στη χοτ βίλα και την Μιχαέλα, η οποία είπε ότι είναι 22 ετών από Ρουμανία. Εμφάνιση κοπέλας πολύ μέτρια, μελαγχρινή με μακρυά μαλλιά, συμπαθητικό προσωπάκι, μπόλικα περιτά κιλά και αρκετά κοινωνική. Δεν μιλάει πολλά ελλήνικος. :grin:

Μπήκε με χαμόγελο και άρχισε τα φιλιά με σφιχταγγαλιάσματα. Μετά πίπα πολύ μέτρια και αυτήν, σταματούσε κάθε δύο δευτερόλεπτα, κοιτούσε δεξιά αριστερά  :huh: συνέχιζε. Είχε ένα συνεχές χαμόγελο μέχρι και χαζοχαρούμενης στο πρόσωπο που εμένα με ξενέρωσε.
Στάση μία ιεραποστολική, συμμετοχή από την κοπέλα και εδώ μέτρια. Χύσιμο έτσι όπως ήμασταν.
Μετά κουβεντούλα και φεύγοντας η τσατσά με πήρε παραέξω να με ρωτήσει με αγωνία πως μου φάνηκε σε τέτοιο ύφος λες και θα τη μάλωνε αν δεν ήταν καλή.  :rolleyes:

Προσωπικά τη θεώρησα άπειρη αλλά από την άλλη είμαι και γω άπειρος με τα μπουρδέλα οπότε σημειώστε Χ. :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom