Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 861K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αύριο λοιπόν...έχει εμυ...κατα πάσα πιθανότητα...

άντε γιατί έχουν μαζευτεί πολλά και πρέπει να ξεκαβλωσουμε :pipa1: και λίγο, μήπως και ξεχάσουμε τα προβλήματα...Η τσατσά πάντως ευγενέστατη στο τηλ., είναι ανοιχτά 3μμ- 3πμ...

Δυο ερωτησουλες:

1) είναι στο δρόμο για σοφάδες, σωστά;

2) Η Έμυ πόσων ''κυβικών'' είναι; βάλτε μια αντίστοιχη φώτο γυναίκας να κατατοπιστώ αν μπορείτε συναγωνιστές!!! ενω μου αρέσουν τα πιασίματα, δεν θέλω και υπερβολική πλαδαρότητα στο σώμα και στα πόδια (μόνο στα βυζιά μου αρέσει...)

Ευχαριστώ παιδιά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αύριο λοιπόν...έχει εμυ...κατα πάσα πιθανότητα...

άντε γιατί έχουν μαζευτεί πολλά και πρέπει να ξεκαβλωσουμε :pipa1: και λίγο, μήπως και ξεχάσουμε τα προβλήματα...Η τσατσά πάντως ευγενέστατη στο τηλ., είναι ανοιχτά 3μμ- 3πμ...

Δυο ερωτησουλες:

1) είναι στο δρόμο για σοφάδες, σωστά;

2) Η Έμυ πόσων ''κυβικών'' είναι; βάλτε μια αντίστοιχη φώτο γυναίκας να κατατοπιστώ αν μπορείτε συναγωνιστές!!! ενω μου αρέσουν τα πιασίματα, δεν θέλω και υπερβολική πλαδαρότητα στο σώμα και στα πόδια (μόνο στα βυζιά μου αρέσει...)

Ευχαριστώ παιδιά...
1) ΝΑΙ.....παρε τον δρομο για αθηνα γενικα και θα το βρεις πριν τους σοφαδες
2) δυστυχως φιλε αν και δεν εχω διαθεσιμη φωτο ειναι και παχουλη αρκετα και πλαδαρη στην κοιλια...αν δεν εχεις προβλημα με τα κυβικα πηγαινε....παντως μετρια πραγματα γενικα....δες και κριτικη μου

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ, τη διάβασα...

απλά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ανοίξει το x-studio...

ξέρεις πως είναι αν φας κόλλημα...

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.freakingnews.com/pictures/4500/Fat-Women--4944.jpg[/img[/URL]]

είναι τέτοια κατάσταση ας πούμε; :huh:

ή το παρατράβηξα;;; :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ειναι κατηγορια busty προς χοντρη...εχει κ κοιλια κ μπουτια κ βυζια μεγαλα που κρεμανε προς τα κατω....
αν δεν εισαι φαν τετοιου σωματοτυπου μην πας καν... ;)
βεβαια γενικα αυτην την περιοδο Τρικαλα-Καρδιτσα παιζει ελλειψη επιλογων... :rolleyes: :rolleyes:

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αυτό στο δρόμο Τρικάλων-Λάρισας που είναι πολύ κοντά στη Λάρισα (και έχει και πινακίδα) ποιο είναι; τι ξέρουμε για αυτό;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
το vila erotica έλεγα στη λάρισα τελικά, ευχαριστώ dim!!! Ξενέρωσα από τις κριτικές που διάβασα όμως,αν ισχύουν ακόμα όλα αυτά, πολύ ψηλά τον αμανέ έχουν σηκώσει...

τεσπα, κάνουν διακοπές οι κυρίες στο x-studio, τι να κάνουμε, να ξεκουραστούν και εκείνες...

θα πάω εμυ άυριο τελικά, αν δεν μου σηκωθεί, ε, δεν μου σηκώθηκε,τι να κάνουμε... :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το vila erotica έλεγα στη λάρισα τελικά, ευχαριστώ dim!!! Ξενέρωσα από τις κριτικές που διάβασα όμως,αν ισχύουν ακόμα όλα αυτά, πολύ ψηλά τον αμανέ έχουν σηκώσει...

τεσπα, κάνουν διακοπές οι κυρίες στο x-studio, τι να κάνουμε, να ξεκουραστούν και εκείνες...

θα πάω εμυ άυριο τελικά, αν δεν μου σηκωθεί, ε, δεν μου σηκώθηκε,τι να κάνουμε... :2funny:
Θωμα, καλυτερα πηγαινε Λαρισα στην Υφαιστου κ βρες την Στελλα (εαν εργαζεται ακομη) πρωινη βαρδια...
θα σου κανει γαμησι σπεσιαλ,εχει κ ωραιο σωμα,δαγκωνει κιολας.... :grin: :grin:..θα σου βγαλει γουστα... ;) ;)
μετα καθεσαι κ πλατεια ταχυδρομειου πινεις κανα καφεδακι,ψωνιζεις στις εκπτωσεις κ αμα ξανασουρθουν καυλες πεταγεσαι Βυρωνος εχει κ κει καποια ποικιλια... :zfuck: :zfuck:

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ, το απογευματάκι θα αποφασίσω!!!

άντε, και καλό μου βόλι... :zfuck:

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα τελικά Hot Villa, πήρα Έμυ!!!  :tits2:

θετικότατες εντυπώσεις!!! (τελικά είμαι κρυφό-milfακιας και δεν μου το 'χα... :2funny:)

αναμείνατε κριτική...

dimmits thanks για τις συστάσεις...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Πήγα τελικά Hot Villa, πήρα Έμυ!!!  :tits2:

θετικότατες εντυπώσεις!!! (τελικά είμαι κρυφό-milfακιας και δεν μου το 'χα... :2funny:)

αναμείνατε κριτική...

dimmits thanks για τις συστάσεις...
αναμενουμε κριτικη. :rockon:
να σαι καλα αδερφε!χαιρομαι που περασες καλα κ επιασε τοπο το 30 αρι σου. :zfuck: :zfuck: :)

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
done η κριτική... στην βαθμολογία βέβαια σε μερικά πεδία είχα επιλογή μόνο μέχρι το εφτά... θα έβαζα παραπάνω σε κάποια πεδία, αλλά τεσπα, το τελικό νόημα ελπίζω να περνάει.

Πάμε και για x-studio μόλις ανοίξει, τώρα που περισσεύουν κάτι ευρά... :dancing:

εξηγήστε μου μόνο το θέμα του parking εκεί, γιατί είναι και φάτσα-φόρα στην καλαμπάκας...έχω και αθηναικές πινακίδες και κάνω μπαμ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
done η κριτική... στην βαθμολογία βέβαια σε μερικά πεδία είχα επιλογή μόνο μέχρι το εφτά... θα έβαζα παραπάνω σε κάποια πεδία, αλλά τεσπα, το τελικό νόημα ελπίζω να περνάει.

Πάμε και για x-studio μόλις ανοίξει, τώρα που περισσεύουν κάτι ευρά... :dancing:

εξηγήστε μου μόνο το θέμα του parking εκεί, γιατί είναι και φάτσα-φόρα στην καλαμπάκας...έχω και αθηναικές πινακίδες και κάνω μπαμ...
παρκαρεις απεξω στον βοηθητικο δρομο....δεν θα σε δει κανενας απο την εθνικη πιστευω....βαλτο λιγο παραπανω στην τελικη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ανοιχτο ειναι σημερα και δουλευει η αννα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
παρκαρεις απεξω στον βοηθητικο δρομο....δεν θα σε δει κανενας απο την εθνικη πιστευω....βαλτο λιγο παραπανω στην τελικη

Με τετοια ταχυτητα, πιος θα καταλαβει, ποιανου αυτοκινητο ειναι !!!  :idiot:

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
Με όχημα της Αστυνομίας οδηγήθηκαν δύο γυναίκες στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr έφοδο πραγματοποίησαν χθες το βράδυ άντρες του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε οίκο ανοχής επί της οδού Τρικάλων-Λαρίσης.

Οι Αστυνομικοί σε νομότυπη έρευνα, εντόπισαν την εκδιδόμενη 23χρονη Βουλγάρα να μην έχει το προαπαιτούμενο πιστοποιητικό ασκήσεως επαγγέλματος.

Αμέσως την οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων  όπου της υποβλήθηκε μήνυση και αφέθηκε ελεύθερη, καθώς με την αλλαγή της Νομοθεσίας το συγκεκριμένο αδίκημα από πλημμέλημα έχει μετατραπεί σε πταίσμα.

Ταυτόχρονα οι Αστυνομική υπέβαλλαν μήνυση και στην 60χρονη υπεύθυνη λειτουργίας του παραπάνω οίκου ανοχής
www.trikalanews.gr/efodos_tis_astunomias_se_oiko_anoxis_sta_trikala.html]http://www.trikalanews.gr/efodos_tis_astunomias_se_oiko_anoxis_sta_trikala.html[/url]

Συνημμένα

• 60501.jpg
    60501.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 34

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χωρις αδεια!!!!!!!!!!!!δεν το πιστευω

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χωρις αδεια!!!!!!!!!!!!δεν το πιστευω

Δεν το πιστευω, ακου χωρις αδεια !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Χωρις μιζα ηταν οι μπατσοι και για'υτο εγινε το θεμα !!!  :idiot: :idiot: :idiot:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
πολυ τρικαλο σημερα τι εγινε?

Stories