Αργοτερα θα γραψω κριτικη..
Σημερινη επισκεψη στην Μιλφ Ελλη.Ελληνιδα νταρντανα κοπελα μιλφ,με μεγαλα βυζια,με μεγαλες ρωγες,μακρυ μαλλι πιασμενο κοτσο,ωραιο κωλο κ γενικα κοπελα με πολλα κυβικα...το προσωπο καλο κ εχει ''σχιστα-τραβηγμενα'' ματια,φρυδια βγαλμενα,πιρσινγκ στον αφαλο,δυο τατου,ενα σε ωμοπλατη κ ενα χαμηλα στον αστραγαλο...σημερα φορουσε κατι σαν κομπινεζον/μεσοφωρι....
Η τσατσα ηταν ευγενικη κ ευχαριστη,μου αναφερε λεπτομερως τα προγραμματα...Απλο με 35 ευρω κ γυμνο τσιμπουκακι με 40...Πηρα απλο κ εισηλθα στο πρωτο δωματιο δεξια.
Δωματιο καθαρο,με καθαρα σεντονια,χαρτι κουζινας,νιπτηρα,κρεμοσαπουνο (αραιωμενο),καδο αχρηστων,παντοφλες κ μια καρεκλα για εναποθεση ρουχων...εχει κ αιρκοντισιον το δωματιο,μονο που σημερα το ειχε εκτος λειτουργιας...
Η Ελλη ειναι ευγενικη κ καλη στο σοσιαλ ταΐμ,εισηλθε,ξεκινησαμε με κουβεντουλα,χαδακια,ανοιξε την καποτα κ επιδοθηκε σε ενα απο τα καλυτερα τσιμπουκια που μου εχουν παρει στον συγκεκριμενο οικο...ρουφηχτο,βεντουζαρισμενο στην βαλανο,εγλυψε κ μπαλες κ λιγο πιο κατω,οχι ντιπ θροατ κ τετοια,αλλα με πολυ καλη τεχνικη...δεν εκλεψε καθολου στο τσιμπουκι,ηταν αργο,αισθησιακο κ πολυ καυλωτικο/ρουφηχτο...ταυτοχρονα ειχε θεση προς εμενα,οπου ανενοχλητος θωπευα τους πλουσιους μαστους την,την κωλαρα της κ το μουνακι της....το μουνακι της ειχε μια υποψια κρεμας,αλλα ηταν σχετικα δροσερο...
Δυο στασεις ολες κ ολες:μια ιεραποστολικο οπου την πηρα για αρκετο χρονο,με ελευθερα πιασηματα απο μερους μου,αλλα χωρις φιλια κ τετοια μιας κ δεν τα επιδιωξα...σε ολη την διαρκεια τη ηπτιας στασης η Ελλη βογκαγε κ φωναζε...πραγμα που το βρηκα λιγο εως πολυ υπερβολικο....κ πισωκολλητο,οπου εδωσα κ πηρα για κανα 8 λεπτο,ανεβασα ταχυτητα οπου κατεθεσα με ενταση κ δυναμισμο το σπερμα μου...με στραγγιξε με την μουναρα της κ βγηκα ανετος κ ανενοχλητος απο μεσα...
δυο πραγματα με χαλασανε (τα αναφερω κ στο θρεντ):ενα μεγαλο σπυρι(?) στην ηβικη περιοχη ,οπου το ειδα κατα την διαρκεια του ιεραποστολικου...κ στην διαρκεια του πισωκολλητου ειδα οτι η πλατη της ηταν σαν ξεφλουδισμενη σε ενα σημειο, οπου εμοιαζε με λεύκη...λογω του Black light δεν μπορουσα να καταλαβω εαν ειναι κατι ασημαντο ή κατι που χρηζει προσοχης...κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος, αφου ενα 35 αρι επιασε τοπο σε ενα μιλφ με τιμιες υπηρεσιες...