Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 861K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
magkes Trikalinoi (sorry gia ta greeklish, o p/c mou ta' paikse) kai alloi syntopites: mia syntomi grammoula gia tin Desy dipla apo tin expert pou anaferetai parakato, ti eidos 'temaxio' einai? aksizei? Exo xasei epeisodia.
πιπινι,καλο σωματακι αλλα ψιλοαβυζο,δινει κωλο,δεν κανει γυμνο τσιμπουκι.....σφιχτο το κωλαρακι....θελει λιγο καθοδηγηση στο σεξ.......γενικα μετρια εως κατω του μετριου πραγματα η ντεσυ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ελα ρε....μικρος που ειν ο κοσμος τελικα.....
κ γω αυτο σκεφτηκα...μαλιστα ψιλοενιωσα κ ασχημα που αποχωρησα,της εξηγησα βεβαια οτι ηταν η αρχη της πορνο-τσαρκας μου.... :grin: :grin:...

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
κ γω αυτο σκεφτηκα...μαλιστα ψιλοενιωσα κ ασχημα που αποχωρησα,της εξηγησα βεβαια οτι ηταν η αρχη της πορνο-τσαρκας μου.... :grin: :grin:...

τι ασχημα ρε συ τωρα εκει που εχεις επιλογες;;;;; χαλαλι εκει στο καμπο που υπαρχουν συνθηκες ολιγοπωλιου!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τι ασχημα ρε συ τωρα εκει που εχεις επιλογες;;;;; χαλαλι εκει στο καμπο που υπαρχουν συνθηκες ολιγοπωλιου!
ε μου επιασε την κουβεντα,τι κανεις,τι γυρευεις εδω κτλ,κτλ...κ χαρηκα που σε ξαναειδα κ καπου εκει της ειπα οτι θα συνεχισω να κανω τσαρκα...βεβαια το καταλαβε απο μονη της απο πιο πριν(για να λεμε την αληθεια)... :grin:
αλλα δε γινοτανε η νυχτερινη Αθηνα ειχε ριξει το καλεσμα της για σκληρο πορνιασμα στους ρομαντικους της οικους.... :grin:

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
εκει παιζεις μπαλα α εθνικη! επρεπε να το καταλαβει! ασε που επρεπε να κερασει κατι! εχω αδικο;

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
συναντιοσαστε στο πουθενα δλδ κ να το ηθελες δε θα το πετυχαινες! τωρα μενει να μου πεις οτι πετυχες κ τη ντενιζα;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
συναντιοσαστε στο πουθενα δλδ κ να το ηθελες δε θα το πετυχαινες! τωρα μενει να μου πεις οτι πετυχες κ τη ντενιζα;
οχι.πηγα στοχευμενα σε συγκεκριμενη περιοχη Λιοσιων κυριως. :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
πρωτη καταθεση στην νεα αφιξη Νικολ απο Μολδαβια στο  μαγαζι  επι της εθνικη  οδου Τρικαλων-Καρδιτσας που ξανανοιξε μετα απο καιρο
Πηγα σημερα...πηγα για Νικολ,αλλα βρηκα Σονια κοντη,μαυριδερη,(Ρουμανα ή Βουλγαρα),ψιλοχοντρη με κοιλια,με μετριο εως ασχημο προσωπο κ μεγαλα βυζια φυσικα με ωραιες ρωγες...εμεινα για καταθεση,καθως η μοναδικη εναλλακτικη μου θα ηταν η Ντεσυ κ δεν ηθελα να ξαναφαω...αλλιως τζαμπα τα καυσιμα κ τα χιλιομετρα... :huh: :huh:
καταθεση epic fail.....τωρα που το ξανασκεφτομαι καλυτερα να ξαναγυρνουσα πισω ασφαιρος....αναλυτικα αργοτερα στην κριτικη... :headbang: :headbang:
Εαν το συγκεκριμενο μαγαζι δεν φερει κατι δυνατο,προσωπικα δεν θα ξαναπερασω ουτε απ εξω....τερμα τα χαμενα 35 αρια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Σημερινη επισκεψη με μοναδικο σκοπο να βρω την Νικολ...Αντι αυτης σημερα πετυχα την Σονια,νεαρη κοπελα στα 24 ετη,κοντη,μελαχροινη (Ρουμανα ή Βουλγαρα),με μεγαλα φυσικα βυζια,με ωραιες ρωγες σκουρες,μετριο εως ασχημο/αδιαφορο προσωπο...επιπεδο Μεταξουργειο σε εμφανιση....λογω της ελλειψης εναλλακτικων εδωσα στην ευγενεστατη τσατσα το αντιτιμο του απλου (35),παρολο που η Σονια δεν μου γεμισε το ματι εξ αρχης απο το σαλονι....:P:P
Περασα στο καθαρο κλιματιζομενο δωματιο...καθαρα σεντονια,παντοφλες,ο νιπτηρας -επιτελους- φτιαχτηκε κ δεν σταζει,κρεμοσαπουνο αραιομενο,χαρτι κουζινας,καδος,καρεκλα σκηνοθετη για να ακουμπας τα ιματια σου...κομπλε ολα...
Ηρθε κ η Σονια,αρχισαμε το χαζο-social ,κ ενω μιλουσαμε κατεβασε το κοκκινο νυχτικο που φορουσε προς τα κατω,ελευθερωθηκαν τα μεγαλα φυσικα βυζια της που κρεμανε προς τα κατω..ωραιες ρωγες,μεγαλες κ σκουρες,αρχισα αμεσως το μπαλαμουτι κ αυτη συνεχισε να μιλαει κ να μου το ψιλοπαιζει στο χερι...μου ηρθε κ μια ελαφρια μυρωδια τσιγαριλας απο την ιδια -μιας κ γω δεν καπνιζω....αμεσως περασμα προφυλακτικου,στηθηκε διπλα μου ωστε να εχω προσβαση σε κωλο,μουνι κ βυζια κ επιδοθηκε σε μια τυπικη/μετρια πιπα χωρις αρχιδογλυψιμο με εμφαση στην βαλανο...εβαζε κ δοντι,σταματαγε κ συνεχιζε να μιλαει,ξανατσιμπουκωνε κ ξανα τα ιδια...:confused::confused::confused:...γαμησετα....
Της λεω απο πανω, μου λεει ελα εσυ απο κατω...την βαζω στα 4 αρχιζω να σφυροκοπαω,ανοιξε καλα τα μπουτια της κ τον επαιρνε ολον μεσα....αλλα κατι κωλοτριχες που ειδα στην κωλοτρυπιδα της,λιγο η μυρωδια του τσιγαρου-που μου εσπαγε την μυτη,λιγο του οτι πηγα να πιασω μουνι κ κατα λαθος επιασα τα πατσοκοιλια της με ξενερωσαν κ ειχα την πρωτη πτωση....:confused:
αλλαγη σε ιεραποστολικο,εδωσα -πηρα,αρχισε να με ρωτα κατι ασχετα κ να μου μιλαει για κατι δικα της,ξενερωσα ολικως κ βγηκα...τελειωμα με handjob με εμενα να χαΐδευω απλα τα βυζια της...ευγενικη,αλλα δεν,δεν,δεν....σου μιλαει την ωρα του σεξ για ασχετα κ δεν κανει τιποτα μεσα στο δωματιο για να σε πικαρει σεξουαλικα...κοπελες με κατωτερη εμφανισιακη κατασταση θα επρεπε να σου δινουν την πουτσα στο χερι μεσα στο δωματιο....Αντι αυτου εφαγα υπηρεσιες -επιπεδου Μεταξι -με 35 ευρω....
Αν το μαγαζι δεν φερει κατι καλο-τελος για μενα απο σημερα...βαρεθηκα...τελος τα γαμησιατικα. :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
35 στα δυο μπουρδελα κ 40 στο στουντιο προς Καλαμπακα...τουλαχιστον αν περναγαμε καλα,χαλαλι.... :rolleyes: :rolleyes:

ούπς μάλλον έκανα λάθος..
τελικά ήρθε από πάνω ?  :grin:
νόμιζα ότι αρνήθηκε αλλά τώρα το ξαναδιάβασα  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ούπς μάλλον έκανα λάθος..
τελικά ήρθε από πάνω ?  :grin:
νόμιζα ότι αρνήθηκε αλλά τώρα το ξαναδιάβασα  :grin:
οχι δεν εκατσε απο πανω...βαριοτανε...μου στηθηκε στα 4 κ μετα ιεραποστολικο....
αλλλ ρε συ ολο μιλαγε...μου σπασε τα @@.... :huh:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
οχι δεν εκατσε απο πανω...βαριοτανε...μου στηθηκε στα 4 κ μετα ιεραποστολικο....

και θέλουν και 35  :headbang:

έντιτ
μάλλον χρειάζομαι ύπνο..
πρέπει να πάτησα  καταλάθος το ρουφιανοκούμπι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom