Με αφορμη την κριτικη του φιλτατου gl αποφασισα να τεσταρω το απογευμα την μιλφ Τζουλια.Η κοπελα ειναι ξανθια,με ασχημουτσικο θα ελεγα προσωπο,τραχια χαρακτηριστικα,καλο βυζακι 2 αρακι,ωραιο κωλο,αδυνατη...μεσα στο απολυτο σκοταδι του οικου δεν μπορουσα να διακρινω καλα το προσωπο,μετα μεσα στο δωματιο ειδα την φατσα κ ηρθε η πρωτη ξενερα...... :S
Πηρα απλο προγραμμα,εδωσα 35 ευρω (αντε μειωστε το,ουτε καν τις προδιαγραφες για στουντιο δεν εχετε....) στην καυλιαρα τσατσα κ μπηκα στο δωματιο που βρισκεται στο βαθος...χαρτι,σαπαουνι κομπλε,σεντονι ψιλο-βρωμικο με τριχες αρκετες πανω,νιπτηρας που σταζει στο πατωμα ,με αποτελεσμα τα σουπερ σωσωνια μου να γινουν μουσκεμα...θερμοκρασια δωματιου οριακα ανεκτη,,,οταν μπηκε η Τζουλια αρχισανε οι συστασεις,περασε καποτα σε ημι-πεσμενο μοριο,με παλινδρομησε με το χερι,με τσιμπουκωσε -με μια ανω του μετριου πιπα -με εμφαση στην βαλανο,μπαλες δεν εγλυψε...ελευθερα πιασηματα σε βυζακια κ νιμου δεχθηκε αδιαμαρτυρητα,οπως κ στον θεσπεσιο κωλο της....την ανεβασα απο πανω,οπου με κλειδωσε με τα ποδια της,με αποτελεσμα να μην μπορω να ορισω εγω τον ρυθμο της διεισδυσης,κοπανηθηκε απο πανω,μετα το γυρισαμε πισωκολλητο,οπου εκει τα πραγματα βελτιωθηκαν στο μπες-βγες κ τελος ιεραποστολικα οπου λογω μη κλιματιστικου ανεβασα επικινδυνα θερμοκρασια,με αποτελεσμα να σταματησω προτου χυσω...το τελος ηρθε με την Τζουλια να μου τον παιζει κ να μου τον κοπαναει στα βυζια της,ενω εγω χαΐδευα ελευθερα τις τρυπες της κ το αξυριστο μουνακι της...ισως η πιο καλη στιγμη της συνευρεσης,καλυτερης απο την ιδια την πραξη.
Συμπερασματικα:ειναι προφανες οτι δεν κολλησα με την συγκεκριμενη κοπελα...ναι μεν ειναι ευγενικη,χαμογελαστη,καλη στο sosial time,αλλα απο την αλλη λιγο η φατσα της,λιγο οτι ολα τα κανει μηχανικα κ δεν με αναψε,δεν μου εδωσε την απαραιτητα ωθηση για εγκεφαλικη διεγερση....εχυσα τυπικα,ανευρα,μηχανικα....σε γενικα πλαισια,καλη επαγγελματιας,αλλα οχι του γουστου μου κ οχι της χημειας μου.... :-