Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 861K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
για να μην μπερδευεστε απλα ειναι τα πραγματα

παιρνεις την εθνικη οδο με κατευθυνση απο Τρικαλα προς Καλαμπακα-Ιωαννινα.....μπαινεις δεξια στο βενζιναδικο στον αγροτικο παραδρομο-βοηθητικο δρομο και λιγο παρακατω στο δεξι σου χερι θα το δεις.....θα καταλαβεις εχει απεξω και πινακιδα με το ονομα του στουντιο

αν δεν θες να μπλεξεις μπορεις να μπεις απο το δελτα καλαμπακας απευθειας στον προαναφερομενο παραδρομο ωστε να μην βγαινεις δεξια καθοδον.....ειναι για να καταλαβεις απεναντι σχεδον απο το παλιο σπιτι που λειτουργουσε στην εθνικη οδο πριν την διασταυρωση με τα φαναρια για κεφαλοβρυσο,στον βοηθητικο δρομο

προσοχη,δεν ανοιξε ακομα μαλλον παρασκευη ή σαββατο ανοιγει.....

Ευχαριστώ πολύ, λεπτομερέστατος.
;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τελικα για το τελος της ερχομενης βδομαδας μετατιθεται η εναρξη λειτουργιας του νεου οικου στουντιο Χ επι της οδου Καλαμπακας.....οποτε δυστυχως αναμενουμε ακομη

Για να δουμε τι θα δουμε....ο χωρος αν μη τι αλλο φαινεται απο τις φωτο που ειδαμε πρωτοποριακος για επαρχια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη  σημερα και πρωτη καταθεση στην ελληνιδα μιλφ Τζουλια στο μαγαζι επι της οδου Καρδιτσης που ξανανοιξε μετα απο καιρο,  κοπελα με προυπηρεσια σε μαγαζια της Λαρισας πριν εναμιση χρονο περιπου αλλα και σε Γερμανια και αλλου παλιοτερα, απο οτι μου ειπε.Επρεπε και γω να παω ως γνωστος πορνορεπορτερ δοκιμαστης αλλα δεν με εξιταρισε ιδιαιτερα στην υποδοχη
-εμφανιση κοπελας :κανονικο αναστημα προς το ψηλη, ξανθο πλατινε ,οχι πολυ μακρυ μαλλι,προσωπο απλα συμπαθητικο και σαφως κατηγορια ωριμη μιλφ  .φυσικα  βυζια δυαρια+,σωματακι απλα αδυνατο χωρις καμπυλες
-απο προγραμματα κανει απλο με 35 ευρω, 50 με πρωκτικο
-ο χωρος οχι και πολυ καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι,ο νεροχυτης εχει πιασει βρυα απο την υγρασια και εχει διαρροη,τα σεντονια παλια και οχι πολυ καθαρα ,χαμηλος φωτισμος , δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια
-πληρωσα 50 ευρω για προγραμμα με πρωκτικο
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 20 λεπτα και βαλε χωρις κανενα αγχος,αψογη....
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε πολυ καλο βαθμο οχι ομως και σε φιλια στο στομα ....
-καλα απο επαρκεια και σε χρονο τα προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,φιλακια στο στηθος και παντου ,αφηνει μουνοχαδακια στο υγρο μουνι της αλλα οχι δαχτυλα εντος
-γλωσσοφιλα δεν εκανε με μενα προσωπικα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι καλη και το κωλαρακι καθαρο
- πιπα αρκετα καλη,με καποιο βαθος ,δεν  βαζει δοντι ,δεν εγλειψε μπαλακια πριν...δεν ειχε φτυσιματα ή παιχνιδι με γλωσσα αλλα πολυ καλο ρουφηγμα με ωραια τεχνικη
-στα τεσσερα  στηνεται πολυ καλα και δεχεται  δυνατο σφυροκοπημα που την τρελανε και της αρεσε πολυ ...κρεμα στο μουνακι και  στο κωλαρακι....νωριτερα ειχε ανεβει απο πανω και κουνηθηκε σαν κομπρεσερ και η συμμετοχη της με κραυγουλες και αγκομαχητα ηδονης ηταν πολυ καλη
-γενικη εντυπωση μια αρκετα καλη καταθεση και κυριως λογω εντασης στο γαμησι που την δεχεται και ωραιας διεισδυσης στον σφιχο της κωλο
-αν θα ξαναπηγαινα....;γενικα ναι σε καποια φαση αλλα νταξει δεν τρελαθηκα κιολας.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
επισκεψη  σημερα και πρωτη καταθεση στην ελληνιδα μιλφ Τζουλια στο μαγαζι επι της οδου Καρδιτσης

αλλα νταξει δεν τρελαθηκα κιολας.....

Σημερινη επισκεψη στο μαγαζι επι της Καρδιτσης πιο πολυ απο περιεργεια για να δω την καινουργια Τζουλια... :rolleyes:
Επισης δεν ξετρελαθηκα,βεβαια σημερα δεν ημουν γενικα κ στα τρελα τα κεφια,πηρα προγραμμα απλο 35 γιουρια,μετρια κ τυπικη καταθεση...λιγο η απουσια κεφιου,λιγο η κοπελα που δεν με ΄΄αναψε΄΄ ιδιαιτερα,τελειωσα κακην κακως....η κοπελα ευγενικη,καλη στο sosial time,τα υπολοιπα στην κριτικη αργοτερα....
αν θα ξαναπαω για την συγκεκριμενη?...... δυσκολα,γιατι δεν ειναι ο τυπος μου.....χωρις αυτο να σημαινει οτι η κακη επαγγελματιας.

Δυο πλην:
το δωματιο εχει νιπτηρα ο ο οποιος οντως εχει διαρροη,με αποτελεσμα να γινουν οι καλτσες μου μουνι καπελο.... :huh:
το δωματιο εχει κλιματιστικο το οποιο ηταν κλειστο,με αποτελεσμα απο ενα σημειο κ μετα η συνεδρια να ειναι μη υποφερτη...
ενα συν:η τσατσα με καυλωσε περισσοτερο απο την κοπελα...ημουν ετοιμος να της πω να μπει αυτη δωματιο,αλλα τελικα λογω ευγενιας σωπασα.... :grin: :grin:...πολυ θα ηθελα να την  :knockinb:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Με αφορμη την κριτικη του φιλτατου gl αποφασισα να τεσταρω το απογευμα την μιλφ Τζουλια.Η κοπελα ειναι ξανθια,με ασχημουτσικο θα ελεγα προσωπο,τραχια χαρακτηριστικα,καλο βυζακι 2 αρακι,ωραιο κωλο,αδυνατη...μεσα στο απολυτο σκοταδι του οικου δεν μπορουσα να διακρινω καλα το προσωπο,μετα μεσα στο δωματιο ειδα την φατσα κ ηρθε η πρωτη ξενερα...... :S

Πηρα απλο προγραμμα,εδωσα 35 ευρω (αντε μειωστε το,ουτε καν τις προδιαγραφες για στουντιο δεν εχετε....) στην καυλιαρα τσατσα κ μπηκα στο δωματιο που βρισκεται στο βαθος...χαρτι,σαπαουνι κομπλε,σεντονι ψιλο-βρωμικο με τριχες αρκετες πανω,νιπτηρας που σταζει στο πατωμα ,με αποτελεσμα τα σουπερ σωσωνια μου να γινουν μουσκεμα...θερμοκρασια δωματιου οριακα ανεκτη,,,οταν μπηκε η Τζουλια αρχισανε οι συστασεις,περασε καποτα σε ημι-πεσμενο μοριο,με παλινδρομησε με το χερι,με τσιμπουκωσε -με μια ανω του μετριου πιπα -με εμφαση στην βαλανο,μπαλες δεν εγλυψε...ελευθερα πιασηματα σε βυζακια κ νιμου δεχθηκε αδιαμαρτυρητα,οπως κ στον θεσπεσιο κωλο της....την ανεβασα απο πανω,οπου με κλειδωσε με τα ποδια της,με αποτελεσμα να μην μπορω να ορισω εγω τον ρυθμο της διεισδυσης,κοπανηθηκε απο πανω,μετα το γυρισαμε πισωκολλητο,οπου εκει τα πραγματα βελτιωθηκαν στο μπες-βγες κ τελος ιεραποστολικα οπου λογω μη κλιματιστικου ανεβασα επικινδυνα θερμοκρασια,με αποτελεσμα να σταματησω προτου χυσω...το τελος ηρθε με την Τζουλια να μου τον παιζει κ να μου τον κοπαναει στα βυζια της,ενω εγω χαΐδευα ελευθερα τις τρυπες της κ το αξυριστο μουνακι της...ισως η πιο καλη στιγμη της συνευρεσης,καλυτερης απο την ιδια την πραξη.

Συμπερασματικα:ειναι προφανες οτι δεν κολλησα με την συγκεκριμενη κοπελα...ναι μεν ειναι ευγενικη,χαμογελαστη,καλη στο sosial time,αλλα απο την αλλη λιγο η φατσα της,λιγο οτι ολα τα κανει μηχανικα κ δεν με αναψε,δεν μου εδωσε την απαραιτητα ωθηση για εγκεφαλικη διεγερση....εχυσα τυπικα,ανευρα,μηχανικα....σε γενικα πλαισια,καλη επαγγελματιας,αλλα οχι του γουστου μου κ οχι της χημειας μου.... :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη  σημερα και πρωτη καταθεση με το δεξι στην σερβα  προμιλφ Εμμανουελλα στο καινουριο μαγαζι-στουντιο επι της εθνικη  οδου Τρικαλων-Καλαμπακας(παραπλευρη βοηθητικη οδος δεξια) που ξανανοιξε μετα απο καιρο,  κοπελα με προυπηρεσια σε μαγαζια της Πατρας  απο οτι μου ειπε.Επρεπε και γω να παω ως γνωστος πορνορεπορτερ δοκιμαστης αλλα περασα και τελεια
-εμφανιση κοπελας :κανονικο αναστημα προς το ψηλη, μαυρο μαλλι ενα στυλ λιγο ισιο και λιγο ραστα ,μακρυ,προσωπο συμπαθητικο και καυλιαρικο  , σαφως κατηγορια προμιλφ  .φυσικα  βυζια μικρα σε μεγεθος με ωραια πεταχτη ρωγα,σωματακι γυμνασμενο,με καμπυλες θηλυκες και κωλαρα και καποια τατου....
-απο προγραμματα κανει απλο με 40 ευρω, 60 με 69,70 και με γυμνο τσιμπουκι ενω παιζουν και τζακουζια αλλα με τιμες που δεν ρωτησα
-ο χωρος παρα πολυ καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι και τζακουζι πολυτελες μικρο και μωρομαντηλα,αντισηπτικο χεριων,τα σεντονια πεντακαθαρα ,ωραιος ο φωτισμος , δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια,ολα τελεια και καινουρια
-πληρωσα 60 ευρω για προγραμμα με 69
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 17 περιπου λεπτα και βαλε χωρις κανενα αγχος,αψογη....απλα εγω ημουν πολυ καυλωμενος και ο πρωτος γυρος ηταν λογικο να παει γρηγορα
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης.Eκανε και την διευκρινιση για τις τιμες οτι ειμαστε στουντιο γιαυτο και πιο ακριβοι απο τα αλλα μαγαζια
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε πολυ καλο βαθμο οχι ομως και σε φιλια στο στομα ....επισης καναμε κανονικο 69 με αναστροφη πανω μου και δεχτηκε και τριψιμο στην μουναρα της και fingerfucking ,μονο δαχτυλα στην κωλοτρυπιδουλα της δεν με αφησε,με αφησε ομως να την γλειψω παντου και εκατσε κυριολεκτικα με την κωλαρα της πανω στα μουτρα μου...τελειο facesitting
-καλα απο επαρκεια και σε χρονο τα προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,φιλακια στο στηθος και παντου ,αφηνει μουνοχαδακια στο υγρο μουνι της αλλα οχι δαχτυλα εντος
-γλωσσοφιλα δεν εκανε με μενα προσωπικα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη και το μουνακι και το  κωλαρακι πεντακαθαρα για γλειψιμο
- πιπα αρκετα καλη,με καποιο βαθος ,δεν  βαζει δοντι ,περιποιειται και τα μπαλακια  ειχε και  παιχνιδι με την γλωσσα
-στα τεσσερα   στηνεται πολυ καλα και δεχεται  δυνατο σφυροκοπημα που την τρελανε και της αρεσε πολυ ...κρεμαδεν χρησιμοποιει....νωριτερα ειχε ανεβει απο πανω(reverse cowgirl) και κουνηθηκε πολυ καλα ενω  και η συμμετοχη της  ηταν αψογη
-γενικη εντυπωση μια τελεια καταθεση και κυριως λογω εντασης στο γαμησι που την δεχεται σλλσ κσι πολυ καλων προκατυαρκτικων
-αν θα ξαναπηγαινα....;σαφεστατα  ναι ,με χιλια αφου ειναι μεγαλη μαστορισσα στο γαμησι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απο οτι μου ειπε αυτη ειναι το αφεντικο στο μαγαζι και συντομα θα φερει και αλλες κοπελες.....ελπιζουμε να δουμε λοιπον καλυτερες  μερες απο το μαγαζι που αν μη τι αλλο ειναι το πολυτελεστερο αυτην την στιγμη στην δυτικη τουλαχιστον Θεσσαλια :)

karol3000

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΛΦΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΥΖΟΥΣ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΛΦΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΥΖΟΥΣ.
ελληνιδα δεν ειναι αλλα εχει μεγαλους βυζους και κωλαρα.....busty γενικως κατασταση η τζουλια στην χοτβιλα καρδιτσα......

στα Τρικαλα παλι βυζι μεγαλο δεν παιζει αυτον τον καιρο....αν θες γυμνασμενο μωρο για πολλα ακροβατικα στο κρεβατι ,με τατου και πιρσινγκ στην γλωσσα,πηγαινε προς Καλαμπακα στο καινουριο Χ στουντιο να τα δεις ολα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζουλια σταθερα στην χοτβιλα....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τζουλια σταθερα στην χοτβιλα....
αμα σου πω την βαρεθηκα ηδη...πηγα 2-3 φορες,παραπανω δεν τραβαει.,, :grin:

κ πανω σ΄αυτο θα ηθελα να προσθεσω οτι: θα ηταν ωραια στα ηδη υπαρχοντα σπιτια να προστεθουν κοπελες σε βαρδιες....δηλ. να υπαρχουν κ πρωΐνες κ βραδυνες βαρδιες...κ μεγαλυτερη ποικιλια απο κοριτσια για  :zfuck: κ τωρα με την κωλο-ζεστη το απογευμα δεν παλευεται να κανεις χιλιομετρα για ενα πηδο...υστερα καποιον που τον πιανουν οι καυλες πρωΐνιατικα δεν υπαρχει πρωΐνη διαθεσιμη κορασιδα... ;) ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κλειστο για λιγες μερες το Χ στουντιο,ξανανοιγει στις 28/6/ απογευμα απο οτι εμαθα

δεν ξερω αν θα ειναι εμμανουελα ή νεα κοπελα.....θα δειξει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Σημερινη επισκεψη στην Ντεσυ στο σπιτακι διπλα απο την παλια εξπερτ... (5ο χλμ. Τρικάλων-Λάρισας )

Καμμια σχεση αυτη η καταθεση σε σχεση με την πρωτη κ με αλλες προσφατες που ειχα... :grin:

Λογω καλης διαθεσης απο πλευρας της κοπελας κ λογω του οτι ειχα να καταθεσω καμμια εικοσαρια μερες

περιπου,απογειωθηκα.... :knockinb: :knockinb: :knockinb:..(τελικα αυτη η μικρη αποχη που εκανα μου εκανε καλο.)

Πιπα πολυ καλη-δυνατη,με ελαχιστο δοντακι,με διαρκεια,3 στασεις απο πανω-απο κατω κ  απο πισω,γαμισι που μου πιαστηκε...υποψια gfe,με γρηγορο σφυροκοπημα....ενοιωσα οπως οταν πηδαγα κ ημουν 20 ετων.... :zfuck: :zfuck: :zfuck:...η ζεστη απαλευτη κ η διαδρομη σκατα...ψηθηκα μεχρι να παω κ να γυρισω.Αυτα. :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Καλημερα... :coffee: :coffee:
μαλλον ξαναγυρισε η Στελλα στα ''σκαρια'' της βιλλας,συμφωνα με κριτικη ''κραχτη'' στην πρωτη σελιδα.... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το σπιτι στην οδο καρδιτσης εχει καιρο κλειστο παντως και δεν βλεπω κινηση...... :(

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το σπιτι στην οδο καρδιτσης εχει καιρο κλειστο παντως και δεν βλεπω κινηση...... :(
παλι εκλεισε?θα εφυγε η Τζουλια μαλλον...
το αλλο το καινουργιο (Προς Καλαμπακα) ξανα-ανοιξε ή οχι? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παλι εκλεισε?θα εφυγε η Τζουλια μαλλον...
το αλλο το καινουργιο (Προς Καλαμπακα) ξανα-ανοιξε ή οχι? :think:
ισως παω σημερα προς τα κει και θα σου πω....παντως μεχρι 29 ιουνη που ειχα περασει ηταν κλειστο αν και ελεγαν οτι θα ανοιξουν

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ισως παω σημερα προς τα κει και θα σου πω....παντως μεχρι 29 ιουνη που ειχα περασει ηταν κλειστο αν και ελεγαν οτι θα ανοιξουν
ενταξει εχει πεσει γενικη λειψυδρια.... :P :P
Καρδιτσης κλειστο (ξανα),το καινουργιο αντι να παει γαμιοντας ανοιγοκλεινει...
η Στελλα δεν ειναι αρκετη για κρατησει το ενδιαφερον στην Βιλλα... :P :P
Μονο το πιπινι Ντεσυ προς το παρων...την τελευταια φορα εκανα καλο πηδημα με την συγκεκριμενη... :knockinb:
Φευγει ομως κ αυτη τον Αυγουστο για Βουλγαρια... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom