Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 861K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη λοιπον σημερα και πρωτη καταθεση στο νεο σπιτακι των Τρικαλων ,δουλευε λοιπον η Μιχαελλα ,μαλλον εμπειρη κοπελα με προυπηρεσια σε μαγαζια των Αθηνων απο οτι καταλαβα
-εμφανιση κοπελας :ψηλη,πανω στις γοβες εμοιαζε ψηλοτερη, καστανοξανθη,μακρυ μαλλι με καστανοξανθες ανταυγειες ,μικρα σχετικα φυσικα,νεανικα και σφιχτα βυζακια, γκομενα γενικα με ωραιο σωμα,γυμνασμενη,κωλαρα,κατηγορια ωριμης τριανταρας μαλλον πανω κατω
-απο προγραμματα κανει απλο με 35 ευρω και γυμνο τσιμπουκι με 40 ευρω
-τιμες 35 απλο,40 γυμνο
-ο χωρος καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι,τα σεντονια πεντακαθαρα καινουρια ,χαμηλος φωτισμος που ρυθμιζεται με ροοστατη, δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια
-πληρωσα 35 ευρω για απλο
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 20 λεπτα και βαλε χωρις κανενα αγχος,αψογη....
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε καλο βαθμο καθως και σε φιλια στο στομα ....
-επαρκεστατα και αφθονα σε χρονο τα προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,φιλακια στο στηθος και παντου
-γλωσσοφιλα κανει
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι  παρα πολυ καλη
- πιπα αρκετα καλη,με βαθος  βαζει ελαχιστο δοντι οσο να το ευχαριστιεσαι κιολας και  γλειφει αψογα και τα  μπαλακια πριν...τον παιρνει βαθια και οσο σε τσιμπουκωνει στηνεται καλα ωστε να χουφτωνεις κωλαρακι κλπ
-στα τεσσερα στηνεται αψογα και εχει καλη συμμετοχη με βογγητα καυλας.αλλαγη στασεων χωρις καμια βαρυγκομια αλλα αντιθετα με καλη διαθεση
-γενικη εντυπωση μια παρα πολυ καλη καταθεση χωρις να ειναι κατι το συγκλονιστικο βεβαια,ισως αν αφηνε γλειφομουνι να περναγα καλυτερα
-αν θα ξαναπηγαινα....;πιστευω πως ναι,μπορει να μην πηραν φωτια τα στρωματα αλλα σιγουρα δεν περνας ασχημα....τουναντιον πιστευω οτι ειναι μια καλη,τιμια καταθεση για απλο προγραμμα και απο θεμα χρονου και προκαταρκτικων και γλωσσοφιλων και τροπων που εχει να σε καυλωσει και να σηκωσει το ιστιο οσο πεσμενο και να ειναι απο τα προβληματα της καθημερινοτητας

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
μπραβο gl. :rockon:
Συγχαρητηρια για το ρεπορταζ κ την γρηγορη ανταποκριση... :rockon:
επισης συγχαρητηρια για τα 8 αστερια του πορνο-ρεπορτερ,καλλιο αργα παρα ποτε!! :rockon: :rockon: :rockon:

ελπιζω να τραβηξες κ καμμια φωτο απο το νεο μαγαζι.... :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπραβο gl. :rockon:
Συγχαρητηρια για το ρεπορταζ κ την γρηγορη ανταποκριση... :rockon:
επισης συγχαρητηρια για τα 8 αστερια του πορνο-ρεπορτερ,καλλιο αργα παρα ποτε!! :rockon: :rockon: :rockon:

ελπιζω να τραβηξες κ καμμια φωτο απο το νεο μαγαζι.... :grin: :grin:
φυσικα υπαρχουν και φωτο και θα βγουν δημοσια οταν ανοιχτει το θρεντακι για κριτικες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παρελειψα  να αναφερω οτι η μιχαελλα δηλωνει ουκρανεζα αλλα ομιλει αψογα τα ελληνικα

επισης αξιζει να αναφερω την ιδιαιτερα καλη τεχνικη της στην χειρομαλαξη εκτος απο το στοματικο για τους φαν του ειδους

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
κανενα νεοτερο απο χοτβιλα εχεις ή ακομη ειναι μονο η μιλφ στελλα;
νσ σου πω την αληθεια δεν ξαναπηγα μαν...δεν ειναι του γουστου μου η Στελλα,πηγα μια φορα μονο για δοκιμη...
θα παρω ενα τηλεφωνο κ θα ενημερωσω εδω.
Την καλημερα μου. :coffee:

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
39.556355,21.80077

οι συντεταγμενες σε χαρτη της google

χαχαχαχαα δεν παίζεσαι σύντεχνε!
:2funny: :2funny: :2funny:
Είπαμε αναλυτικές οδηγίες αλλά όχι και τόσο!
Μπράβο, με ενθουσίασες και τις επόμενες ημέρες θα το επισκεφτούμεν.
:grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αφιξη νεου τεμαχιου στην χοτβιλα....τηλεφωνικα,τζουλη μου ειπαν

ας παει κανενας πιο κοντινος να μας ενημερωσει

σημερα δεν μπορω να πεταχτω

ayrton1981

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Αύριο το μεσημέρι θα περάσω αν ειναι ανοιχτά θα μπω μια βόλτα να δούμε.....θα ενημερώσω !!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

τωρα ειδα το ποστ... :P :P
αυριο θα ελεγχει μαν... ;) ;) :knockinb: :knockinb:

karol3000

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα φιλε μου dimits μετα απο πολυ καιρο επεστρεψα μιας και εχω αδεια 3 μερες απο σημερα. Ενα μιλφονι που ητανε σε στουντιο στην Καρδιτσα 45+ ειναι ακομη εκει? Θελω να το το επισκεφτω μιας και εχω μαθει οτι εχει μεγαλα βυζομπαλα και ειναι ελληνιδα. Μηπως ξερεις να μοθυ πρωτηνεις αλλες ελληνιδες μεγαλες που να δουλευουνε σε σπιτια στην θεσσαλια. Α και κατι αλλο για την ελενα που δουλεβε λαρισα στην βυρωνοις 20 εδω και μερικα χρονια αν μαθει καποιος κατι ασ στειλει.Καλο βολη φιλαρακια

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Καλημερα φιλε μου dimits μετα απο πολυ καιρο επεστρεψα μιας και εχω αδεια 3 μερες απο σημερα. Ενα μιλφονι που ητανε σε στουντιο στην Καρδιτσα 45+ ειναι ακομη εκει? Θελω να το το επισκεφτω μιας και εχω μαθει οτι εχει μεγαλα βυζομπαλα και ειναι ελληνιδα. Μηπως ξερεις να μοθυ πρωτηνεις αλλες ελληνιδες μεγαλες που να δουλευουνε σε σπιτια στην θεσσαλια. Α και κατι αλλο για την ελενα που δουλεβε λαρισα στην βυρωνοις 20 εδω και μερικα χρονια αν μαθει καποιος κατι ασ στειλει.Καλο βολη φιλαρακια
Καλησπερα φιλε κ καλησπερα σε ολο το θρεντ. :humpleg:
Μολις γυρισα απο χοτ-βιλλα οπου πραγματι οι πληροφοριες του φιλτατου gl επιβεβαιωνονται.

Βρηκα την Τζουλια μελαχροινη Ρουμανα με μεγαλα βυζομπαλα,νταρντανα,μαυρα μαλλια,κρικους,ωραια ματια milf κατηγορια,απο αυτες που αρεσουν στον σατυρο gl.... :grin: :grin:

πηρα απλο 30 ευρω κ ευχαριστηθηκα γαμησι σπεσιαλ,καιρο ειχα να μου πιαστει τετοιο πηδημα....καλη στο σοσιαλ ταΐμ κ καλη σε υπηρεσιες,δεν βιαζεται καθολου,ειναι ανετη κ φυσικα προτεινεται σε μιλφο-φαγους κ λοιπους που αρεσκονται σε βυζαρες,κωλαρες κ γενικα πιασηματα....επαιξαν κ μερικα ρομαντικα γλωσσοφιλα. :grin: :grin:

Φιλε μου στη θεση της Στελλας δουλευει αυτη η Τζουλια που αναφερω...πηγαινε μια βολτα,νομιζω θα περασεις καλα.
Παω για ντους κ αργοτερα κριτικη η οποια μαλλον θα ειναι κ το κυκνειο ασμα μου οσον αφορα τις κριτικες.
Να περνατε καλα τυποι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπερα φιλε κ καλησπερα σε ολο το θρεντ. :humpleg:
Μολις γυρισα απο χοτ-βιλλα οπου πραγματι οι πληροφοριες του φιλτατου gl επιβεβαιωνονται.

Βρηκα την Τζουλια μελαχροινη Ρουμανα με μεγαλα βυζομπαλα,νταρντανα,μαυρα μαλλια,κρικους,ωραια ματια milf κατηγορια,απο αυτες που αρεσουν στον σατυρο gl.... :grin: :grin:

πηρα απλο 30 ευρω κ ευχαριστηθηκα γαμησι σπεσιαλ,καιρο ειχα να μου πιαστει τετοιο πηδημα....καλη στο σοσιαλ ταΐμ κ καλη σε υπηρεσιες,δεν βιαζεται καθολου,ειναι ανετη κ φυσικα προτεινεται σε μιλφο-φαγους κ λοιπους που αρεσκονται σε βυζαρες,κωλαρες κ γενικα πιασηματα....επαιξαν κ μερικα ρομαντικα γλωσσοφιλα. :grin: :grin:

Φιλε μου στη θεση της Στελλας δουλευει αυτη η Τζουλια που αναφερω...πηγαινε μια βολτα,νομιζω θα περασεις καλα.
Παω για ντους κ αργοτερα κριτικη η οποια μαλλον θα ειναι κ το κυκνειο ασμα μου οσον αφορα τις κριτικες.
Να περνατε καλα τυποι.
ωραιος για την περιγραφη....κανει τιποτα αλλα;γυμνο τσιμπουκι;πρωκτικο;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ωραιος για την περιγραφη....κανει τιποτα αλλα;γυμνο τσιμπουκι;πρωκτικο;
γλου μου παρουσιαστηκε η ιδια χωρις την τσατσα κ μου ειπε:΄΄περνα μωρο μου 30 ευρω΄΄ κ χωρις πολλα -πολλα της τα εδωσα κ μπηκα κατευθειαν δωματιο.... :grin: :grin:...δεν μου ανακοινωθηκαν εξτρα υπηρεσιες.
εμεινα 100% ευχαριστημενος σε στιγμη που σκεφτηκα να ξανα-καταθεσω κ δευτερο 30 αρι για δευτερο γυρο....σπανιο για μενα τουλαχιστον....αλλα κρατηθηκα κ την κοπανησα... :grin: :grin:
να σημειωσω οτι δουλευει 3 το μεσημερι με 3 το βραδι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Αλλαγη φρουρας στην Χοτ-Βιλλα.Στην θεση της μιλφ θειας Στελλας ηρθε η Ρουμανα Τζουλια.Προκειται για μιλφ κοπελα,νταρντανα,μελαχροινη με μαυρα μαλλια,κρικους στα αυτια,μεγαλα βυζομπλα με ωραιες σκουρες ρωγες,κωλαρα,μπουταρες κ γενικα πιασηματα...μου παρουσιαστηεκ φορωντας ενα φορεμα/μεσοφορι κατι τετοιο,της εδωσα το πορνο-εισητηριο των 30 αργυριων κ εισηλθα στο δωματιο.Υπηρεσιες δεν μου ανακοινωθηκαν.

Το δωματιο καθαρο (κ γενικα ολος ο χωρος καθαρος),με καθαρα σεντονια,χαρτι,σαπουνι,πετσετα για ντουζακι,κρεμαστρα για τα ρουχα κ ιδανικη θερμοκρασια δωματιου,ουτε κρυο μεσα-ουτε ζεστη.
Μπηκε κ η καυλιαρα Τζουλια μεσα,μιλησαμε αρκετα,πολυ καλη στο sosial time,ανετη στην κουβεντα,γδυθηκε,αρχησαν τα πρωτα μπαλαμουτια,περασε προφυλακτικο στην καυλωμενη πουτσα κ επιδοθηκε σε καλο τσιμουκι με εμφαση σε βαλανο κ κορμο πεους,χωρις αρχιδογλυψιμο (παρολο που ημουν καθαρος κ κοντρα ξυρισμενος :P:P)...κατα την διαρκεια του τσιμπουκιου ειχαμε κ ανταλλαγη βλεματων,αφηνει ελευθερα πιασηματα σε βυζια,δαχτυλωσα κ την μεγαλη,καυλωμενη μουναρα της....την πηρα αμεσως σε ιεραποστολικη σταση (η οποια ηταν κ η μοναδικη),ανοιγει καλα τα ποδια κ τον παιρνει καλα,ελευθερα πιασηματα κ ρουφηγματα στα φυσικα βυζομπαλα της,σε κλειδωνει με τα ποδια,κανα δυο φορες μου επισημανε να μην βιαζομαι κ να το παμε αργα το :zfuck::zfuck::zfuck::zfuck:...εξτρα μπραβο για την ανεση της,πεσανε κ καποια ρομαντικα γλωσσοφυλα (με μενα τουλαχιστον εκανε),ακουλουθησε κανα τεταρτο μπες-βγες αλλοτε σε αργο τεμπο,αλλοτε σε γρηγορο κ τελειωσα με μια ιδιαιτερα δυνατη εκτονωση...με στραγγιξε,βγηκα,μιλησαμε κ αλλο κ αποχαιρετηθηκαμε....:woldman:

Προτεινεται σε μιλφ τυπους με busty γουστα για δυνατο κ καλο σφυροκοπημα. :knockinb: :knockinb:
Προσωπικα θα ξανα-παω συντομα...
Κοσμος δεν ειχε ουτε οταν μπηκα,ουτε οταν βγηκα. :humpleg:

Η ανοιξη στην Ελληνικη υπαιθρο ειναι πινακας του Βανγκ-κονγκ....

Κ ο Απριλιανος αερας σου δινει δυναμη να προχωρας μεσα στην δινη του χρονου...φερνοντας το χθες και το παρόν για ντ αγκαλιάσει, να τα ενώσει ερωτικά....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη λοιπον σημερα και πρωτη καταθεση στην Τζουλια στην χοτβιλα, εμπειρη κοπελα με προυπηρεσια σε μαγαζια των Αθηνων απο οτι μου ειπε.Ρουμανα εχει εξι χρονια Ελλάδα και μιλαει πολυ καλα τα ελληνικα.Επρεπε και γω να παω ως γνωστος φαν των ωριμων και λιγο τροφαντων κοριτσιων να δοκιμασω καθοτι η περιγραφη του dimmits με εξιταρισε
-εμφανιση κοπελας :ψηλη, μαυρο ,μακρυ μαλλι πολυ ομορφο προσωπο γλυκο ,αρκετα μεγαλα φυσικα  βυζια,βυζαρες μπορω να πω, γκομενα γενικα με κυβικα,κωλαρα,κατηγορια ωριμης τριανταρας μαλλον πανω κατω,εχει δυο τατου στην πλατη ενα τριανταφυλλο και ενα αλλο σχεδιακι
-απο προγραμματα κανει απλο με 30 ευρω,69 και χυσιμο στα βυζια με 50 και 70 νομιζω με τις δυο εκτονωσεις που αξιζει πολυ θα ελεγα απο πλευρας τιμης
-ο χωρος καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι και ντουζιερα στο μπανιο και τουαλετα εντος,τα σεντονια πεντακαθαρα καινουρια ,χαμηλος φωτισμος , δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια
-πληρωσα 50 ευρω για γλειψιμο
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 20 λεπτα και βαλε χωρις κανενα αγχος,αψογη....
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε πολυ καλο βαθμο οχι ομως και σε φιλια στο στομα ....
-επαρκεστατα και αφθονα σε χρονο τα προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,φιλακια στο στηθος και παντου
-γλωσσοφιλα δεν εκανε με μενα προσωπικα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι  παρα πολυ καλη και το μουνακι πεντακαθαρο για το γλειψιμο
- πιπα αρκετα καλη,με καποιο βαθος ,δεν  βαζει δοντι ,δεν εγλειψε μπαλακια πριν...παιζει αρκετα με την γλωσσα στο κεφαλακι
-στο γλειφομουνι αφηνει παιχνιδι με την κλειτοριδα της,δεχτηκε και ενα και δυο δαχτυλα μεσα της καθως και δυνατο fingerfucking,επαιξε και μονη της το μουνακι της και εχυσε δυνατα με το κεφαλι μου αναμεσα στα μπουτια της.....αψογο σεξσσοου αμα θες την γαμας και με δονητη μου ειπε.....
-στα τεσσερα στηνεται αψογα και εχει καλη συμμετοχη με βογγητα καυλας.αλλαγη στασεων χωρις καμια βαρυγκομια αλλα αντιθετα με καλη διαθεση καναμε και ιεραποστολικο....απο πανω δεν δοκιμασα
-γενικη εντυπωση μια παρα πολυ καλη καταθεση που περνας τελεια,λογω διαθεσης,αφθονιας χρονου,εμπειριας και προκαταρκτικων
-αν θα ξαναπηγαινα....;σαφεστατα ναι,μου αρεσε προσωπικα,περασα πολυ καλα

θα ειναι καιρο Καρδιτσα μεχρι και 2/5 μετα θα παει μια βδομαδα για Πασχα στην πατριδα της και θα επιστρεψει και παλι πισω απο οτι μου ειπε....Καρδιτσιωτες και λοιποι που ειστε κοντα ,οσοι ειστε φιλοι των κυβικων και αρεσκεστε σε νταρντανογυναικες και μονο σπευσατε να την δοκιμασετε....πιπινοφαγοι και μοντελοπνιχτες ας μην κανουν τον κοπο,δεν ειναι για τα γουστα αυτα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
:coffee: :coffee:
ωραιος μαν,χαιρομαι που περασες καλα... :zfuck: :zfuck:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
2/2, σημερα ξανα στην Τζουλια (Χοτ Βιλα)...σταθερα καλη στην αποδοση :knockinb: :knockinb:
Κριτικη δεν γραφω,μια απο τα ιδια,λιγο πιο βιαστικη καταθεση απο μερους μου, λογω ασυγκρατητης καυλας :P :P
φευγει 3/5 για Ρουμανια,γυρναει 11.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
gl κ υπολοιποι....χωρις κοπελα ο καινουργιος οικος στην expert,βρηκα την τσατσα να καθεται στην πορτα,μου ειπε οτι υπηρχε προβλημα με τα χαρτια της κοπελας κ ειναι κλειστα....επισης,μου ειπε απο Τριτη-Τεταρτη μαλλον θα ανοιξουν με καινουργια κοπελα,οποτε αυτην που τεσταρε ο gl μαλλον την κοπανησε.......τσαμπα τοσος δρομος σημερα για το τιποτα...
επισης,κλειστος ο οικος επι της Καρδιτσης.... :huh: :huh:
Λογικα θα ειναι κλειστη κ η Βιλλα.... :2funny: :headbang: :headbang:

Ωραιος ο οικος στην expert,αλλα δυο αρνητικα:
1)φατσα φορα στον δρομο,οποτε οποιος ειναι Τρικαιος γινεται ρομπα...(εμενα στα αρχιδια μου,ειμαι ξενο-μεριτης... :grin:)
2)ουτε μια διαφημιστικη πινακιδα δεν εχει...οδηγεις κ κοιτας σαν τον χαζο να βρεις τον οικο...βαλτε μια πινακιδα,δεν κοστιζει τοσο ακριβα... :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom