george1921
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Έχουμε καμια ενημέρωση για hot villa?
Η Νατάσα στο Χ κάνει ελεύθερο στοματικό;Στης Αναστασίας έχουμε νέα παρουσία. Νάταλι αν άκουσα καλά. Ξανθιά, ωραίες βυζάρες με ρώγες για πολύ παιχνίδι, συμπαθητικό πρόσωπο. Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν πλησιάζει το επίπεδο Νικολέτας ή τις υπηρεσίες της Βαρβάρας. Στο στοματικό έβαζε αρκετό δόντι όχι σε σημείο πόνου ή δυσφορίας αλλά δεν ήτανε και σκέτη απόλαυση. Έκανε πάντως προσπάθειες για deepthroat. Στο σεξ της ζήτησα να είναι εκείνη από πάνω και έκλεβε λίγο...δεν έκανε φουλ κάθισμα. Οπότε τη γύρισα ιεραποστολικά όπου συμμετείχε όμορφα.
Στο Χ από την άλλη επανήλθε η Νατάσα από τις αρχές Ιουνίου, όταν ανοίξανε πρώτη φορά. Εξαιρετική σε όλα. Από το βαθύ κι αισθησιακό στοματικό της μέχρι τη συμμετοχή της και το social. Σώμα αψεγάδιαστο, μακρύ μαύρο μαλλί. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Από άλλους που ξέρω όχι αλλα δεν έτυχε να ρωτήσω ο ίδιοςΗ Νατάσα στο Χ κάνει ελεύθερο στοματικό;
Θυμάμαι είχα ζητήσει τον Ιούλιο και μου είχε πει η τσατσά πως η συγκεκριμένη δεν κάνει ελεύθερο. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι, αν και την τελευταία φορά δε ρώτησα. μπήκα κατευθείαν με απλό.Η Νατάσα στο Χ κάνει ελεύθερο στοματικό;
ανοιχτο ειναι με Νικολετα στις επαλξεις.Η Νατασα προ 10ημερου στο X δε με εντυπωσιασε, ειχε εμφανη σημαδια ξεπετας.
της Αναστασιας δε το βρησκω ποτε ανοιχτο ρε σεις, εχει αλλαξει ωραριο?
η μιλφ Νικολετα που ηταν σαυτο ειναι τοπ. κριμα που δεν ερχονται τετοιες πλεων...
γνωριζεις μεχρι ποτε θα ειναι η Νικολετα εκει?ανοιχτο ειναι με Νικολετα στις επαλξεις.
στο καρδιτσης εχει νεα αφιξη την Στεφανια.
οχι δεν την ρωτησα,αλλα συνηθως καθονται απο μια εβδομαδα εως 10 μερες,μετα αλλαζουν για να υπαρχει κινηση κ ενδιαφερον .Το ιδιο πανω-κατω εφαρμοζουν κ στο Καρδιτσης.γνωριζεις μεχρι ποτε θα ειναι η Νικολετα εκει?
η τυπισσα ειναι απιστευτη (εμφανιση και υπηρεσιες)
επιβεβαιωνω, για 1 βδομαδα ακομα θα ναι εκει με ειπε (Δευτερα βραδυ πηγα)οχι δεν την ρωτησα,αλλα συνηθως καθονται απο μια εβδομαδα εως 10 μερες,μετα αλλαζουν για να υπαρχει κινηση κ ενδιαφερον .Το ιδιο πανω-κατω εφαρμοζουν κ στο Καρδιτσης.
μαλλον ειναι παλι κλειστο,αν αλλαξει κατι θα σου πωΚαλησπέρα. Έχουμε καμια ενημέρωση για hot villa?
Για πεεεες!!! ;)επιβεβαιωνω, για 1 βδομαδα ακομα θα ναι εκει με ειπε (Δευτερα βραδυ πηγα)
Νικολετα
αν προλαβω να ξαναπαω αλλη 1 φορα, η τυπισσα δε παιζεται
Καρδιτσης: Στεφανια-η γνωστη μιλφαρα απο Βουρβαχη,ηλια ηλιου κτλ-φοβερες βυζαρες,δυνατο τρομπονι κ πολυ καλη σε υπηρεσιες,δεν ξερω αν θα ειναι ακομη εκει γτ υπαρχουν συχνες αλλαγες.ανοιχτο ειναι με Νικολετα στις επαλξεις.
στο καρδιτσης εχει νεα αφιξη την Στεφανια.
τουμπαναρα μιλφ! καστανο μαλλι, κολαρα, βυζαρες απιστευτο δερμα!Για πεεεες!!! ;)
δοκιμασα κ γω Κατια,κοντη κ ελαφρως γεματουλα,σφιχτο σωματακι με σφιχτα χορταστικα βυζομπαλα.Πήγα απο το Χ σήμερα. Μια ισπανίδα άκουσα απο την τσατσά. Περίμενα δυνατά πράγματα. Αλλά δυστυχώς δεν μου άρεσε καθόλου η κοπέλα, νταρντάνα, βαρύ σώμα και με χαλούσε το πρόσωπό της. Καθαρά υποκειμενική θεώρηση. Οπότε δεν πέρασα στο δωμάτιο, παρά τις διαβεβαιώσεις της τσατσάς πως είναι εξαιρετική επαγγελματίας.
Πηγαίνοντας προς Καρδίτσης, είδα πως της Αναστασίας ήτανε κλειστό.
Η Κάτια στο καρδίτσης πολύ καλή. Έχει λίγα παραπάνω κιλά, φαίνεται στην κοιλιά της, αλλά γλυκό πρόσωπο και δυνατό κώλο. Κάνει και φουλ πρόγραμμα με anal. Χαμογελαστή παρουσία, ωραίο στοματικό και συμμετοχή. Αξίζει!