Πάντοτε πίστευα πως οι εν Αθήναις υψηλοί κριτές και ρεπόρτερ (δεν αναφέρομαι στον έγκριτο Jimmy) την υπερτιμούσαν και την προέβαλλαν -για ιδιαίτερους,ξεχωριστούς λόγους ο καθένας τους- τη Στεφανία.
Και η γνώμη/άποψη κάποιου όπως εσύ που δοκιμάζει δίχως σκοπιμότητες ή ιδιοτέλειες και δίχως ανταποδοτική προσμονή μια και δεν έχει να "πουλήσει" νικ και αξιώματα για να εισπράξει ανάλογες υπηρεσίες,είναι γκαραντί!
ντιγκ, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Δεν ξερω εαν εχω εγω πλεον πολυ υψηλα στανταρντ κ κατ επεκταση υψηλες προσδοκιες απο τις εκαστοτε κοπελες ή αν οντως συμβαινει αυτο στας Αθηνας με νικ,τιμημενους,ρεπορτερς κτλ...το σιγουρο ειναι-το οποιο ανεφερες κ συ- ειναι οτι κινουμαι χωρις να συστηνομαι με νικ,χωρις να περιμενω ανταλλαγματα απο τις κοπελες,προκειμενω να πω ''διθυραμβους'' σε κριτικες κτλ...
οχι οτι το κανει καποιος αλλος στο παρων θρεντ,ισα-ισα που τα επαρχιακα ειναι λιγο εως πολυ απαξιωμενα κ οι επαρχιακοι το παλευουμε οσο μπορουμε περισσοτερο απο συνηθεια κ φιλοτιμο...
Παντως ο ντορος που εχει γινει για πολλες κοπελες κατω σε σας,ειναι οντως πολλες φορες πολυ λαδι κ απο τηγανιτα τιποτα...προχειρα ,προχειρα θυμαμαι την Σονια με τους διθυραμβους για το καλυτερο τσιμπουκι της πιατσας κ οταν δοκιμασα κ γω ,μου ρθαν να βαλω τα γελια...κ την δοκιμασα κ 2 φορες για να σιγουρευτω...αν τα λες αυτα μετα γινεσαι ''κακος.''