dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
πραγματι και σημερα βαρβαρα και μεχρι τεταρτη λεει
πραγματι και σημερα βαρβαρα και μεχρι τεταρτη λεει
διπλα στα κινεζικα εχει την Βαρβαρα τελικα.
την τιμησα με πολυ καλες εντυπωσεις,ιδια κυβικα αλλωστε με την Νικολετα ειναι...
κριτικες κ περιγραφες εδω:
θα γραψω μια μινι συμπληρωματικη κριτικη για Βαρβαρα,λιγο αργοτερα....
Προς το παρων, ειναι τελευταια μου κριτικη κ ενημερωση στο παρων θρεντ,ακολουθει παυση για καλοκαιρι κτλ.
www.sherv.net/] [/URL]
ξανα χριστινα στο στουντιο προς μεγαλοχωρι διπλα στα κινεζικααυτή η Χριστίνα για την οποία έγραφα πριν έναν περίπου χρόνο αλλά με πολύ μεγάλη βελτίωση στο δωμάτιο αξίζει να περάσει κανείς είναι η νέα άφιξη τελικά
και σήμερα εκεί η Χριστίνα σταθεράξανα χριστινα στο στουντιο προς μεγαλοχωρι διπλα στα κινεζικα
12 βαρια 12.30 κλεινουν μαν,μην ψαχνεις τοσο αργα μαγαζι ανοικτοΠαιδες τι ωρα κλεινουν περιπου τα μαγαζια στα Τρικαλα; Περασα κατα τις 2 χτες απο την καλαμπακας και απο διπλα απο τα κινεζικα και ηταν κλειστα και τα 2
Θενξ φιλε12 βαρια 12.30 κλεινουν μαν,μην ψαχνεις τοσο αργα μαγαζι ανοικτο
ανοιχτη η Χοτ βιλλα με Ελλη στις επαλξεις.
τιμηθηκε,κριτικη δεν εχει νοημα να γραψω ,μια απο τα ιδια βασικα... :coolcondom:
ε ριχνουμε κ καμμια ενημερωση ρε Κωστακηγαμια ντιμιτς
Καινουρια άφιξη στο χ στούντιο η Σάσα γνωστή και ως Νατάσσα στους Αθηναίους συναγωνιστές από Αντιόχειας και Φιλαδελφείας...καστανοξανθη μαζεμένο σε κότσο μαλλί,βυζάρες μεγάλες θεϊκές φυσικές με ωραία ρώγα, Ουγγαρέζα 32 είπε η τσατσά ετών, εμπειρη πολύ επικοινωνιακή και ομιλητική όσο πρέπει με υπομονή άφθονο χρόνο και διάθεση να περάσεις καλά.τελεια πίπα και γαμησι σε όλες τις στάσεις.μια καταθέση που θα θυμάστε καιρό και δεν θα πετάξετε χρήμα.απο μένα συνιστάται απόλυτα είναι ευκαιρία που ήρθε τέτοια κοπέλα στην περιοχή.θα μείνει ως την άλλη κυριακή.προκαταρκτικα πολύ καλά και αφήνει χύσιμο στις βυζαρες
περιμένω να ξαναγίνω ότι ήμουν και πριν την ατιμωτική αποστρατεία....δεν νομίζετε ότι ήρθε η ωρα για έναν απλό στρατιώτη του σάιτ;
γτ δεν μιλας με το αφεντικο?αφου ξερεις αυτος κανονιζει...περιμένω να ξαναγίνω ότι ήμουν και πριν την ατιμωτική αποστρατεία....δεν νομίζετε ότι ήρθε η ωρα για έναν απλό στρατιώτη του σάιτ;