νομιζω η δουλεια ειναι σε μετρια επιπεδα απο οσα βλεπω και γω στα σαλονια.....αναλογα και την κοπελα βεβαια ...θα ρωτησω παντως αν ενδιαφερει την αναστασια που την εχω πιο θαρρος....σημειωτεον οτι υπαρχει και τεταρτη ανενεργη αδεια για την πολη αφου το πυλης παραμενει κλειστο αλλα δεν τολμα και κανενας /καμια να κανει κινηση ακομη....αν και ειχα ερωτηθει απο κοπελα και γνωστη των αθηνων για την προοπτικη ενος νεου οικου
η Αναστασια ειναι εξω καρδια,ισως η καλυτερη κ πιο κουλ τσατσα-υποδοχη στα σπιτακια των Τρικαλων.Κ αρκετα συζητισιμη θα ελεγα.
επισης ενα 4ο σπιτακι θα ηταν παραπανω απο καλοδεχουμενο.
κ ισως κ ενα δευτερο στην καρδιτσα...τα κεντρικα εχουν κλεισει απο χρονια κιολας.
μπραβο κ για τις προσφατες ενημερωσεις.
Απ'ότι διαβάζω,υπάρχουν και νέες αφίξεις αλλά και επανεμφανίσεις γυναικών στους τοπικούς οίκους - έχει δηλαδή μια σχετικά καλή κινητικότητα.
Υπάρχει μήπως και κάποια εικόνα ως προς την κίνηση του κόσμου,εάν δηλαδή υπάρχει δουλειά;
συνηθως γινεται μια ανακυκλωση απο παλιοτερες κοπελες που περασαν απο τα σπιτια κ μετα απο καποιο χ χρονικο διαστημα ξαναεπιστρεφουν στα ποστα τους.
Προσωπικα,οποτε πηγαινω στα σπιτια ολο μονος μου ειμαι...δεν ξερω εαν τυχαινει ή οντως εχει αραιωσει πολυ ο κοσμος κ προτιμα να τα δινει αλλου.