kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
δεν το ανοίγει βατραχε
δεν το ανοίγει βατραχε
Κολοκυνθούς 63: Η γνωστή μελαχροινή Άσπα και η μινιόν-πετίτ μελαχροινή Αλεξάνδρα με έντονα αντρικά χαρακτηριστικά.
Στα 20 ευρώ η καθεμία.
Η Έμμα και η Τζούλια έφυγαν για ένα μήνα στην Κύπρο-η ξενιτιά μάς τρώει τα καλύτερα παιδιά....
Απογοητευμένη και η Άσπα: Θέλει να παρατήσει το μαγαζί γιατί δουλεύει όλη νύχτα στη Συγγρού(μαζί με την Αλεξάνδρα) και δεν μπορεί να ξυπνήσει για να έρθει στο μπουρδέλο...
Κανά νεο απο τα τραβελοσπιτα του Μεταξουργείου ;
η barbie από άγκυρας 1 είναι trans? ας μου απαντήσει κάποιος πλισ...
εισαι βέβαιος οτι αυτή που λες ηταν αγορι παλια γιατι ο συγκεκριμένος οίκος δεν φέρνει τρανςγνωριζει κανεις μια ασπα ξανθια ενχειρισμενη την οποια πετυχα γυρω σισς 10 χθες στο παιανιεων 24???
σιγουροτατος φιλε..και εμενα εντυπωση μου εκανε.δεν την εχει πετυχει κανεις??εισαι βέβαιος οτι αυτή που λες ηταν αγορι παλια γιατι ο συγκεκριμένος οίκος δεν φέρνει τρανς
απογευματάκι την βρίσκεις είπες ;σιγουροτατος φιλε..και εμενα εντυπωση μου εκανε.δεν την εχει πετυχει κανεις??
ποιες ειναι Κέλλυ ;καλησπερα καλες γιορτες για τρανς Κολοκυνθούς 63 μεχρι τις 12 ειναι 2 φιλακια
2 βαρδια ηταναπογευματάκι την βρίσκεις είπες ;
η Νίτσα και η Αλίκη ειναι εγχειρησμενες ;Απόψε στην δεύτερη βάρδια...
▪Πιπίνου 54: Η ξανθιά Κορίνα, με γλυκό πρόσωπο και με βυζάρες-λειτουργεί ενεργοπαθητικά με 25 ευρώ.
▪Φυλής 99: Η ξανθιά μουνάρα Δέσποινα, ψηλή, με ωραίο πρόσωπο και με κορμάρα.
Τραβεστί στα 25 ευρώ.
▪Αγκύρας 1: Η ξανθιά Βίκυ, γλυκιά, με κανονικό σώμα, με ωραίες βυζάρες και πάρα πολύ ευγενική.
Στα 30 ευρώ.
▪Κολοκυνθούς 63: Αριστερά η γνωστή μελαχροινή Έμα και στο βάθος δεξιά η ξανθιά Τζούλια.
▪Μυλέρου 33: κλειστό.
▪Λούκα Νίκα 1: Η ξανθιά Νίτσα, μεγάλη σε ηλικία με τραχύ πρόσωπο και με κανονικό σώμα.
Η Αλίκη δουλεύει αύριο πρωινή και την Τετάρτη ολόκληρη την ημέρα.